Wedding Dress (perfect combo)



   Tema secundă dată de cei de la PersunMall (sunt 4 teme în total, personalizate pentru fiecare blogger în parte) este dedicată rochiei de mireasă ideale.
Personal nu am mari pretenții atunci când vine vorba despre acest tip de rochie și singurele mele cerințe sunt ca ea să aibă mâneci (fie sub forma unor bretele late, de tip corsaj, fie lungi), iar partea de jos să fie în perfect echilibru cu cea superioară. Nu-mi plac modelele tip prințesă ce imită rochiile cu crinolină și nici cele cu trene lungi și incomode.

 
   Am văzut modele ce mi-au plăcut și altele ce nu m-au făcut să intru pe pagina lor proprie și să le admir. Cea de mai sus mi s-a părut varianta potrivită preferințelor mele, fiind un model destul de simplu, cu aspect vintage. Îmi plac mânecile sale și detaliul cu năsturei îmbrăcați în dantelă de pe spate. Rochia este redusă de la 400$ la 165$ (540 lei), un preț pe care nu cred că-l fi văzut în magazinele noastre de rochii de mireasă. Un model asemănător am văzut într-un butic de rochii de mireasă de pe Lipscani și costa în jur de 6000 lei, dar este foarte probabil să existe mari diferențe în ceea ce privește calitatea materialelor. În cazul celei de la Persun nu pot discuta decât despre ce se vede în fotografii și nu mă pot exprima cu privire la textilul din care este confecționată. Însă, ca și aspect, mi se pare fabuloasă!

Comentarii

Gabriela Popescu a spus…
Este foarte elegantă și finuță. ♥
Toma Aurora a spus…
Gabriela, mulțumesc că ți-ai expimat părerea. Coincide perfect cu a mea :)