Oriflame Day


   Săptămâna aceasta am primit comanda de la Oriflame. Draga mea Andreea Scarlat (care apare și în paginile catalogului cu numărul 10; n-aveți cum să o ratați fiind cea care recomandă produsele hidratante din gama Silk Beauty) mi-a expediat pachetul rapid și imediat după ce m-am întors înapoi acasă din plimbări am și primit aviz de la poștă.
   În comandă am inclus și produse pe care le-am mai folosit în trecut, pe care le-am îndrăgit și care m-au convins că merită cumpărate în mod repetat.


  Voi începe cu baza protectoare, un produs recent introdus în grila de produse Oriflame în formatul de mai sus. Este un lac de unghii lăptos, semi-opac, ce protejează unghiile de acțiunea factorilor agresivi și le întărește. Eu l-am ales special pentru tratarea unghiile cu tendință de exfoliere căci mă confrunt cu această problemă în ultima perioadă.
   În trecut am folosit și uleiul Nail Food, un produs cu adevărat eficient ce m-a ajutat să-mi las unghiile să crească lungi. Spre deosebire de acel ulei, baza protectoare nu mai necesită timp de acțiune și se usucă foarte rapid.

   Despre mascara WonderLash am menționat câte ceva și aici. În general mă împac bine cu rimelurile de la Oriflame, sunt accesibile și de bună calitate. Întotdeauna am în trusă o mascara produsă de acest brand și fac cum fac și tot la ea apelez cel mai des. Mi-am luat și varianta Extendalash din gama VeryMe, îi voi face o prezentare detaliată pe blog cu fotografii înainte/după. VeryMe poate sună obscur pentru unele persoane, dar eu am fost convinsă de calitatea tușurilor din această gamă dedicată adolescentelor cu buget redus și am avut încredere deplină să aleg și un rimel. Periuța sa este de tip pieptene din plastic, aviz celor care nu se-nțeleg decât cu aplicatoarele clasice!



 Am să omit să vorbesc despre masca de curățare, pentru că nu am folosit-o încă și voi trece la ondulatorul pentru gene, tot din gama Very Me și dânsul!


     Obiectul în sine este mic, ușor și simplu de folosit. Doar tragi de clapeta din spate iar apoi apeși ușor pentru a activa partea îmbrăcată în cauciuc. Așezi dispozitivul astfel încât să încadrezi evantaiul genelor între cele două părți, apoi apeși cu încredere. Rezultatul e rapid, nu-i la fel de dramatic ca în cazul cleștișorului, căci cauciucul nu se mulează pe dedesubtul părții cu care intră în contact, așa cum se întâmplă în cazul cleștilor. Însă, riscul de a vă trezi cu gene ondulate în V este minim și tot ceea ce puteți obține este o curbare cu aspect natural.

   Finalul l-am păstrat pentru produsele Optifresh. Gelul de dinți 2 în 1 se prezintă ca fiind un amestec de pastă de dinți și apă de gură. Nu-i foarte spumant, în schimb e răcoritor, revigorant! Ața dentară am cumpărat-o pentru a doua oară. Mi se pare mult mai groasă decât variantele pe care le-am încercat eu (Oral B, Sensodyne, Dentalux) și este puternic mentolată. Spre deosebire de alte variante, ața Optifresh nu-i uscată, ci are un aspect cerat, aproape umed, datorită adaosului mentolat. Din ce-am încercat până acum este favorita mea.



   Dacă încă nu ați aflat, Oriflame lansează BB Cream, un produs de tip 5 în 1 care uniformizează culoarea pielii, îngrijește și protejează tenul în același timp. Are un preț mic de lansare, de 20 lei și este disponibil în catalogul curent în 3 nuanțe: fair, light și medium. A apucat cineva să-l testeze deja?

Comentarii

Maria Irina a spus…
Și mie îmi plac produsele lor. Pe perioada facultății am fost reprezentant, pe urma, am comandat produse prin sora mea, care este și ea reprezentant.
Am citit că ai probleme cu exfolierea unghiilor. Îți recomand tratamentul cu vitamina B5 de la Farmec. Mie mi-a salvat unghiile, dupa ce vreun an de zile am avut probleme cu ele.
ilda76 a spus…
Fiind inocenta in privinta clestisorului pentru gene, m-a ammuzat si m-a speriat ideea ca le poti ondula si in V!:))

N-am mai folosit o mascara Oriflame de haaatt...multa vreme! Ma intreb chiar daca nu o fo fost una Giordani, cu n ani in umra; imi placea foarte mult. De Wonder Lash am tot auzit dar...astept momentul potrivit!:)
Nu am testat acel BB Cream. M-ar tenta numai in situatia in care aflu multe pareri wow wow wow despre el!

