Wishlist de iulie


   Luna secundă a verii mă prinde cu o listă de dorințe plină de lucruri vesele, colorate!
   Brățările Juicy Couture făceau parte dintre puținele bijuterii pe care le admiram pe Zappos, de fiecare dată când accesam categoria accesoriilor. Cea de mai sus este o replică a celebrei brățări cu fluturi de la JC, una mult mai colorată și mai reușită decât originalul, zic eu!
***original


   Rămân tot la replici și includ pe wishlist un ghiozdan de la Romwe, copie fidelă a celebrului rucsac japonez de la Joyrich. Dacă între brățările de care vorbeam mai sus diferența de preț e de 50$, între cele două ghiozdane este de 200$. Albul e pretențios, ce-i drept, însă există și o variantă pe negru dar care-i mai puțin estivală din punctul meu de vedere.


   O fustă midi aztec își face loc și dânsa pe lista de dorințe. Există și variante scurte în cazul în care cineva e interesat de un astfel de imprimeu, pe Sheinside.com.






    Pe lista produselor cosmetice am inclus câteva lucruri tentante de la Essence: perle iluminatoare, ojă verde mentă, fond de ten spumă (pe care l-am mai avut și care mi-a plăcut foarte mult, numai că se consumă rapid, nu-i deloc economic), cremă colorantă BB. Toate cu prețuri foarte accesibile, de maxim 25 lei. Primele două nu sunt încă disponibile și vor apărea pe parcursul acestei luni la toate standurile Essence dar și online, pe 1001cosmetice.ro.

Comentarii

Alice wonders a spus…
Eu de la JC vreau un parfum, l-a avut o prietena si mi-a ramas intiparit in nas si in creier. Am primit de ziua mea niste cercei in forma de fluture, ar merge de minune cu bratara aceea.
ilda76 a spus…
:) Ochios wishlist! Sper sa bifezi cat mai multe din ele!
Fusta aceea cu imprimeu aztec are un ceva, un nu stiu ce!
As incerca si eu un fdt essence; tu spui ca te-a inteles bine cu cel spuma; cat de bine acopera?

Pupicei, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Unknown a spus…
Urmăresc JC pe Fb și mereu mă uit cu drag la noutățile lor și visez că într-o zi o să am și eu măcar o mică parte din lucrușoarele acelea.
Superbă prima brățară și foarte tentante perlele Essence !
Mara a spus…
fondul de ten spuma l-am folosit toata vara trecuta si nu am mai avut nevoie de pudra, este foarte bun doar sa iti nimeretsi culoarea :)
All that beauty a spus…
Imi place mult fusta. Sunt o fana a printului aztec. Frumoase alegeri pentru lista de dorinte. Sper sa le bifezi pe toate!!
Jessy a spus…
Sunt foarte curioasa de BB cream-ul de la Essence,eu il am pe cel de la Garnier si ma inteleg super bine cu el :D. Uite parerea mea despre el pe blog : http://didiibeauty.blogspot.ro/2013/07/review-garnier-bb-cream-combination-to.html .
Te pup !
coco a spus…
o sa incerc si eu BB Essence , imi plac produsele lor !
Carla a spus…
Ce dragalasa e bratara :)
Macnetize a spus…
Ce frumos wishlist. Abia uitasem de dorinţe, zău :) Orice ar fi, să nu ratezi rucsacul, e genial.
Gina Cristiana a spus…
O veste buna cu noile produse essence, nu stiam de ele si ma tenteaza si pe mine perlutele. Sper sa iti indeplinesti dorintele!
Mihaela Pojogu a spus…
Fusta midi e super, mi-ar placea si mie una asa sau doar in dungi.
Carmen Tobias a spus…
Iar ai facut o lista dezirabila, ca de obicei :) Mai ales oja o vreau. Desi-s blestemata. Niciuna nu tine mai mult de 2 ore fara sa sara. :((
Camelia Andrasescu a spus…
Minunate lucruri ai ales, si mie imi place bratara, dar si fustita!
Adina Aruştei a spus…
imi plac perlutele mult! o sa le caut cand plec din tara, la noi nu cred ca au ajuns.
Toma Aurora a spus…
Alice, sper să ajungă parfumul în posesia ta cât de curând. Mie-mi plac sticluțele parfumurilor JC, sunt așa fandosite :D!
Toma Aurora a spus…
Ilda, combinația de nuanțe îmi place la ea. Deși nu-s fană a verdelui ce duce înspre albastru, în cazul fustei lucrurile s-au schimbat :D
Despre fondul de ten spumă am scris aici: http://tomaaurora.blogspot.ro/2012/03/cumparaturi-essence-reviews.html

