Wishlist de iunie



   Obsesia fustelor conice, midi, m-a cuprins bine de tot. Deja îmi imaginez cum ar fi să am câte un model în fiecare culoare, cum le-aș asorta hainelor pe care le am deja în șifonier și cum le-aș prinde pe umerașe, de frică să nu se mototolească. N-am o fobie față de fierul de călcat, dar mai rău le fac când le calc, iar la final toate sunt numai cute ori, mai grav, ușor arse :).


    Modelul de sus, din dantelă, și cel cu imprimeu cal, mi-au rămas în minte de prima oară când le-am văzut. Primul este deja pe drum înspre mine, l-am comandat într-o măsură mai mică (singura disponibilă) și am mari emoții gândindu-mă că nu va intra pe mine. Dacă nu intră, automat se cer sacrificii culinare!


   Dacă tot a început sezonul înghețatei, m-am gândit s-o întâmpin cum se cuvine! Îmi plac hainele imprimate cu brioșe, fructe și alte delicii dulci. Mi se par vesele și ideale pentru vară, atunci când obișnuim să renunțăm la articolele vestimentare sobre.
 
   Se pare că va fi teroare vara asta cu dungile. Mie nu-mi plac de niciun fel (excepție fac hainele în dungi late), dar dac-ar fi să optez pentru o haină având acest imprimeu, m-aș opri la o pereche de pantaloni dungați ca cea de mai sus!

   Trendul verii lui 2014 (anunțat în avanpremieră pe inspiredtrendaddict) vor fi fustele lungi din tul (tulle). O putem considera pe SJ Parker o adevărată fashion icon, ea optând pentru acest tip de fustă încă de pe vremea filmărilor serialului Totul despre sex. Am rămas cu gândul la fusta verde pe care a purtat-o într-unul din ultimele episoade, combinată excepțional cu un sacou bej și un manșon din blană maro închis.
    
  În materie de cosmetice primează  această pudră strălucitoare pentru corp de la Urban Decay, cu pămătuf leopărduț inclus. Mi se pare ideală pentru iluminarea discretă a decolteului, a umerilor și a picioarelor pe timp de vară.


   Cu brandul Korres am luat cunoștință nu demult, când am început să folosesc pudra compactă Multivitamin. Un produs bun, fin, ce se potrivește tenului meu gras pe timpul verii. Îmi doresc un fond de ten de la ei și m-am orientat mai întâi înspre cel lejer (lightweight), căci mi se pare potrivit sezonului cald, având și factor de protecție solară (mic ce-i drept-10,dar măcar are).






 

Comentarii

M and M a spus…
Vai caat de bine arata tricoul =p~
Deena a spus…
Fusta de dantela e de vis!Am mai spus deja de o suta de ori ca as purta ORICE daca e din dantela!:)) De unde de unde? Tricoul cu inghetata e si el tare simpatic si cu siguranta l-as imbraca!Cat despre fusta midi de tulle...iti marturisesc ca de cand am vazut-o pe SJP cu fusta aceea am visat sa am si eu una. Anul trecut mi-am reamintit boala si cred ca anul asta o sa o pun in practica!Sa decid insa ce culoare sa fie! Sper sa iti implinesti cat mai multe din dorintele de pe wishlist!
Unknown a spus…
Fusta de dantela este superba,abia astept sa o vad intr-o postare viitoare:*:*:*
Toma Aurora a spus…
M&M, de pe Oasap este tricoul.Mi-a plăcut la nebunie imprimeul său! :X
Toma Aurora a spus…
Deena, fusta din dantelă e de pe Romwe. Cred că mai e disponibilă într-o singură bucată (doar XS) și cea pe care am comandat-o tare-mi e că nu va intra pe mine :( Există și o variantă pe negru, dacă nu mă înșel!
Divină este fusta din Sex and the city! La fel ca tine, am rămas cu mintea la ea încă de la vizionarea serialului.Unde mai pui c-o purta prin Paris...Of,of! :D
Toma Aurora a spus…
Mara, dacă o să intre pe mine promit un OOTD :D Pupici!
coco a spus…
pudra stralucitoare arata delicios !!! super !!!
Camelia Andrasescu a spus…
Imi plac asa de mult postarile tale, ai un gust desavarsit din punctul meu de vedere!
Anonim a spus…
Dintre toate, prima fusta si pantalonii imi plac cel mai mult. Eram si eu pe punctul de a-mi lua o percehe in acel model doar ca alb cu negru, insa am zis ca mai astept un pic reducerile :>
Imi place atat de mult cum te imbraci, esti atat de feminina si diafana, e mereu o placere sa ma uit la hainutele tale.

Pupici,
Maria :*
ilda76 a spus…
Tot intr-un "Vaaaii!" am tinut-o dela un capat la altul al postarii, arata tare bine ceea ce ai pe wishlist!
Prima fusta si tricoul cu inghetata sunt favoritele mele!:)

Pupicei, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Unknown a spus…
Am si eu o fustita de dantele, mie imi place tare mult sa o asortez cu camasute de denim pe care le leg in fata :)
ABeautyTale a spus…
Cat de frumoasa e fusta din tul!
Anonim a spus…
fusta din tulle de unde e?
Toma Aurora a spus…
Bună! Imaginea este luată de pe google. Modele asemănătoare am văzut pe sheinside.com, dar și pe ebay.com, pe diferite culori și lungimi.