Aurora, sa le folosesti cu placere pe toate, draga mea!
Duminica placuta sa ai!:*

Ilda
Lavender Thoughts
Camelia Andrasescu a spus…
Nu am mai comanadat nimic de mult timp de la Oriflame! Pe vremuri am fost reprezentant ( vreo 8 ani ) si am avut aproape tot ce era in catalog! Am fost foarte multumita de produsele lor si cred ca sunt net superioare celor de la Avon( am fost si reprezentant Avon si le-am avut si pe acealea in cantitati industriale).
Sa te bucuri de produse, pupici!
Mihaela Pojogu a spus…
BB-cream cu spf 30, foarte tare si pretul e bun!
Alina a spus…
Sa le folosesti cu placere. N-am mai comandat de anul trecut (parca) de la Oriflame. Nu stiu cum am reusit :)).
Gina Cristiana a spus…
Aurora, eu am cumparat BB creamul si imi place foarte mult. Acum depinde ce asteapta fiecare de la el. Mi se pare mai usor decat un fond de ten dar net superior unei creme nuantatoare. Voi incerca sa scriu pe blog cu poze inainte si dupa insa nu stiu cat de bine se vor vedea. Eu una il recomand si am lasat fondul de ten pentru el :)
Lorena's blog a spus…
Si eu revin de cele mai multe ori la mascara WonderLash. Imi place tare mult ca-mi descurca cu usurinta genele si fie o folosesc doar pe ea, fie doar pentru a-mi separa genele dupa ce am folosit alt mascara:D.
Sa te bucuri de bunatati!:)
bydee-make-up a spus…
Sa le folosesti cu placere.
Si pe mine ma teteaza BB Cream-ul. :)
Toma Aurora a spus…
Maria, mulțumesc pentru recomandare. Eu sper ca baza să-și facă treaba și să-mi întărească unghiile. Dacă nu, caut tratamentul de la Farmec cu B5.
Toma Aurora a spus…
Ilda, dacă apeși cu „ură” pe cleștișor te poți trezi cu niște minunate v-uri în loc de buclele dorite :)). Mie mi se întâmpla mai ales cu genele din colțurile exterioare și ce mai munceam apoi ca să le aduc la o formă normală.Pup!
Toma Aurora a spus…
Camelia, sunt de acord cu ce spui, numai că mie-mi plac parcă mai mult parfumurile Avon. Sunt mai rezistente și mai intense. În rest, la capitolul machiaj& îngrijire, găsesc produsele Oriflame ca fiind mai bune. Pup!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, îmi sună și mie foarte bine! :*
Irina a spus…
Sa le folosesti cu drag.
Nu am mai folosit de ceva timp produse Oriflame.
Pupicei.
Toma Aurora a spus…
Alina, poate că nu au băgat suficiente geluri de duș noi care să te tenteze :D!
Anemona a spus…
Imi plac produsele lor.. in toamna cred ca ma inscriu ca reprezentant:).
coco a spus…
gelul de dinti parca imi face cu ochiul...o sa ma uit intr-un catalog!
Miu Miu a spus…
Eu nu l-am testat dar ma tenteaza. Nu prea imi place la BB creamuri ca te fac sa pari alba la fata sau cel putin in cazu meu, dar tot l-as incerca..

Pup

shoeper-women.blogspot.com
De la Oriflame imi place mult gama cu lapte si miere insa imi mentin parerea ca mai de mult, atat Avon cat si Oriflame aveau produse mult mai calitative!Nu mai folosesc de mult produse Avon sau Oriflame pentru ca nu am gasit nici un reprezentant prin zona disponibil sa ma ajute cu o comanda:)) Insa mai suspin si eu dupa cateva produse!Te pup draga Aurora! :*
Anonim a spus…
Daca vrei, te pot inscrie eu la oriflame. E suficient sa-mi trimiti un mail la roxana350@yahoo.com. :)
Roxana
Anonim a spus…
Draga Cleoopatra, poti deveni chiar tu reprezentant Oriflame pentru a avea acces la produsele preferate. Nu te obliga nimeni sa dezvolti o afacere daca nu doresti. Daca vrei, poti sa-mi scrii la adresa roxana350@yahoo.com.
Roxana