Noi culori în șifonier



   Am zis s-o las mai moale cu hainele în nuanțe foarte deschise, căci am ajuns să mi se pară că am numai replici ale unui pulover bej în șifonier și-n rest nimic altceva. De când am primit puloverul roz de la SheInside (pe care vi l-am arătat aici), gândul îmi fuge direct la el când mă gândesc cu ce să mă îmbrac.
   Așa că am decis să diversific puțin garderoba și-am început cu tonurile de gri. Mai exact, mi-am folosit creditul de pe Romwe pentru a-mi comanda un pulover gri cu paiete, larg decupat în zona gâtului.





  Materialul e ușor și subțire, nu prea bine finisat  și plin de paiete gri, ușoare, care nu îngreunează puloverul. E genul pe care-l poți purta și-n serile de vară, lejer și decoltat. A devenit unul dintre favoritele mele, căci îmi plac puloverele subțiri, lălâi. Ah, da, e și oversized, am uitat să precizez, nu știu cât de bine se observă în poza făcută de una singură.
 
 


   În tonuri de gri, roz și vișiniu, fusta de mai sus a aterizat de la mine dintr-o greșeală. Măsura S i-a venit surorii mele largă și fiind rigidă și imposibil de strâmtat mi-a donat-o mie! Pe corp vine cu talie înaltă, în zona taliei are o bandă subțire din PU, iar la spate se închide cu fermoar. Ca și idee, e o variantă a unei rochii bandage, însă sub formă de...fustă! Îmi vine largă în zona taliei, așa că trebuie s-o port cu un pulover gros băgat înăuntru, însă pe șolduri se așează bine. Mi se pare c-am slăbit prea mult în zona taliei, mi-ar fi plăcut să se ducă mai mult de pe coapse, dar se văd ceva rezultatele și acolo.
  Dacă apuc să ajung la avanpremiera lui RoboCop, am planificat să-i fac prima ieșire în lume. Să nu mai aștept până la primăvară. Depinde însă de mijlocul de transport, dar și dacă vom reuși să ajungem cumva, printre troiene, la destinație.



    Acum, poate că cei de la Oasap se vor supăra pe mine, dar n-am cum să le fac un outfit prin nămeții de afară, purtând acești bieți pantalonași. Să văd la ce înțelegere o să cad cu ei, momentan n-am pe cine să pun să-mi facă poze indoor, așa că mă rezum la niște selfies. Poate că-i și vina mea și trebuie să aleg ceva în ton cu iarna, dar nu-i așa că sunt cei mai drăguți pantaloni scurți posibili?
   Pantalonii sunt cu talie înaltă,cam scurți în realitate, ca niște chiloței din denim, ceva mai decenți. Florile nu sunt imprimate direct în material, ci arată ca și cum ar fi pictate pe deasupra textilului. Special pentru ei, mi-am calculat ieri bine finanțele și mi-am comandat tenișii de la Superga, de pe Asos.


  Pantaloni cu flori+ teniși cu flori = cam mult, pesemne, însă o să mă limitez la bluze foarte simple în partea de sus. Tenișii ăștia simpatici au fost disponibili cândva și pe albastru. După cum v-am mai spus, Asos e unul dintre puținele locuri în care eu îmi las banii reali, alături de Dorothy Perkins, Miniprix, Strawberrynet. În rest, rar se întâmplă să le trădez. Cât despre prețul încălțărilor înflorate, undeva în jurul unei perechi de Converse.



   Că tot pomeneam de Strawberrynet, azi de dimineață mi-a ajuns una dintre comenzile plasate pe site: fond de ten mineral Estee Lauder, fard de obraz cremă Pixi By Letra, fluid nuanțator de la Stilla și un set de pensule. Ultimele două au fost cadouri oferite. Sunt foarte curioasă în privința fondului de ten mineral și a blush-ului, am mai dat-o de câteva ori în bară cu produse de machiaj scumpe și n-aș vrea să mai fie cazul. De data asta m-am documentat bine înainte de a le comanda, însă una e să citești, alta e să folosești.      Pensulele din setul cadou sunt chiar ok, cea pentru fardul de obraz e chiar mai faină decât mă așteptam, mai bună decât sora ei piperată de la Bare Escentuals, singura pensulă pentru față pe care o aveam (+ un kabuki de la Elf care-și face bine treaba de vreo doi ani).


