Birthday presents



   A trecut și ziua mea!
   Am avut o aniversare frumoasă, am primit cadouri și am mâncat o... savarină! Ah, ce poate fi mai bun decât o savarină, după câteva zile în care adormeam noaptea visând la dulciuri și amăgindu-mă din când în când cu o linguriță de miere! Seara am petrecut-o împreună cu sora mea, uitându-ne la Sex and the City. Pentru că a fost și ziua ei, a decis să-și continue sărbătorirea la munte. Eu am zis pas anul acesta, din mai multe motive, printre care și faptul că îmi e imposibil să ies din casă mai mult de 2-3 ore și să nu mă trezesc, ca din senin, cu ceva dulce în mână. Sunt în plin proces de autoeducare din acest punct de vedere.

    Anul acesta am primit haine. Tot bej și de data aceasta! Două pulovere: unul cu fundițe și perle, iar celălalt cu volane din dantelă în partea de jos și un top croșetat.



   Un cadou pe care mi l-am dorit, pentru că îmi amintea de adolescența mea, au fost cerceii de mai sus. Noi îi numeam gloabe la vremea aceea și ne întreceam în grupul nostru de prietene care să aibă gloabele cele mai mari :D. Aveam unele uriașe, ne intrau mâinile până la braț prin ele. Frumoasele mele prietene, Dana și Magda, aveau și gloabe din plastic, verzi și albe. Aveam și eu albe, dar din metal: super grele și imposibil de purtat. Sora mea se strâmba când ne vedea purtându-le și ea le-a și tras porecla de gloabe. Dacă la vremea respectivă ar fi existat termenul de cocalar, cerceii ăștia ar fi putut primi titlul de cercei de cocalară, cu ușurință.
  Sunt destul de grei, dar îmi plac și-o să-i păstrez drept amintire, iar când o să mă văd cu fetele o să-i port pentru a ne aminti de unul dintre trendurile de acum 10 ani, când fiecare dintre noi o copia pe cealaltă și dacă azi își lua una ceva, în următoarea săptămână aveau și celelalte. Aproape la fel!
  Mai erau la modă și inele cu puf, nu știu cine își mai amintește de ele. Am avut pe roz-ciclamen, iar fetele aveau pe verde fosforescent, albastru royal și portocaliu-drumuri și poduri.


   Mi-am luat și eu ceva, bineînțeles: setul Beauty de la Calvin Klein, de pe FragranceDirect.co.uk. Am citit că unele fete au avut probleme cu ei, în sensul că nu le-au ajuns pachetele, însă au primit banii înapoi. Mie mi-a ajuns comanda trimisă din UK în 6 zile lucrătoare, am plătit cca. 35 lei pentru transport și sper să nu întâmpin probleme pe viitor.
   Niște acrylice și hârtie imprimată mi-am mai luat, de la Casa Retro. Magazinul lor fizic e pe undeva pe la Romană, cu greu am nimerit acolo în anii trecuți. E dosit bine, pe niște străduțe. De data asta am comandat online, comanda a ajuns în 2 zile, iar transportul a costat 18 lei, prin curier. N-am stat nici măcar o clipă locului după ce le-am primit și prima oară am dus la capăt proiectul cu blugii îmbulinați.


   Aveam blugii bleu (Zara) de mai bine de o jumătate de an. Nu i-am purtat niciodată. Vara uitasem complet de ei, tot ziceam că o să le modific tivul (sunt model capri, iar tivul era franjurat), iar după ce le-am făcut un tiv nou a venit frigul și eu visam să-i port cu pantofi. N-aveam ghete scurte atunci. Acum sunt numai buni de purtat cu unul dintre puloverele mele bej și cu ghete comode. De s-ar îndura Dumnezeu și n-ar mai aduce deloc zăpada iarna asta...


   Am făcut și o aroganță, pentru a sfida bugetul actual, și mi-am comandat vineri rochia cu detalii aurii de pe Asos (au oferit 10% reducere). Astrele mi-au prezis o primă jumătate de an foarte, foarte săracă urmată de o altă jumătate plină de bani. Nu-mi pun bazele în predicții, dar asta sună frumos. Suna tragic invers!

