Fashion Trend: Chiffon Night Dress


 
   Cei de la PersunMall ne-au dat temă de gândire: care este rochia de seară ce se potrivește perfect gusturilor noastre? Aș răspunde sincer că nu există așa ceva, întrucât nu-mi plac rochiile de acest gen, nu mă simt comod purtându-le și nici n-am fost tentată vreodată să cumpăr vreuna. Ca să nu rămân totuși pe dinafară, am selectat de pe site o rochie roz pal, din șifon, căci am tot văzut că se poartă rochiile lungi din acest material în sezonul cald al lui 2013.

   Nu pot spune că m-a uluit, dar mi se pare frumoasă și delicată, puțin diferită față de rochiile de seară lungi, cu trene, decolteuri foarte adânci ori în culori stridente.

   E adevărat și faptul că manechinul pune rochia în valoare și-o face să arate luxuriantă și tocmai de aceea trag o concluzie (sper că nu una pripită) conform căreia sunt femei care arată ca niște superstaruri în rochii de seară, în timp ce altele par gata de o petrecere mioritică și fie le șterg din frumusețe acceorizându-le cu podoabe opulente, fie exagerează cu aranjatul părului ori cu machiajul tenului.


Comentarii

Anonim a spus…
Mie mi se par superbe rochiile de seara doar ca nu prea sunt ocazii unde se pot purta, doar nuntile din cand in cand:) iar cea roz mie mi se superba:)
Toma Aurora a spus…
Macy, unele sunt foarte frumoase și le admir și eu prin vitrine, numai că nu-s stilul meu. Pretențioase mi se par și te felicit pentru că reușești totuși să le porți la nunți. Eu una, parcă mă văd împiedicându-mă în volanele lungi :))
Unknown a spus…
Ce rochie frumoasa ai ales!