Review: Spumă Multi-Gyn pentru igiena intimă



  Spuma Multi-Gyn pentru igiena intimă a fost un produs primit pentru testare, pe care am început să-l folosesc la sfârșitul lunii iulie. Nu am amânat publicarea unei prezentări a sa pe blog ci am așteptat să consum tot flaconul înainte de a scrie ceva despre conținutul său.
   Am menționat de la bun început faptul că voi vorbi despre un lucru primit gratuit pentru a încerca să conving nu doar pe alții ci și pe mine dacă spuma pentru igiena intimă de la Multi-Gyn merită cupărată ori ba. Produsul costă 37 lei în magazinul Vavian Pharma, așadar e mai scump decât restul produselor populare pentru curățarea zonei intime.

   Producătorul ne spune că cei 100 ml de produs lichid ce se transformă la apăsarea pe pompă într-o spumă ușoară, ca un norișor, ne vor fi suficienți pentru 90 de folosiri. Pe mine numai pentru cca. 50 mi-au fost suficienți, mai exact pentru 7 săptămâni de utilizare zilnică.

   Consistența produsului este, mă repet, sub formă de spumă ușoară, asemănătoare celei făcute de Lactacyd Femina Mousse. Sunt necesare 3 apăsări pe pompă pentru a obține o cantitate suficientă pentru o utilizare. Mirosul spumei este unul aproape neutru, căci în compoziția sa nu intră parfumul.


  Oprindu-ne asupra listei de ingrediente, putem trage concluzia că nu vorbim despre un produs bio, dar formula sa este una potrivit de blândă pentru zona intimă, ceva mai sensibilă decât altă parte a corpului. Ca să fiu puțin cârcotașă, prefer mai degrabă lista ingredientelor gelului pentru igienă intimă de la Apimond în defavoarea celei spumei Multi Gyn.

   După aplicare, spuma calmează pielea iritată după epilat și chiar am observat că ajută la vindecarea rapidă a iritațiilor mai grave ale pielii, cum ar fi rănile mici lăsate de extragerea firelor de păr crescute pe sub piele.

   Eu una mă declar mulțumită de produsul primit, chiar îl recomand fetelor cu pielea sensibilă în zonele intime, dar nu pot să fac o scurtă referire legată de preț. 37 lei nu-i o sumă colosală, dar mi se pare ridicată pentru un astfel de produs. Dacă s-ar fi consumat ceva mai greu, lucrurile ar fi stat altfel, dar în general un produs mai ieftin pentru igiena intimă are o viață de utilizare de 2 luni. Nu-l găsesc mai presus decât gelul de la Apimond, ca și calitate, iar cel din urmă are și-un preț de două ori mai mic decât cel al spumei. Dar asta nu înseamnă că spuma Muli-Gyn nu se ridică la standarde înalte, ci că personal o consider a fi dedesubtul gelului Apimond ca și raport calitate/preț.

Comentarii

Unknown a spus…
Util review, Aurora ^_^
Mulțumim !
ilda76 a spus…
Ma tenta produsul dar m-a oprit pretul sau, ma intrebam daca se justifica!:)
Multumesc mult pentru review, Aurora!

Pupici, draga mea!
Ilda
Lavender Thoughts
Camelia Andrasescu a spus…
Nu stiam ca exista spuma aceasta. Eu prefer spuma pentru zona intima, dar imi luam din Ungaria una care este cu Aloe Vera si costa cam 12 Ron. Dar de cand m-am mutat in Bucuresti nu stiu daca voi mai ajunge asa des in Ungaria sa-mi refac stocul. Merci de review.
All that beauty a spus…
Multumim pentru review! Este foarte util! ♥ xo
Alina a spus…
e usor cam scumpa, dar suna bine :).
Anonim a spus…
Am avut-o si eu, mi-a placut, dar s-a terminat mult prea repede? Si adevarul este ca e si cam scumpa. :(