 

Comentarii

Adina Aruştei a spus…
sa le porti cu placere!
La multi ani inca o data :*
Jessy a spus…
Buna Aurora !

Am un concurs aici, si te invit sa te inscrii. Mi-ar face mare placere !

http://didiibeauty.blogspot.ro/2014/01/giveaway-80-on-jollychiccom.html

Pupici!
Florina Pandrea a spus…
imi plac blugii tai imbulinati:)
imi aduc aminte de trendul cu cerceii, de care spui tu :)
inca mai vad pe strada astfel de reprezentatii:))
te pup
Alice wonders a spus…
Ce pulovere, yum! Comanda de pe Fragrance ti-a ajuns prin curier la usa sau la posta? Am auzit tot felul de pareri, experienta mea personala e un colet ajuns-unul piedut... sper ca si-au remediat transportul in Ro. Anyway, sa te bucuri de cadouri si sa fii sanatoasa!
Unknown a spus…
Ce lucruri frumoase !
Să le folosești cu plăcere :D
Chiar am văzut pe Kurtmann jeanși cu buline și mă tentează. Arată tare bine
Camelia Andrasescu a spus…
La multi ani frumosi si sa ti se indeplineasca toate dorintele, fie ca sunt de ziua ta, fie ca nu! Foarte frumoase cadouri ai primit sa le porti cu drag! Pupici!
Blue Lady a spus…
la multi ani...foarte frumoase cadouri...insa amintirile sunt nepretuite
te-am pupat :*
Dorina a spus…
Vai, cat de frumoasa e rochia!
Ce bine imi pare sa aud ca esti pe drumul cel bun privind restrictia la dulciuri! :))))
Sa nu renunti! :P
Alina a spus…
la multi ani cu nitica intarziere!!

m-a binedispus postarea asta, mai ales partea cu gloabele :)).

sa te bucuri de toate. :*
Anonim a spus…
La multi ani Aurora ! Multa sanatate, fericire si tot ceea ce iti doresti sa se imdeplineasca .
Foarte frumoase cadourile , mi-a placut in special puloverul cu fundite si perle...stii cumva de unde se poate achizitiona ? Sa porti totul cu mare drag . (Ana)
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc mult, Ana! Puloverul cu fundițe mi l-a dat sora mea, știu și de unde este ( :))), de pe SheInside: http://www.sheinside.com/Beige-Long-Sleeve-Bow-Beading-Hollow-Sweater-p-153353-cat-1734.html
Pare roz pal pe site, dar în realitate este bej, cu o tentă ușor gălbuie. Au și o variantă pe bleu, dar nu știu dacă mai este disponibilă.
Toma Aurora a spus…
Mai bine mai târziu decât niciodată, Alina! Și eu uit de aniversările fetelor, apoi văd un articol legat de această temă pe paginile lor și le transmit repede o urare :D
Tu n-ai avut gloabe, așa-i? :))
Toma Aurora a spus…
Dorina, am și un mic jurnal de dietă, ca să-i zic așa, în care scriu cât de rele sunt dulciurile și cum se depun ele peste tot. E o șmecherie de pe Pinterest, să vedem cât ține. Cineva mărturisea că după vreo 4-5 luni de scris treburi murdare în jurnal, efectiv i se apleca numai când vedea prăjituri în fața ochilor :))
Ramy's Blog a spus…
La multi ani draga mea :) Sa fii sanatoasa si fericita. Te pup!
ABeautyTale a spus…
La multi ani frumosi! Si sa porti iubita toate cadourile ca tare dragute sunt.
Pups
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Ramo! Te pup și eu!
Toma Aurora a spus…
Camelia, merci! Îți doresc aceleași lucruri, plus viață lunga ca blogger :D! :*
Toma Aurora a spus…
Larisa, i-am văzut și eu. Sunt foarte drăguți iar în caz că te hotărăști să-i iei, aștept un outfit cu ei :D !
Toma Aurora a spus…
Alice, la poștă a venit pachetul. Am citit și articolul tău despre FD, am stat cu inima cât un purice crezând că o să pățesc la fel. Oricum, eu cred că de vină sunt unii angajați de la poștă, îi suspectez de multe lucruri... Unele fete spun că în mod constant li se întâmplă să nu primească pachete ori să fie desfăcute/umblat la ele (și nu la vamă, ci la oficiile locale).
Maya Secret a spus…
La multi ani, draga Aurora! Iti doresc sanatate si multa inspiratie la alcatuirea unor noi wishlisturi si bani, desigur, ca sa ai cum onora lista de cumparaturi. :) Rochita de pe asos este absolut superba! Me wants, dar parca prevad un pret mare si nu ma indur. Te pup.
Toma Aurora a spus…
Florina, și eu mai văd gloabe pe stradă. Oricât de neportivit vin uneori, întotdeauna mă înveselesc când le văd. Îmi amintesc de colecția mea horror :))
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc pentru invitație, Diana! Pup! :*
Toma Aurora a spus…
Aina, mulțumesc. Încă o dată! :D
Carmen Tobias a spus…
La multi ani draga mea! Ai primit cadouri minunate!
Criss a spus…
La Multi Ani !!!

