Întrebare despre obsesia zilei +anunț blog sale


   Îmbufnată pentru că n-am reușit să onorez cu prezența în cadrul lansării RoboCop în România (e pentru puținele dăți în care regret că nu mai stau în capitală și nu pot rămâne până târziu în noapte după bunul plac), am rătăcit în derivă pe Fragrantica, ca să uit de supărare, și mi-a atras atenția Aqua Allegoria Flora Nymphea de la Guerlain. Oamenii de acolo descriau această apă de toaletă ca fiind un parfum dumnezeiesc, cu note puternice de...miere. Dacă vreuna dintre voi l-a mirosit prin magazine o rog să-mi lase un comentariu scurt fie aici, fie pe facebook. Aș vrea să-l comand de pe Strawberry, cât timp mai e la reducere, și vreau să fiu sigură de notele acelea de miere cu care se laudă. De mult timp vânez un astfel de parfum, iar cum Honey de la Marc Jacobs s-a dovedit a mirosi a pere, caut în continuare ceva aromat a miere get-beget!


   Profit de ocazie și ca să vă invit la blog sale-ul Cătălinei, AICI!


Comentarii

aura a spus…
Hey, am avut eu acum cativa ani de la L'Occitane un parfum care mirosea a miere, cel mai miere :-) Uite, asta era http://www.fragrantica.com/perfume/L-Occitane-en-Provence/Miel-Citron-Honey-Lemon--2026.html , Se simtea mierea de zici ca stateai cu nasul in borcan. :-D Dar vad ca au multe varietati cu miere (insa in Ro nu prea)
Adina Aruştei a spus…
Hm.. nu ai unde sa il testezi? Stii cum e.. poate mie mi se pare ca domina nota de pere, iar tie aia de mere :) Cred ca si astea sunt un pic interpretabile!
Maya Secret a spus…
Ce dragut arata parfumul. Am sa ma uit in Sephora cu prima ocazie, nu am mai ajuns pe acolo de ceva timp.
Unknown a spus…
Il am eu. Mie imi plac foarte mult parfumurile dulci, insa acesta mi se pare exagerat de dulce.
Eu l-am primit, insa daca l-as fi incercat inainte cu siguranta nu l-as fi cumparat. Este genul de parfum care iti provoaca dureri de cap atunci cand te dai cu el.
Nu-l recomand...sincer :( Miroase prea tare a miere....
Toma Aurora a spus…
Aura, mulțumesc mult pentru recomandare. Cu prima ocazie voi testa acest parfum, dacă mai există în magazine în continuare.
Toma Aurora a spus…
Adina, n-am unde să-l testez prea curând și mi-e că ăștia de la Strawberry îl bagă la preț întreg. Am mai pățit-o și cred că-l comand până la urmă. Fie ce-o fi!
Toma Aurora a spus…
Maya, da, da! Nu doar notele alea de miere sunt tentante, ci și ambalajul!
Toma Aurora a spus…
RaL, mulțumesc tare mult!
Din descrierea ta pare să fie fix pe placul meu. Mie-mi plac parfumurile grețoase, care dau dureri de cap. Am o slăbiciune pentru ele, nu mă simt eu bine dacă nu mă ia așa o amețeală după ce le folosesc. Când ai zis că miroase prea tare a miere, deja eram în delir :D. Cred c-am să-l iau chiar azi...
Anonim a spus…
Draga Aurora, acum 10 minute l-am comandat si eu impreuna cu un gel de par Goldwell. Chiar ca se merita la pretul asta/cantitate! Toate alegoriile Guerlain sunt de calitate! Ia-l!
Brindusa.
Toma Aurora a spus…
Brindusa, l-am luat și eu acum, alături de un balsam leave-in de la Wella. Chiar mi s-a părut bun prețul, mă temeam să nu-l mărească în viitorul apropiat. Nu-mi rămâne decât să-l aștept, iar ție îți urez să te bucuri de el. O să mirosim ca niște borcănele de miere :D
Anonim a spus…
Din ce am citit e si preferatul Danei Rogoz.
http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/interviuri-vedete-si-evenimente/interviu-dana-rogoz-moda-stil-shopping-2314580

De altfel, am vazut ca Guerlain are magazine separate de parfumerie in strainatate, numai cu produsele proprii si personal foarte calificat si amabil.
Sa il folosesti cu placere!
Brindusa.
Dana M a spus…
Mi-a dat o eroare cand am dat sa public commentul, sper ca nu voi posta de 2 ori. L-am testat acum vreo 2 luni intr-un magazin Marionnaud, si intr-adevar miroase a miere, a fagure insa eu am simtit si ceva note florale(posibil pH-ul meu sa fie vinovat). Este dulce insa mie nu mi s-a parut exagerat de dulce, din contra, chiar foarte purtabil. Aroma mi s-a parut foarte interesanta si unica, in sensul ca eu desi am mai mirosit parfumuri mieroase asta mi s-a parut complet diferit fata de ce am mirosit pana acum. Si nu mi se pare genul de aroma pe care sa o simti la toata lumea pe strada :).
Unknown a spus…
Eu nu l-am încercat. :D
Spor la vânzări, Aurora ! Un nou Blog Sale reușit vă doresc ! ^^
Alice a spus…
Vezi ca au la BodyShop o gama noua cu miere. Din gama face parte inclusiv un parfumel. Mie mi s-a parut ca miroase a miere si mi-a placut. L-am gasit interesant (cald, intens, "onctuos" - fara sa fie neaparat ultra dulce). Pretul parca nu era prea mare. Sa imi spui cum ti se pare asta de la Guerlain. Stiu ca mirosisem si eu in parfumerii cateva din gama asta insa nu mai stiu care cum era...
Toma Aurora a spus…
Alice, m-a informat ieri, pe blog, o fată despre această gamă- HoneyMania de la TBS. Plănuiesc să iau gelul de duș și săpunelul, căci de parfum nu cred că va mai fi nevoie. Sper să miroase bine cel de la Guerlain :D. Te pup!
Alice a spus…
:) Si eu sper sa iti fie pe plac! Sa impartasesti si cu noi parerile despre Guerlain. Te pup!