  De curând cine și-a făcut iar cuib la mine? Gelul șerbet pentru corp cu violete de la Sabon! O ediție limitată, de vară, care se găsește mai greu. După părerea mea, cel mai plăcut parfumat produs pentru corp de la Sabon. Și gamele cu trandafir și portocale îmi plac, însă cea cu aromă de violete este de departe favorita mea: parfum floral intens, ușor întunecat. Sorbetul pentru corp e un gel răcoritor, bun pentru zilele toride, ce poate fi aplicat și pe ten. Hidratarea oferită e egală cu zero, de ce să mint, însă senzația de răcorire și parfumul intens îl fac un produs interesant. Am observat că au mai mărit prețurile șerbetului: 75 lei, fără Royal Passport. Prea mult. Mult prea mult!
   Am văzut și gelul cu lăcrămioare din nou disponibil în magazine!

***


   Citeam azi postarea lui Miu și mi-a rămas gândul la frumosul ei pulover verde mentă. Următoarea culoare pe o care o am în vizor și pe care am s-o atac va fi acest green mint!



Comentarii

miki a spus…
Toate-s dragute! Sa le porti cu placere! :)
Lorena's blog a spus…
Fusta e superba! Imi place mult cum iti sta cu ea:)
M and M a spus…
Fusta arat tare bine ! Imi plac foarte mult si tenesii dar acum mi-a picat fisa pe niste conversi , desi eu nu sunt mare fana a tenesilor .
P.S. Pe cand un nou blog sale ?
Unknown a spus…
Ne poti spune de unde anume este fusta?
ilda76 a spus…
"Bieti pantalonasi" si "nameti"... am ras singura prin casa, ca nebuna - incercand sa mi te imaginez!!! :)))

Pe Sabon il iubim dar...mult prea mult, ai dreptate! :P
Suna rau, dar chiar am salivat la tenisii cu floricele!
Imi place mult si fusta...

Mmm, am savurat postarea asta atat de...instigatoare!
Pupicei, Aurora!