Pup!
Toma Aurora a spus…
Larisa, au multe minunății și toate au ceva aparte. Le recunoști dintr-o mie că sunt de la Juicy C. Au ceva regal și kitsch în același timp, oricât de aiurea ar suna :D!
Toma Aurora a spus…
Mara, ai perfectă dreptate! Eu am și uitat de el, deși atunci când l-am folosit eram foarte încântată de el. Data viitoare voi schimba însă nuanța și voi lua una mai închisă.:*
Toma Aurora a spus…
Simona, mă bucur să aud că ești fana acestui tip de imprimeu. Mi se pare atât de în ton cu vara! Pup!
Toma Aurora a spus…
Diana, voi adăuga blogul tău în lista mea publică! Pe mine și cel de la Avon mă tentează, am auzit c-ar fi foarte bun. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Coco, eu am avut parte și de dezamăgiri din partea lor dar am dat și peste produse bune, care m-au mulțumit pe deplin. BB creamul e undeva sub 20 lei, deci merită încercat!
Toma Aurora a spus…
Carla, a fost dragoste la prima vedere! :D
Toma Aurora a spus…
Macnetize, dacă tot ți-am amintit de ele atunci poate de apuci de reconstruit o listă nouă :D!
Toma Aurora a spus…
Gina, le-am văzut și eu de curând pe Facebook, iar apoi m-am interesat de prețurile de la rafturile din afară. Mai au și alte lucruri tentante în noua gamă: farduri coapte, blush-uri cremă, șervețele de mâini, benzi pentru unghii cu perluțe caviar multicolore. :*
Toma Aurora a spus…
Mihaela, atunci nu trebuie s-o ratez! Deja a primit câteva „voturi” pozitive!
Toma Aurora a spus…
Carmen, dacă oja o să fie ca ultimele două pe care le-am încercat de la Essence, atunci 2 zile sigur nu va rezista pe unghie :)). Dar nuanța este superbă! :*
Toma Aurora a spus…
Camelia, îți mulțumesc! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Adina, n-au ajuns încă la noi. Au spus că în luna iulie vor ajunge dar nu știu de ce presimt că fix pe 31 iulie or să apară în magazine :D!
Spunsieu a spus…
Imi plac bratarile, sunt deosebite!
ilda76 a spus…
Multumesc frumos pentru link, Aurora!

Citind si vazand fotografiile, mi-am amintit postarea aceasta; m-am intrebat daca nu cumva am si comentat insa vad ca nu!

Mi-ai amintit de mascara Multi Action, chiar buna!
Arata excelent pe tenul tau fondul de ten! Maine merg sa-l caut caci e pe terminate Revlon ColorStay si raman in pom!:))

Pup!
Deena a spus…
De cum le-am zarit online perlutele au nimerit direct pe lista mea de dorinte. Acum am vazut ca si tu le vrei si ...le vreau si mai mult!:)) Ca de obicei numai chestiute faine si vesele iti pofteste sufletelul!Sa ai parte de cat mai multe dintre ele!:)
Anda Zelenca a spus…
Trebuie sa mai trec si eu pe la un stand Essence, ca arata tare bine produsele! :X
melania a spus…
Luat si eu bratarica.Vai ce am cautat-o..pana la urma am gasit-o pe un site gen ebay.E frumoasa foc numai ca e fixa pe incheietura.Mersi pt idee:*
Toma Aurora a spus…
Melania, la fel îmi vine și mie dar am mai tras puțin de capetele ei și am mai lărgit-o. Acum e perfectă. Pup!