Romwe Leggings


   Frumoasă zi astăzi!
   Mi-au ajuns perechile de colanți comandate de pe Romwe.com, în urmă cu aproximativ o lună, atunci când au fost reduse toate modelele la 18$ (60 lei). Am observat că leggingșii de acest gen sunt destul de scumpi pe orice tip de site (peste 25-30$,inclusiv pe cele de tip wholesale), iar multe modele se găsesc exclusiv pe Romwe. Este obiectul vestimentar pe care ei îl vând cel mai intens și de aceea aduc tot soiul de modele, care de care mai hazlii.
   Până azi n-am avut decât o pereche de la ei, model velvet, ce imitau catifeaua. I-am purtat pe acasă, catifeaua nefiind tocmai pe stilul meu. Mi s-au părut rezistenți (precum niște pantaloni obișnuiți) și comozi. Spre deosebire de modelul velvet, cei pe care îi voi prezenta astăzi (puțin lucioși) sunt mult mai elastici.
   Eu am comandat două perechi și sora mea alte două, toate patru fiind cu imprimeuri vesele. Măsura fiecărei perechi este M.

   
   În prima fotografie puteți observa modelul Angry Birds, preferatul meu dintre cele două perechi pe care mi le-am luat. E așa de haios imprimeul, materialul este ok, nu-i deloc subțire, dar ca să fiu puțin cârcotașă spun că partea de jos, cea care imită solul, scurtează optic piciorul. Nu-s mare fan Angry Birds, dar mă mai joc uneori (în special când nu am conexiune la internet).

  
   Urmează cea de-a doua pereche a mea, cea cu PacMan. Ăștia nu-s la fel de veseli, datorită fondului negru, dar ideea mi se pare amuzantă tare. PacMan este jocul pe care-l evit tot timpul, mereu mă ia cu palpitații când vin colorații mâncăcioși după mine :).


   
   Sora mea (pe care-am folosit-o și pe post de model de data asta) și-a luat colanți cu Marge Simpson (există și-o variantă cu o singură Marge), de culoare roz aprins.  Coloritul e foarte viu, pur și simplu n-ai cum să nu-i remarci (chiar dacă reacțiile sunt negative ori pozitive).

   Și pe final vă las cu modelul Melted Ice cream, ce se potrivește ca o mănușă zilelor de vară. Nu știu dacă mai sunt disponibili pe site (la ultima verificare nu mai erau), dar stocurile se reactualizează din când în când. Tricoul cu acadea este tot de pe site.
Momentan prețul fiecărei perechi e de cca. 26$ (85lei), nu-l consider foarte ridicat având în vedere că acești colanți nu sunt ca cei clasici, de tip dres, sunt lucioși și nu se scămoșează. Pot înlocui cu succes pantalonii de vară și modelele mi se par mult mai reușite decât cele din colecțiile Zara (care-s și mai scumpe).
   Iar dacă nu vă plac în mod expres îi puteți purta și ca pantaloni de casă. Fiind foarte elastici sunt tare comozi și eu mă simt lejer purtându-i. Pe wishlist am trecut următoarele două modele:




Comentarii

Mihaela Pojogu a spus…
woah ce fain sunt astia roz :)
Carmen Tobias a spus…
Sunt tare haiosi si indrazneti :) Dar stii ca m-ai lovit cu cei roz, nu? :D
Dorina a spus…
Vai, cat imi plac aia cu Pacman!!! Mie sincera sa fiu mi se par cam scumpi, dar noroc ca au mereu reduceri si promotii!
Eu una nu ii pot purta pe post de pantaloni, mi se par cam transparenti, trebuie sa imi iau o bluza lunga peste :)
Aia cu pacman sunt preferatii mei!
Unknown a spus…
Cat de funny sunt!
Anca a spus…
Wooooow!!! Sunt superbe modelele. Nu imi imaginam ca pot sa arate asa de bine! Sa le purtati sanatoase.
Dana M a spus…
Trebuia sa folosesc leggings-i tai ca sursa de inspiratie pentru oul meu de Paste decorat sub forma porcusorului din Angry Birds,vazand poza cu leggings mi-am dat seama unde am de corectat la el si ma voi pune pe treaba sa ii mai fac niste fratiori!
Maya Secret a spus…
Am varianta pe bleumarin cu polka dots, sunt atat de draguti. Din modelele alese de voi as purta Melted Ice Cream,modelul Angry Birds mi se par haios dar nu stiu daca as avea curaj sa ii port pe afara. :))
Toma Aurora a spus…
Mihaela, așa-i! Mi s-au părut dulci foc!
Toma Aurora a spus…
Normal! Doar au atâtea bulinuțe!:))
Toma Aurora a spus…
Dorina, ai mei n-au fost transparenți, dar nici nu stau prea mulați pe corp. Poate dacă mi-aș fi luat o măsură mai mică s-ar fi întins mai mult și-ar fi devenit puțin transparenți. Am zis mai bine să nu risc, dar chiar și așa cred că tot cu bluze mai lungi îi voi purta! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Oana, cei cu PacMan am văzut că au cei mai mulți fani pe pagina de fb a celor de la Romwe, deci e ceva cu ei :D!
Toma Aurora a spus…
:D Merci, Polly Lena!
Toma Aurora a spus…
Mulțumim, Anca! :*
Toma Aurora a spus…
:))Dana, e bine și-așa cum a ieșit! Tare haioasă ideea oului cu porcușor și trebuie neapărat să faci și o pasăre roșie la anul, ca să fie jocul cu ouălele complet!
Toma Aurora a spus…
Maya, mă bucur să aud de bine despre cei cu bulinuțe!
Cei cu Angry Birds sunt întradevăr cei mai caraghioși :D
Anonim a spus…
Super amuzante toate perechile. Mie cel mai mult imi plac cei cu PacMan:D
Sa ii purtati cu placere, si tu si sora ta.

Te pup,
Maria
MoGio a spus…
hehe , mie mi-au placut din prima cei cu Marge Simpson , de la postarea trecuta :) dar de fapt , imi plac toti :P au revenit toate modelele de colanti , imi aduc aminte ca aveam 9-10 ani si aveam o pereche colorati , atat de mult i-am iubit :P eu momentan am multe perechi negri , si unii singuri pe mov :) in toate pozele e sora ta ? nu-mi dau seama care esti tu si care e ea :)
Unknown a spus…
Ce veseli si jucausi sunt!
Toma Aurora a spus…
MuGio, ea este în toate. A fost manechinul meu pentru colanți :D
Toma Aurora a spus…
Corina, mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Maria, îți mulțumim! :*
Unknown a spus…
Foarte tari modelele!
Descude a spus…
Sunt foarte haiosi,imi place ca mereu te imbraci vesel;)