Ilda
Lavender Thoughts

Unknown a spus…
Frumoase, toate! Sa le porti sanatoasa!
Ce nuanta ai la Pixi? Am si eu o trusa tot de la ei si-mi place mult, mi se potriveau cele doua nuante foarte bine asta vara.
Anonim a spus…
Aurora, pana la urma coletele de pe sheinside ajung la posta normala sau vamala ? Multumesc anticipat.
Dorina a spus…
Vai, ce dragute sunt toate! Cand vad ceva roz sau imprimeu floral imi sclipesc ochii ca girofarul!:))
Imi place si puloverul gri, e foarte frumos! :)
Miu Miu a spus…
Ce draguta esti sa amintesti de mine :X Ma bucur ca ti-a placut pulovarul. Sa iti spun un secret. E marimea L, desi port S, l-am vrut larg de tot. Ultimul colier de la sfarsit l-am primit si eu azi. E divin :X
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Miki! :*
Toma Aurora a spus…
Lorena, îmi place și mie mult. E singura fustă de acest gen pe care o am, dar de acum înainte voi fi cu ochii și după alte modele asemănătoare.
Toma Aurora a spus…
M&M, cred că foarte curând. Mi-a zis sora mea că primește întrebări despre o nouă rundă și o aștept să ajungă acasă ca să facem poze. Eu zic să iei converșii, sunt rezistenți în timp. Eu port o pereche de i-au sărit fulgii, de vreo 4 ani sau mai bine, și tot arată decent.
Toma Aurora a spus…
Alexandra, am uitat să precizez: tot de pe Romwe. Momentan este out of stock.
Toma Aurora a spus…
:)) Ilda, asta am făcut și eu când am văzut puloverul lui Miu. Am salivat! Sunt periculoase rău blogurile, mereu te tentează ce vezi la altcineva. Numai eu știu câte am pătimit.
Poate că Sabonul o să ia măsuri, deși mai degrabă ar mai mări puțin prețurile. Prin vară era 69 de lei un șerbet, între timp s-au mai lipit 6 lei mititei de preț...
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Anca! :)
Toma Aurora a spus…
Adina, aceeași nuanță ca și tine: piersicuța! Am citit și review-ul tău înainte să-l comand. La o primă încercare, sunt foarte încântată de ambele nuanțe. :D
Toma Aurora a spus…
Bună!
Dacă înainte îmi veneau la vamă, de prin octombrie mi-au venit și la vamă și la poșta locală, fără vreo logică anume. De ceva timp au început să treacă valoarea reală pe colete și unul dintre vameși m-a taxat, însă celălalt a trecut cu vederea când a fost în tură. Așa că nu te pot lămuri exact, din păcate :(
Toma Aurora a spus…
Dorina, mie-mi zici. Parcă am radar la ele!
Abia aștept să de ducă frigul ăsta, să le scot la soare. Ca să te citez, sunt omuleț Michelin de o săptămână și abia pot să mai respir în așa de multe haine. Iar dacă iau puține, iar e nasol, că răcesc :(
Toma Aurora a spus…
Miu, asta doream să aud: care-i secretul de vine așa bine? O să vânez numai L-uri de acum înainte, ca să vină toate largi:D. Colierul l-am văzut pe SheInside, intuiam eu că-i fain. Te pup!
fashion doctor a spus…
imi place mult combinatia fustita cu puloverul gri! totul e ff frumos! te imbratisez cu drag!
Maya Secret a spus…
Imi place nespus fustita, e adorabila. Vreau si eu dar ma tem ca nu incap in ea, nu mai am 57 de kg. :((
deebsblog a spus…
Nu vrei sa stii cum mi-au licarit ochii cand am vazut pantalonasii. Mi-am si luat mainile de pe tastatura si le-am pus, inconstient, pe fata exclamand "Vai cat sunt de adorabili!"
Sunt superbi de-a dreptul! <3
Si fusta imi place foarte mult!
coco a spus…
verde menta, frumos!!! si pantalonasii cu floricele, superbi!
Alice wonders a spus…
Mie puloverul gri imi place mult, imi fug ochii dupa orice are putin sclipici in el. Eu de Sabon incerc sa ma tin departe, desi ma termina ambalajele alea vintage Florence style. Un singur lucru ma atrage, un parfum cu aroma de vanilie pe care il are cumnata-mea, rezistent si deosebit, fara aroma sintetica.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc! Vă pup! :*
Toma Aurora a spus…
Maya, nici eu n-aș fi avut șanse să intru în ea acum ceva timp, dar de când cu kilogramele zburate am rămas și eu surprinsă de câte lucruri mici pot intra pe mine. Testul suprem: niște pantaloni din piele (ecologică). Pentru prima dată în istorie au intrat pe mine :))
Toma Aurora a spus…
Andreea, pe mine m-au cucerit tot din prima, pe site. Nici n-a mai contat că n-am cum să fac o ținută cu ei din cauza vremii :D.
Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Coco, trebuie să iau ceva verde mentă. Mi s-a pus pata rău!
Toma Aurora a spus…
Alice, slăbiciune pentru sclipicioșenii, huh?
Eu n-am mai luat de mult ceva de la ei, noroc cu ce-am mai primit cadou de la soră-mea. N-am mirosit până acum niciun parfum de-al lor. Când intram în magazin eram intoxicată după ce miroaseam 2-3 produse și până ajungeam la parfumuri îmi pierdeam orice interes. Trebuie să-l miros, totuși, pe cel cu vanilie, acum că l-ai menționat!
Deea a spus…
Imi plac mult alegerile tale! Lasa ca nu se supara Oasap-ul, inteleg si ei ca la noi e ger si viscol, ce naiba!
Astept review pentru nuantatorul Stilla:D.
Sa le porti/folosesti cu multa placere! :*
Adina Aruştei a spus…
m-ai facut curioasa cu serbetul Sabon, il caut si eu.
de asemenea, eram curioasa cum ti se vor parea pensulele; bunisoare, zici? poate nu le-am dat eu atentie.. de fapt, le-am facut atunci poza si le-am si pus deoparte, chiar nu mi s-au parut intersante la prima intalnire :)
Unknown a spus…
Pentru a scapa de neplacerile cauzate de vamesi eu am ales Express Shipping-ul care nu e asa scump doar 7$ iar coletele vin prin curier la tine acasa.
Toma Aurora a spus…
Alexandra, merci pentru informație!
Toma Aurora a spus…
Deea, nuanțatorul îl voi folosi abia la vară. Nuanța 3 (medium) îmi e închisă momentan, deci trebuie ceva atenție la alegerea culorilor. O să le fac și un outfit celor de la Oasap când or sosi căldurile, să mai aștepte puțin :D!
Mulțumesc pentru urare. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Adina, în gama asta cu violete aveau și ulei de corp!!! Ce păcat că nu l-am mai prins, cred că era o nebunie. Așa violet, arătând magic în sticluță, precum o poțiune!
Sunt bunișoare pensulele, peste cele din seturile no name. Au perii moi, drepți, nu sunt zbârlite în toate părțile. Chiar au fost un cadou util, mă bucur că am profitat de ofertă!
Anonim a spus…
pantalonii scurti sunt super :)