Cadourile de sărbători



   Postările în care se prezintă lista de cadouri primite de Crăciun se păstrează a fi la modă de ani buni în blogosferă. Fie că ne lăudăm cu ce-am primit, ori ăsta e felul nostru de a arăta și celorlalți că am fost (sau nu) cuminți în ochii celebrului Moș, ori dint-un fel de instinct al omului modern, legat de blogul lui, ne-am învățat să publicăm astfel de articole la final de an, de Paște, de ziua noastră ori de fiecare dată când primim ceva care ne bucură.

   Cel mai așteptat cadou primit de Sărbători a fost smartpad-ul Mediacom , din partea DelMag-magazin online de produse electronice. Evident, Norman Reedus a apărut pe ecran în secunda doi- a fost primul lucru pe care l-am făcut după ce am pornit-o. Mi-am dorit o tabletă pentru a renunța la statul pe Facebook. Eu nu suport touchscreen-ul. De scrisul sms-urilor m-am dezbărat cumpărându-mi un LG cu ecran tactil. După 2 săptămâni, sms-urile pe care le trimeteam aveau maxim 10 cuvinte, apoi numai 3-4, iar într-un final am ajuns doar la „ok”, „da”, „nu”, „bine”. Se cuvine să-l scot iar la lumină, căci de la o vreme observ că mesajele text pe care le trimit s-au cam lungit.


    Moș DelMag a venit și cu accesorii pentru tabletă: husă și căști.


   Dar și cu un epilator și o placă pentru îndreptarea părului. Clar, DelMag a fost cel mai generos Moș, însă pot spune că am meritat pe deplin tot ce am primit, căci munca mea n-a fost tocmai simplă.



   Cel mai frumos cadou primit a fost un set format dintr-o brățară și o pereche de cercei, cu pietre strălucitoare, din partea surorii mele. Cerceii sunt foarte drăguți, dar cum nu obișnuiesc să port, nu m-am putut bucura de ei așa cum am făcut în cazul brățării. Fără discuție este cel mai prețios accesoriu din colecția mea, alături de steluța de la Borealy pe care am prezentat-o aici.


   Am mai primit un pulover cu imprimeu aztec, rochița din dantelă din partea celor de la MartOfChina, paleta de farduri UD...


... gel de duș cu aromă de ciocolată și ulei de cocos. Cadoul de care m-am bucurat cel mai tare a fost uleiul. Imediat am început să-mi dau cu el prin păr, să-l folosesc pe post de cremă de față.

   Și, ca-n fiecare an, mi-am luat și eu ceva: pantalonii scurți din ultima postare de pe blog și rochia croșetată care-i pe undeva pe la jumătatea drumului dintre UK și România. Au fost cele mai dorite lucruri și cum nu obișnuiesc să cer ce-mi doresc cel mai mult, ci să mi le iau singură, n-a rămas decât să le adaug în coșul de cumpărături, să le plătesc și să aștept, cu entuziasm, să le port la vară.

   Iar un cadou simbolic au fost urările primite în toată această perioadă. Îmi cer scuze că nu am putut să le întorc într-un mod la fel de elaborat, nu-s tocmai omul care inhaleze la maxim aburul sărbătorilor și m-am străduit, pe cât posibil, să fac urări sincere, chiar dacă au fost scurte, seci și puține.
   Apropo, revelionul a ieșit foarte bine, chiar dacă inițial nu eram încântată de venirea lui. Am sărbătorit între prieteni, dar nu ca în ceilalți ani. A fost o atmosferă foarte caldă, lipsită de orice fel de incident, cu discuții lungi și mâncare cât pentru toată oastea lui Ștefan cel Mare. Băutură foarte puțină, băieții erau cu mașina și nu aveau de ales. A fost mai degrabă bătaie pe cola, spre dezamăgirea doamnelor care au pregătit cina festivă și care încercau să ne atragă atenția asupra mâncării. Fanii știu că un pahar de cola ține loc și de pat de dormit, darămite de mâncare și băutură.


 

