Wishlist de august






   Atractivi mi se par pantalonii 7/8 de la Zara, cu croială simplă ori masculină. Cu flori, futuri ori peisaje imprimate, mi se par ideali pentru un sfârșit de vară ori pentru un start autumnal călduros.



   Pentru că imprimeul pantalonilor este atât de viu, o bluză complet albă ar reda echilibrul ținutei. O pereche simplă de pantofi ori sandale și suntem numai bune de ieșit pe ușă! (sursă: Zara)







   Sunt slabă de înger atunci când vine vorba despre haine cu imprimeuri haioase, îndeosebi cu animăluțe caraghioase. Puloverul lejer cu elefănțel (Asos) și tricourile cu vulpiță și iepuraș-coconaș (ambele Oasap) mi-au înseninat ziua doar văzându-le.




   Când simt că vine toamna mă gândesc instant la articole din piele (PU). Mă încântă ideea unor pantaloni roșu închis, ori cea a unei fuste cu volan din piele artificială. Un set de brățări în ton n-ar strica nici dânsul! (surse: google, Zara, Sheiniside).
    Un colier frumos de pe Sheinside mi-a atras atenția. Mi se pare potrivit de încărcat pentru a ieși în evidență dar și suficient de discret pentru a fi purtat pe timp de zi.



Comentarii

Alice wonders a spus…
Bluzele de la Zara sunt extrem de frumoase, doar ca eu mai mereu le gasesc cu fire agatate in magazin. Nu stiu prin ce minune am gasit-o pe cea purtata astazi, intacta si la 49 lei.
Ramy's Blog a spus…
Bluza alba cu dantela de la Zara am vazut-o in magazin...este superba, dar cam piperat pretul. Imi plac si pantalonii inflorati si colierul este superb.
Claudia's Choice a spus…
Ce simpatica e bluza cu elefantel :)
Dorina a spus…
Bluza cu elefantel am vazut-o si pe Oasap parca.
Si mie imi plac la nebunie pantalonii cu imprimeu floral, cei din piele mi se par cam indrazneti si nu am curajul sa ii port :)
OOooo..ce pantaloni frumosi si cat de haioase sunt printurile cu animalute! :) parca imi fac si mie cu ochiul desi nu sunt atat de copilaroasa in unele aspecte(precum vestimentatia) pe cat as vrea!Insa, datorita inspiratiei de pe blogul tau culeasa, am mai introdus in garderoba si imprimeuri de cirese, flori, croieli country, elemente jucause!
Multumesc pentru fiecare postare in care ma inspiri, Aurora! :*
bydee-make-up a spus…
Imi plac foarte mult tricourile cu imprimeuri haioase.
M-au cucerit in acest sezon. :)
Carmen Tobias a spus…
Pantalonii aia cu flori sunt adorabili! Toti! :)
Toma Aurora a spus…
Alice, păi la câtă lume le probează. Chiar și la colecțiile noi umerașele sunt făcute vraiște, la cele aflate la reducere nici nu mai vorbesc. La un moment dat, la Unirii se formaseră două movile de haine și trebuia să te scufunzi cu mâinile în ele ca să vezi ce se ascunde pe la fund :)).
Felicitări pentru noua achiziție. Să o porți cu drag! :*
Toma Aurora a spus…
Ramy eu am văzut-o și online, pe zlz.com și costa până în 30$. La fel și pe ahaishopping (28 parca). Mi s-a parut frumoasa inca de la prima vedere, ma gandeam eu ca trebuie sa fie și mai cu moț în realitate! Pup!
Toma Aurora a spus…
Claudia, prima oară când am văzut-o m-am gândit cu orele la ea. Așa haioasă mi s-a părut :D!
Toma Aurora a spus…
Dorina, da, e și pe Oasap. Eu am intrat în mare nebuneală cu pantalonii din piele și-am infestat-o și pe sora mea. Am dat cu banul care să ia negrul, care să ia vișiniul :))
Toma Aurora a spus…
Cleo, am observat eu că ție îți plac mult culorile pale și cred că ți se potrivesc mai bine decât cele copilărești. Tu ești o fire așa delicată!
Te pup, drăguță cârlionțată!
Toma Aurora a spus…
Au fost pe val se pare!
Mie mi se par și ușor de purtat iar când nu prea ai timp de combinat haine iei repede un tricou din asta amuzant și ieși din anonimat.
Toma Aurora a spus…
Carmen, știu! Primi sunt dintr-un material satinat. E pentru prima oară când îmi doresc cu ardoare ceva cu aspect de satin.
Unknown a spus…
Bluzița din prima fotografie a acestei micuțe categorii m-a cucerit ^_^
Carla a spus…
Cat de simpatice sunt puloverul si tricourile, imi plac imprimeurile lor :)
Daca stau sa ma gandesc, mi-ar trebui si mie cateva tricouri mai funny ;))