De ziua mea


   Ziua mea se apropie cu pași repezi și mi-am făcut o mică listă de dorințe. Nu cred că voi avea cum să mi le îndeplinesc pe toate până în momentul aniversării, dar cum toată luna ianuarie va fi luna mea de naștere am ceva răgaz. Iar cum aceasta nu este o simplă postare dedicată lucrurilor pe care mi le doresc, o să împărtășesc cu voi câteva idei culese din mediul online.


  Vedeți cum ies în evidență blugii cu buline? :D Eu mi-am făcut deja o pereche cu buline mari, însă sunt model boyfriend și-mi doresc și unii skinny cu acest imprimeu. În Zara au avut, sezonul trecut, unii asemănători, însă cu o talie foarte joasă. Erau 7/8, o croială ideală așadar, însă talia aia le strica tot farmecul. Pentru a vă face singure o pereche asemănătoare aveți nevoie de o pereche de blugi, acrylic alb (cam 25 lei costă o sticlă mare în magazinele cu articole pentru pictură. La Hanul cu Tei găsiți negreșit, dar și online- pe Breslo, de exemplu). Și de tutorialul pe care-l găsiți AICI!


  Următoarea dorință este parfumul Si Lolita . Mi-l doresc din mai multe motive, o să vă spun la momentul potrivit care-i istoria nescrisă a acestui parfum. Observ că parfumurile Lolita Lempicka ocupă un loc fruntaș în topul aromelor de designer și multe fete au dezvoltat pasiuni nebune pentru ele. Ca fapt divers, sticluțele imposibil de trecut cu vederea au avut drept sursă de inspirație momente din copilăria designerului francez, care încă de la vârsta de 6 ani confecționa haine extraordinare pentru păpuși.
   Si Lolita ocupă locul 3 în topul celor mai vândute parfumuri din lume, însă și celelalte arome ale casei s-au bucurat de mare succes. Alături de el, o altă dorință pentru luna în curs ar fi Beauty de la Calvin Klein. Parfumurile CK au ceva al lor, o dulceață masculină (nu cred că e doar în mintea mea). Unul dintre favoritele mele, IN2U, nu are alt defect decât sticla grea și urâțică. Parfumul favorit al unei bune prietene, Eternity, e iarăși de o frumusețe olfactivă deosebită pentru mine. Shock- și el pe gustul meu, dar cu o sticlă ce-ar putea concura lejer în topul celor mai neatrăgătoare ambalaje posibile pentru un parfum!



    Am avut o ojă neagră de la MUA, foarte rezistentă, pe care am consumat-o în 2 timpi și 3 mișcări. A fost lacul meu de unghii favorit, alături de cele nude încercate și de oja nisipoasă de la OPI (foarte, foarte slabă ca și rezistență. Maxim 2 zile rezistă pe unghii, iar uneori sare după câteva ore de la aplicare. Cu excepția top coat-urilor de la ei, toate ojele OPI încercate m-au dezamăgit, iar cele de la Alessandro mai rău. În cazul în care voi face un top al produselor care m-au dezamăgit, acestea ar fi pe undeva prin frunte, fiind prețioase pe unghie, dar foarte proaste ca și rezistență). Când eram lovită de febra OPI și nu știam exact cum stau lucrurile cu aceeste lacuri doream neapărat o ojă neagră de la ei. Acum, m-am orientat către variantele de la Maybelline ori LOreal, care-s și mai accesibile și mai durabile pe unghii.


  Cămașa albă, o piesă basic în garderoba fiecărei fete, îmi lipsește. Îmi lipsește în forma pe care o vreau eu, fără guler mai precis. Nu suport gulerul clasic, mi se pare că vine bine doar la persoanele cu umeri drepți, ușor ridicați. Am și niște amintiri neplăcute din adolescență, când mă gletuiam cu fond de ten și vă imaginați cum arăta gulerul cămășilor după purtare...


   Și-ntr-un final, un inel auriu cu piatră roșie, încheie lista de dorințe. Când eram mică, mama mea avea un inel cu piatră roșie, pe care i-l ceream tot timpul să-l port prin casă. Până la urmă l-a amanetat ca să îmi cumpere cercei; am rămas cu oarece regrete de atunci. Însă zilele nu-s întotdeauna roz și e bine să trecem și prin cele mai puțin colorate pentru a le aprecia pe cele bune la adevărata lor valoare.
   Anul trecut mi-am luat un inel frumos, de la OnlineBijoux, cu o floare mare, de mac. Am găsit și poza cu el:


 
   Ca o remarcă (fără a face publicitate) și azi inelul de la ei arată la fel de bine. La fel și cel cu pietre roz. Nicio modificare de nuanță până astăzi, însă nici nu le-am purtat zilnic.
   Așadar, am o ușoară obsesie legată de inelele aurii cu detalii roșii/vișinii. Și nu cred că sunt singura, căci acest combo e unul clasic atunci când vine vorba de bijuterii.


