Review: Essence Nail Polish ( Gold Fever& Walk on the wild side)


   Prietena mea Dana, întoarsă din delegație, mi-a adus două oje de la Essence, din colecția nouă Colour&Go. Când spun colecția nouă mă refer de fapt la noile ambalaje, deoarece eu nu am încercat de la ei decât lacurile de unghii în sticluțe mici, în format vechi. Așadar, doar pentr mine-s noi, căci ambalajele au fost schimbate cu ceva luni bune în urmă și se găsesc încă de atunci în numeroase locații fizice din România. Cum nu mă brodesc deloc cu vreunul dintre standuri în cale, m-am bucurat mult când le-am primit, căci ojele acestea au fost unele dintre preferatele mele.
  De ce spun că au fost? Pentru că deși momentan recipientele arată foarte bine în comparație cu cele vechi, iar cantitatea de lac de unghii este mai generoasă (8 ml vs. 5ml), calitatea formulelor noi lasă de dorit. Despre cele vechi vă spuneam în trecut că rezistă pe unghie 5-6 zile, fără niciun fel de lac protector...


 Gold Fever este un lac transparent cu particule strălucitoare aurii și câteva roșiatice. L-am aplicat într-un singur strat peste oja verde, în fotografia de mai sus. Sclipiciul este, așadar, dens și acoperă frumos unghia. Însă, rezistă o zi pe unghie! Aplicat de unul singur mi-a sărit pe la colțuri după câteva ore. Păcat, căci este un lac strălucitor cu aspect foarte frumos.


   Lucrurile stau ceva mai bine în cazul lui Walk on the wild side. Și el conține ceva sclipici vernil, dar este opac. Două straturi sunt suficiente pentru o acoperire bună a unghiilor scurte. Oja este lucioasă și am apreciat acest lucru. Rezistă, în stare intactă, 2 zile pe unghie. Apoi începe să se șteargă pe la vârfuri, după care sare pe la colțurile unghiilor.

   Prețul unei sticluțe de ojă Essence este de 9 lei în magazinele noastre. Ca o precizare suplimentară, pensulele sunt mari și late, în genul celor de la Rimmel. Așadar, aplicarea lor este mai rapidă decât în cazul lacurilor de unghii cu pensule clasice. Nu le recomand cu dragă inimă decât în cazul în care vă pică cu tronc o anumită nuanță. Regret nespus schimbarea formulei și-acum înțeleg de ce unele persoane se plângeau de slaba lor rezistență.

  Voi ați găsit o excepție (ori mai multe) de la Essence care să dureze vreme mai îndelungată pe unghie?


Comentarii

miki a spus…
Eu ma impac bine cu Cafe Ole (tot in sticlute mari), pe care o si prefer de ceva timp, pentru ca e un fel de bej (cafea cu lapte :D) care merge asortat cu orice m-as imbraca. Rezistenta e undeva la 4 zile, in conditiile in care spal vase zilnic. Nu sare, insa dupa a 4-a zi se roade.
Adina Aruştei a spus…
le am si eu, e frumoasa combinatia!
Georgiana a spus…
Nici eu nu sunt incantata de calitatea lacurilor Essence... am incercat 2-3 dintre cele in sticluta veche si intr-adevar pareau mai bune, dar per total nu cred ca voi mai cumpara oje Essence in viitor.
Cea verde e, totusi, foarte frumoasa!
Anonim a spus…
Nu am folosit inca niciun lac sau oja de la Essence . Imi pare rau sa aud ca rezista atat de putin pe unghii, pentru ca ele mi se par chiar frumoase.
Ramy's Blog a spus…
Aaaaaa vezi???? In sfarsit ai avut de-a face cu ojele Essence de care ziceam si eu.... Culori frumoase si calitate proasta... Asa de rau imi pare, am si eu vreo 3, toate in culori super... :((
MoGio a spus…
tocmai ce mi-am curatat si eu unghiile de prima mea oja Essence .. si ieri le-am facut :(
Dana M a spus…
Din pacate eu am testat doar ojele Essence cu ambalajul nou si am fost extrem de dezamagita, dupa cateva ore imi sarea oja. As fi curioasa sa incerc si o varianta veche, prefer o cantitate mai mica dar de calitate mai mare.
Unknown a spus…
Culorile sunt super dragute, calitatea insa...
Sarbatori fericite!
coco a spus…
la mine dureaza 3 zile , dar imi plac ...vine bine verdele cu sclipiciul !
Anonim a spus…
Si eu am 2 nuante in noul format al ojelor, mai precis 142 grey-t to be here si 131 ballerina's charm. Le-am cumparat la reducere, astfel ca am dat 10 lei pe amandoua, insa imi pare rau, pe cat de frumoase sunt culorile, pe atat de putin rezita pe unghii, chiar si fara activitati speciale. Am patit acest lucru doar cu ojele de la Sephora si cu acestea, pacat!
Unknown a spus…
nu am folosit oja Essence, dar tare-mi place nuanta aceasta de verde muschi. pacat ca nu tine...
Gabriela Popescu a spus…
Paște fericit!♥
Te aștept să citești această postare , căci este și pentru tine , de asemenea! >:D<

http://gabriela-popescu.blogspot.ro/2013/05/dragele-mele-cu-ocazia-acestei.html
delia a spus…
o am si eu pe cea sclipicioasa (rezista 5 zile 2 straturi si atat) si una bleu (rezista 4 zile tot 2 straturi si atat). mentionez ca le am cumparat in iarna. poate au schimbat recent formula. eu nu ma plang de ele
Unknown a spus…
Mie imi plac mult toate ojele Essence... si pe unghia mea dureaza in jur de 5-6 zile cu top coat...
http://btl-allysa.blogspot.ro/ e blogul meu... daca iti place aboneaza-te ;;)
Toma Aurora a spus…
Alisa, eu am fost foarte mulțumită de variantele vechi și am scris și despre el în trecut pe blog. Despre cele noi nu pot spune decât că-mi place cum se văd pe unghie, căci în cazul meu nu rezistă :(
Voi adăuga pagina ta în blog list!
Toma Aurora a spus…
Delia, mă bucur să aud și păreri pozitive. Or fi de vină unghiile mele ceva mai subțiri :)
Toma Aurora a spus…
Gabriela, mulțumesc mult! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Miki, sunt tentată să iau și eu una bej (Cafe au lait se numea in colectia veche), măcar așa, de probă, căci cea pe care am avut-i în trecut a fost una dintre ojele mele nude favorite.
Toma Aurora a spus…
Adina, au numai culori frumoase, n-am ce reproșa din acest punct de vedere! Știu ei cam ce se caută în ziua de azi :D.
Unknown a spus…
Ce bine arata!