Comentarii

M and M a spus…
Ce de cadouri frumoase ! Te invidiez pentru placa:)). Sa-mi spui daca face treaba buna.
Pulovarul cu imprimeu aztec e preferatul meu !
Sa le porti sanatoasa !:*
Unknown a spus…
Ai primit cadouri foarte frumoase și chiar valoroase ! Să te bucuri de ele ^_^
Placa aceea o am și eu :D
Unknown a spus…
Ce cadouri frumoase:) Bucura-te de ele si foloseste-le cu mare placere! Iti doresc un an frumos!
Deena a spus…
Mosul a fost harnic si darnic cum s-ar spune, nu?:)) Tare mi-a picat la inima bratarica aia frumoaaasa de la sora ta si ahhh Naked:XNAKEEEED! Nu e indemn la treburi neortodoxe e doar strigatul unei inimi de cosmetic-aholica lacoma!:P Sa te bucuri de toate!
cris a spus…
Asa am fost si eu initial cu telefonul, raspundeam scurt sau majoritatea mesajelor erau pline de greseli, mi-a luat ceva timp pana sa ma obisnuiesc cu touch-ul ala :)))
Ai primit niste cadouri minunate, sa le folosesti pe toate cu placere :)
Te pup!
Alina a spus…
sa te bucuri de toate! :)
bijuteriile sunt absolut superbe ;).
Simona Tucu a spus…
Ai primit cadouri foarte frumoase, sa te bucuri de ele, le meriti din plin!!
la multi ani! Sa ai parte de un an fabulos, asa cum il prevad eu!! :)
Pupici!!!!
Carla a spus…
Darnic Mosul, sa te bucuri de toate cadourile! :*
Criss a spus…
Sa le folosesti pe toate cu placere. Toate ca toate dar cel mai mult imi doresc o paleta Naked pentru ca nu am incercat niciodata una. Te pup :*
Toma Aurora a spus…
M&M, am folosit-o deja de 5 ori. Eu aveam o altă placă de la Philips (varianta lată, pentru păr lung), de 4-5 ani. O mai am și azi, nu a dat niciun semn de oboseală și a fost folosită la maxim și de mine și de sora mea. După părerea mea plăcile de la Philips alunecă cel mai bine pe păr. Dacă e s-o compar pe cea de mai sus cu Shine Therapy, spre exemplu, aș alege-o pe cea de la Philips. Singurul minus e că nu poți regla temperatura, așa că trebuie să mergi cu ea la 210 grade permanent. Dar e bună și pentrru îndreptat și pentru ondulat, nu am nimic să-i reproșez ca și calitate.
Mulțumesc pentru urări! :*
Toma Aurora a spus…
Larisa, mă bucur că am ales placa respectivă. Sunt foarte mulțumită de ea, chiar sunt curioasă tu cum te înțelegi cu ea!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Claudia! Un an minunat să ai și tu! :D
Toma Aurora a spus…
Deena, sinceră să fiu eu nu aș da banii pe ea. E reușită ce-i drept, arată bine, dar majoritatea culorilor sale frumoase sunt sidefate, iar dacă dorești ceva mat trebuie să te limitezi la câteva nuanțe deschise și la negrul disponibil. Dar pentru că a fost cadou am trecut peste prețul său și m-am bucurat că am primit-o. Însă, cum spuneam, nu o consider un „must” și parcă tot paletuța mea mică de la Avon, în tonuri neutre, mă atrage mai tare.
Dar asta e părerea mea de amatoare în ale machiajului, cu siguranță e foarte utilă pentru cineva priceput ori pasionat de makeup.
Toma Aurora a spus…
Cristina, prima discuție pe fb de pe tabletă...horror. 5 greșeli pe fiecare rând. Clar o să stau departe de chat o vreme, am inventat chiar și cuvinte noi :))
Te pup și pe tine dar și pe Dorina! Un an grozav să aveți, fetelor! :*
Toma Aurora a spus…
Alina, brățara aia mi-a sucit mințile. În mintea mea deja s-a născut primul scenariu în care o pierd, o rup, o agăț de ceva.... :))
Toma Aurora a spus…
Simo, voiam să te întreb dacă ai primit paletuța de pe Romwe, asemănătoare cu cea de la UD. Eu n-am primit-o pe cea de la SheInside, aștept de aproape 3 luni după ea (dar am mai pățit așa cu o fustă de la ei. A venit până la urmă) și chiar aș vrea să știu dacă este bună. Am eu așa un presentiment că e mai bună decât originalul, cel puțin din comparațiile pe care le-am văzut pe google.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Carla! :*
Toma Aurora a spus…
Criss, eu te sfătuiesc să o încerci la cineva, dacă ai ocazia, dacă dorești să o cumperi. Nu o consider a fi ieșită din comun și există sigur și variante mai ieftine la fel de bune. Eu am o paletă de la Avon, spuneam și mai sus, la 25-30 lei, care din păcate nu se mai fabrică, dar care îmi place mai mult decât aceasta. Îmi plac mai mult culorile ei, iar calitatea fardurilor e cam aceeași (numai că cea de la Avon nu arată așa de bine ca și formă de prezentare și are mai puține nuanțe- numai 8).
Little Princess a spus…
Superbe cadourile primite! Esti o norocoasa :)
Am si eu placa dar parul meu este foarte subtire si dupa doua folosiri imi despica groaznic parul.In schimb ea este foarte buna, se incalzeste extrem de repede si indreapta perfect si rapid chiar si cel mai dificil par.Sa te bucuri de toate cadourile, le meriti! Paletuta mea Naked 2 este pe drum, abia astept sa o primesc!Cat despre celelalte gadgeturi, pot spune ca imi doresc un telefon nou, asta al meu face figuri groaznice si deja il urasc!!!Imi doresc un Galaxy ulimul model sau un Galaxy Note :)Pe mine ma intereseaza sa fac poze bune cu el pentru blog, sa imi mearga facebook, instagram, picsart, pinkpad si restul aplicatiilor de care am nevoie :)Te pup cu mare drag si iti doresc un 2014 plin de stralucire si momente frumoase! :*
Simona Tucu a spus…
Da, am primit demult paleta, pregatisem si poze pt o postare, dar nu am mai reusit sa le public. E faina paleta, culorile sunt identice cred (din ceea ce vad si eu pe net ca nu am originala :P), dar nu cred ca e mai buna decat originalul. O parte dintre culori isi pierd intensitatea pe parcursul zilei, iar la mine nu se prea intampla acest lucru, insa o folosesc totusi, e ok, dar daca ar fi sa recomand, as merge totusi pe Sleek Au naturel, nu seamana decat prin prisma faptului ca sunt nude-uri, dar calitatea e mai buna. Cred ca si dupe-ul MUA este mai bun decat paleta aceasta... Cam asta este parerea mea, dar am vazut ca multe fete spun ca e deosebit de buna ...