Comentarii

M and M a spus…
Blugii arata foarte bine ! Sper sa ai o aniversare plina de armonie !
Apropo, tu si sora ta sunteti gemene ,nu-i asa?
te pup:*
Unknown a spus…
Hainele cu buline și cămășile albe sunt printre favoritele mele ^_^
Sper, totuși, să reușești să intri în posesia lucrurilor dorite.
Toma Aurora a spus…
M&M, nu, doar suntem născute în aceeași zi. Anii diferă, eu sunt mai mare decât ea cu un an :D
Mulțumesc pentru urare! Așa să fie! :*
Toma Aurora a spus…
Larisa, am observat că-ți plac cămășile albe. În general lucrurile simple sunt favoritele tale, imposibil să nu-mi dau seama din outfituri!
Alice wonders a spus…
You have such pretty taste, sper sa le primesti pe toate! Maine postez si eu un wishlist pe blog, desi nu am luna asta nici mama zilei de nastere :D
Ah, o camasuta ca si cea pe care tu ti-o doresti este si in wishlitul meu!Ieu am in plan cateva parfumele sa imi iau anul asta, hainute inflorate dar si basicuri, pantofi mai ales o pereche stiletto nude si coliere cu pietre! :)Sa ai o aniversare superba! :*
Unknown a spus…
dear eu am vazut prin outleturi aceasta camasuta care este de la zara si pe alb si pe animal print. Cauta si tu, sigu sunt mai multe outleturi in bucuresti decat in iasi:D Te pup
Unknown a spus…
Sper sa bifezi tot..si sa ne arati si noua. Eu cu OPI ma inteleg foarte bine.. mi se pare ca sunt produse scumpe care chiar isi merita banii. Cu IN2U iti dau dreptate.. urat ambalaj. Il am si cu toate ca-l gasesc atragator ca miros.. nu ma atrage din raftul cu parfumuri pentru ca e uratel si plasticos
Carmen Tobias a spus…
Sper mult sa-ti cumperi tot ce-ti doresti :) Mie mi-e si frica sa-mi fac o lista, sunt tot mai lacoma... plus ca-mi doresc parca lucruri tot mai scumpe, e drept ca-s pe viata sa zic asa dar totusi :D
Macnetize a spus…
Să ți se îndeplinească toate dorințele! Inelul e de vis, îmi place mult.
Alina a spus…
inca n-am avut niciunparfum LL dar chiar acum vreo saptamana studiam de zor, sunt foarte atragatoare :).

sper sa bifezi tot wishlistul ;).
Unknown a spus…
sper sa primesti tot ce iti doresti !!
pupici

www.mychoicebysorana.blogspot.ro
Mihaela Pojogu a spus…
Am zis ca-mi fac si eu o pereche imbulinata, dar ma las pe o ureche si ma multumesc cu cea roz si buline albe de'a gata :)
Toma Aurora a spus…
Alice, nu-i asta o problemă! Inventezi tu o ocazie. Pentru ziua unirii, de exemplu :)) Wishlist de ziua unirii!
Toma Aurora a spus…
Cleo, pantofi nude și eu aș cam vrea! Am unii, dar au pietricele mici stălucitoare și-s mai degrabă roz pal decât nude. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mara, mulțumesc pentru pont. Sigur găsesc pe undeva, prin outlet. Chiar nu m-am gândit la asta, deși rețin că vara trecută văzusem pe undeva modele asemănătoare de la Dorothy Perkins și Mexx (tot printr-un outlet).
Toma Aurora a spus…
Iulia, cred că unele formule sunt ceva mai slabe. Top coat-urile de la ei cu sclipici rezistă lejer 5 zile fără să se ciobească. Cu ojele normale am avut probleme, însă n-am încercat decât 3.
IN2U l-am descoperit prima dată la o colegă de apartament. Nu știam cu ce se dă, iar când mi-a arătat sticluța am rămas afiș. L-am cumpărat de 2 ori, în ciuda ambalajului urâțel și aș fi vrut să-l iau iar în primăvara asta, numai că mi-a luat-o coțofana de soră-mea înainte. :D
Toma Aurora a spus…
Carmen, asta-mi zic și eu, că-ntr-un fel sunt pe viață. Dar cred că e doar o găselniță pentru a-mi justifica cumpărăturile :))
Toma Aurora a spus…
Antonia, merci. Eu îmi doresc unul asemănător, nu există finanțe pentru unul super prețios în momentul de față :D.
Toma Aurora a spus…
Alina, chiar au niște sticluțe interesante tare. Eu m-am jucat prin Sephora cu cel albastru, cu „sirena”. Nu mi-a plăcut în mod deosebit ca miros, însă deja făcusem un raliu cu nasul prin toate parfumurile, deci nu-mi amintesc exact a ce mirosea. Sticluța lui era foarte frumoasă, ca un obiect de decor!
Toma Aurora a spus…
Așa să fie, Sorana! :*
Toma Aurora a spus…
Mihaela, după ce-am scris postarea mi-am și luat vopsea albă, pentru buline :)). Am găsit la Casa Retro, abia o aștept. Am și o pereche de blugi care așteaptă botezul. Nu i-am purtat niciodată, așa că sunt perfecți pentru tuning.
Anonim a spus…
Apropo de blugii cu buline, mi-am luat eu la reduceri in vara de la Zara, asemanatori, dar nu sunt cu talie joasa. Cel putin pe mine vin bine si eu fug de talia joasa. :)
Anca a spus…
Oare nu se duc bulinele de pe blugi cand ii speli?
Toma Aurora a spus…
Anca, acrylicul e rezistent la apă, însă apa nu trebuie să fie foarte caldă. Ceilalți blugi cu buline ,pe care-i am, i-am spălat de vreo 3-4 ori, de mână, în apă călduță cu Ariel și nu au pățit nimic bulinele. Folosesc acrylic Darwi, costă 6 lei sticla mică (30 ml- e suficientă) sau 25 lei sticla foarte mare.
Toma Aurora a spus…
Darylist, eu sunt mai lată în șolduri și îmi veneau foarte joși. Aceștia erau:
http://www.charlotteswardrobe.com/tag/polka-dot/

Poate au existat mai multe modele, e foarte posibil!