Wishlist de mai


   Înflorata lună mai!
   Eu tot mai sper să fie și puțin ploioasă, pentru că april showers au lipsit cu desăvârșire, iar bietele may flowers fie s-au trecut de la atâta căldură, fie zac aproape leșinate. Le-am tot udat și dimineața și seara, dar numai o ploaie sănătoasă le poate revigora la maxim.

   Să trecem la wishlist!
   Sus, în capul listei poziționez pantalonii cu flori. Fotografia e luată de pe PersunMall, dar i-am mai văzut pe un site asiatic unde erau out of stock. Din câte am observat eu pe Lookbook, cu pantalonii aștia e ca la roata norocului deoarece aproape fiecare cumpărător a primit un model diferit de cei din fotografie. Însă toate variantele mi-au plăcut, fie că florile aveau culori ori forme ușor diferite, fie că nuanța de bază varia de la alb la bej. Vorbesc despre modelul white/pink, nu despre celelalte, căci pantalonii sunt disponibili în mai multe culori.


    Cămașa cu flori tridimensionale am văzut-o tot pe un site asiatic (Udobuy) și mi-a plăcut la nebunie, deși nu știu exact în ce combinații să o port. Nu sunt adepta mânecilor lungi lăsate în jos (îmi place să le suflec) și-ar fi păcat să mototolesc mânecile sale frumoase (plus că-ar arăta probabil ca un cocoloș dacă le-aș sufleca). O pun totuși pe wishlist pentru că-mi place și pe viitor poate mă voi decide asupra ei.


  Pe 5 mai se reactualizează stocul costumelor de baie de pe Romwe. După ce-am tot stat și-am analizat ce costum să aleg pentru vara asta și-am avut o tentativă să aleg unul de la Jolidon din voucherul primit, m-am oprit asupra celui cu super-eroi de mai sus. Îmi place mult forma sutienului și poate fi purtat și pe post de corset, căci e ceva mai lung.


    În materie de produse cosmetice, m-am decis să testez și eu un BB Cream, pentru prima oară în viață. N-am fost prinsă de febra acestui tip de produs deși la un moment dat am vrut să cumpăr varianta de la Avon. Din ce am înțeles eu de pe Youtube, BB cream-urile europene nu-s întocmai celor asiatice, fiind un soi de cremă colorată pentru ten, în timp ce suratele din Asia au o putere mare de acoperire, fiind special formulate pentru acoperirea cicatricilor, petelor, arsurilor și adresându-se atât femeilor cât și bărbaților.
   BB-creamul Laneige, fabricat în Koreea, l-am ales de pe Strawberrynet, acolo unde era redus cu 50% și-am mai plătit 70 și ceva de lei pentru el. Mai am de așteptat vreo două săptămâni până va ajunge, dar sper să nu mă dezamăgească căci n-a fost tocmai ieftin. Sora mea și-a comandat de pe Ebay un bb-cream mai accesibil, de la Missha și intenționez să fac și-o comparație între cele două, după ce le vom primi și folosi.

    De la Miki am aflat de reducerile Strawberry la o sumedenie de parfumuri. N-am mai prins promoția cu 10% off, dar pentru Eau de Star, varianta la 25 ml, am plătit doar 23$ (în jur de 80 lei), un preț cu cel puțin 50% mai mic decât în Sephora. Parfumurile de la Th. Mugler mi s-a părut mereu a fi foarte persistente, deși-s destul de greoaie. Eau de Star e o variantă ceva mai light, de vară, după spusele producătorului, dar la fel de rezistentă pe piele. Aștept cuminte sticluța înainte de a da verdictul...

Comentarii

Anonim a spus…
Pantaloni florali vreau si eu si tot caut ca sa ii gasesc pe cei pperfecti, sunt destul de pretentioasa:)
Anonim a spus…
Nici eu nu am incercat inca un BB Cream si mi-am propus sa iau unul asiatic insa nu ma pot hotari care..
ilda76 a spus…
Mi-e frica de postarile tale de acest gen (stii de ce!) dar tot vin ca atrasa de-un magnet!:))

E deosebita bluzita cu flori tridimensionale; eu o vad cu jeansi deschisi la culoare, cu o fusta conica (verde smarald sau tot nude!)...

De-abia astept un review comparativ la cele doua BB cream-uri!!!

Iti urez ca Iepurasul sa fie darnic!:)
Pupici, Aurora!

Ilda
Lavender Thoughts
Andrrr a spus…
Si eu tot cu gandul la pantaloni florali sunt,doar ca as vrea o pereche scurta.
Costumul de baie e foarte dragutz,dar eu mereu m-am gandit ca te bronzezi foarte ciudat purtand modelul asta.
In materie de cosmetice ,eu am devenit fac Dm si imi iau numai de la Alverde.Mereu sunt nereabdatoare sa vad ce mai cumperi si tu de acolo.
Unknown a spus…
Deci nu imi vine sa cred ca abia acum am aflat de tine. Imi place foarte mult cum scri si articolele pe care le faci.
Te invit si pe la mine: http://polly-lena.blogspot.com/
Mihaela Pojogu a spus…
Pantalonii cu flori si mie imi plac, la costume de baie vreau unul intreg.
Sa bifezi tot ce-ti place la preturi cat mai bune ;)
Monique a spus…
Bluzita e superba, m-am indragostit pe loc de ea!
Diana Tudor a spus…
Imi plac pantalonii inflorati foarte mult si mereu ii admir purtati de alte fete... Eu nu as avea curaj sa-i port, totusi, mi se par greu de asortat si cam indrazneti :D
Toma Aurora a spus…
Macy, eu am deja unii, de la Asos, care-mi plac foarte mult, dar imi e frica sa nu-i rup de la prea mult purtat. Sora mea are un alt model de acolo, dar nu-i plac prea mult, ea e ca tine, mai pretențioasă :D.
Toma Aurora a spus…
Cam greu de ales cu atâtea păreri pro și contra pe internet. N-am găsit un singur BB cream despre care toată lumea să zică numai de bine, deci rămâne să le testăm pe propria piele, până la urmă.
Toma Aurora a spus…
Ilda, că bine zici tu acolo cu fusta conică verde. Uite că acum mă simt din nou atrasă puternic de ea și parcă n-am liniște dacă nu va fi a mea.

Pupici!
Toma Aurora a spus…
Andrrr, mi-au plăcut și mie produsele Alverde încercate, numai că de la ultimul demachiant cumpărat de la ei (cel bifazic) nu m-a tentat să încerc produse noi. În schimb, le-am cumpărat iar pe cele de care am fost mulțumită în trecut: autobronzantul, apa de trandafiri, servetelele demachiante.
Toma Aurora a spus…
Polly Lena, te adaug chiar acum în blog list! :)
Toma Aurora a spus…
Mihaela, mulțumesc pentru urare! :*
Toma Aurora a spus…
Monique, mă bucur că-ți place :D
Toma Aurora a spus…
Diana, nu mai fii așa timidă când vine vorba de vestimentație, mai ales că ești și o fată așa drăguță:*!