Foarte dragute toate, imi plac mult puloverele. Si eu tot imi zic ca o sa-mi cumpar vopsele acrilice dar nu mai ajung, cred ca o sa-mi comand de pe internet pana la urma :P

Sa le porti cu placere :*
ilda76 a spus…
Doamne ajuta-ma si pe mine sa urmez exemplul Aurorei in privinta dulciurilor (si nu numai!)!!! :))
Aurora, frumoase tare cadourile! Mi-au ramas in minte puloverele si jeansii!
Imi place ca stii sa vezi jumatatea plina a anului, pardon, a paharului!:D

Sa te bucuri de toate, sa le porti/sa le folosesti cu drag!
Te pup si te imbratisez!

Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Maia, numai 10 lire, după reducere! A fost o super achiziție! Mulțumesc și te pup!
Alice wonders a spus…
Ce oameni odiosi, cum sa iti insusesti bunul altuia? Hai ca inteleg, ai o viata grea, dar te apuci de furat parfumuri? Oricum, nici FD nu sunt chiar lipsiti de vina, au tot schimbat modalitatea de livrare de ne-au ametit.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Ramona dragă! :*
Toma Aurora a spus…
Merci, ABeautyTale! Te pup! :D
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Carmen! Aș fi vrut și o bucătărie albă, ca a ta, dar deh! :D
Toma Aurora a spus…
Criss, eu nu am magazine cu acrilice la mine în zonă, iar când ajung în București nu am întotdeauna timp să ajung într-unul dintre ele. Pe net e mai comod, te poți gândi și răzgândi cu orele până alegi ce vrei cu adevărat. :D
Toma Aurora a spus…
Ilda, primele zile au fost oribile, dar să știi că acum n-aș mai mânca ceva dulce cu acceași plăcere. Când am așa o mare poftă, intru pe vreo platformă,mă uit la multe poze cu prăjituri și parcă mă mai potolesc :D Savarina numai, numai ea rămâne veșnic prea apetisantă în ochii mei :))
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Alice, da, țin minte că-ntr-un timp aveau o taxă pentru primul produs din coș și una mai mică ce se adăuga pentru fiecare produs nou adăugat comenzii. Acum te duce mai ieftin dacă iei mai multe produse. Eu sper să nu fie probleme cu livrarea pe viitor, că aș mai lua câte ceva de la ei.
coco a spus…
la multi ani si sa le porti cu drag!
nu stiu cum reusesti cu dulciurile :)
Anonim a spus…
La multi ani cu multa sanatate si bucurii!
Si eu am purtat cercei mari si rotunzi o perioada buna de timp. Mi se mai face si acum dor de ei, dar parca nu mi se mai potrivesc. :)
Imi place din poze rochita pe care ti-ai comandat-o! Astept sa vad cum vine si pe tine. :)
Anca C. a spus…
Imi place aroganta ta :)) rochia e superba!

http://www.asparklyhanger.blogspot.ro/
Toma Aurora a spus…
Coco, mă surprind până și pe mine! :D
Toma Aurora a spus…
Darylist, nici eu nu mă simt deloc în largul meu purtându-i, deși îmi place să mă uit la ei :D
O să fac un outfit cu rochia, abia o aștept!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Anca! :D
Alina a spus…
nu, n-am avut :)).