Review: Loțiune de corp Curious by Britney Spears


   Unul dintre produsele mele favorite pentru parfumarea corpului este magica loțiune de corp Curious de la Britney Spears. Nu-i pot atribui capacitatea de a fi hidratantă, întrucât nu am găsit-o a fi hrănitoare ci doar intens mirositoare.
   Am făcut cunoștință cu aroma Curious după ce am testat un exfoliant de pe Strawberrynet. Mi-a plăcut mirosul său greu, vintage, de magnolie, vanilie și iasomie. Apoi am comandat loțiunea de corp, de două ori. Apa de parfum nu mi-o doresc neapărat, dar poate pe viitor o adaug în palmares.



   Loțiunea vine ambalată într-o cutie neagră, sigilată într-o carcasă de plastic dur pe care abia am reușit să o tai cu o foarfecă ceva mai zdravănă. Eu am avut de fiecare dată varianta de 100 ml, care la preț standard costă 66 lei, iar pe Strawberrynet e de obicei redusă cu mai bine de 50%. Uneori se vinde și în pachete promoționale, duo.
   Pentru că nu are decât 100 ml nu o folosesc decât pentru partea de sus a corpului. Nu e nici foarte hidratantă, după cum spuneam, așa că nu văd rostul aplicării sale pe picioare, unde pielea este mai uscată, de regulă.
   Din câte am observat eu, majoritatea loțiunilor care fac parte din gamele unor parfumuri, n-au caracteristica asta, a hidratării. Cred că de vină este concentrația mare de alcool, căci altfel n-ar avea cum să parfumeze pielea pentru un timp așa îndelungat.
   Am observat, spre exemplu, că dacă loțiunea ajunge în contact cu hainele (așa cum e și normal, că doar nu umblu dezbrăcată după ce o aplic) mirosul de parfum se păstrează zile întregi în țesătură. Nici măcar apa de parfum nu rezistă așa bine.

  Am atașat și lista de ingrediente. Se poate observa că nu-s numai lucruri sfinte incluse în compoziția loțiunii, dar mai rar găsești doar ingrediente sigure în cazul produselor fabricate de marile case de parfumuri.




   Din gama Curious am încercat și exfoliantul pentru corp, cum spuneam. Despre el am scris aici. Atât exfoliantul, cât și loțiunea mi s-au părut două produse foarte bune, perfecte pentru cei care sunt interesați, în special, de produsele puternic parfumante pentru corp. De curând, apele de parfum au fost la reducere pe Strawberrynet, însă oferta a expirat iar discounturile aplicate nu sunt suficient de mari pentru a le prezenta pe blog.


Comentarii

Anonim a spus…
Auzisem si eu de parfumul Curious by Britney Spears ca are un miros tare frumos!
Si mie imi plac lotiunile de corp care imi parfumeaza si hainele. :)
Paula Karina a spus…
nu am folosit lotiunea aceasta de corp, dar sigur imi place..pretul sau este unul cam mare avand un vedere si cantitatea, deci nu stiu daca voi avea vreodata posibilitatea sa o testez macar, nu sa o si am:-) ca lotiuni de corp si creme de corp folosesc crema de corp Little Bkack Dress de la Avon, unturi de corp organice, exfoliante..:-) imi place tare mult sa testez lucruri noi, mai ales produse pt ingrijirea corporala, de aceea aceasta lotiune se va afla pe wishlist-ul meu;)) te pup
Toma Aurora a spus…
Darlyst, miroase tare bine, doar că e puternic, dulceag și probabil e deranjant pentru amatorii de arome ușoare, fresh.
Toma Aurora a spus…
Bună, Paula!
Cremele parfumate de la Avon mi s-a părut întotdeauna bune, nici nu știam că au introdus iar în broșură cremele din gamele parfumurilor. În trecut am avut Treselle și Today- au fost unele dintre cele mai bune creme de corp parfumate pe care le-am încercat! Pup!
Ela a spus…
Am avut si eu ceva de la Britney,atat parfum cat si lotiune dar nu imi mai amintesc numele.Adoram acea lotiune!Nici nu mai era nevoie sa folosesc parfumul :)

Te pup!