Comandă Strawberrynet



  Vineri, 3 mai, am primit comanda de pe Strawberrynet, fix după o săptămână de la plasarea sa. A fost cea mai rapidă expediție, pachetul făcând din Asia până-n România nu mai mult de 5 zile lucrătoare. Am primit coletul la poșta locală, fiind expediat din nou via Suedia.
   Mă gândeam că o să aștept 2-3 săptămâni până la sosirea sa, dar uite că am avut parte de o surpriză frumoasă de sărbători și-am apucat să mă „intoxic” deja cu Eau de Star. Voi vorbi în primul rând despre el: fiind apă de toaletă, mă așteptam să fie ceva mai slab ca și persistență/intensitate decât apele de parfum ale casei Mugler. Realitatea-i că până și apa lor de toaletă e ca râia, în sensul că nu poți nicicum să scapi de mirosul său. Dacă mai există sceptici ce se întreabă dacă parfumurile de pe Strawberry sunt originale, iată c-am dat și un check online al codului de pe sticlă:



     Așadar parfumul există în baza de date și e cât se poate de veritabil! Dacă introduceți pe checkcosmetics.net codul de pe spatele parfumului (selectați întâi marca), iar acesta apare ca fiind invalid și nu vi se afișează data producerii, mai mult ca sigur v-ati pricopsit cu un fake.
    A venit sigilat, ca toate parfumurile comandate de pe site până acum. A avut și cărțulia aceea specifică parfumurilor Mugler și imediat cum am desfăcut capacul am simțit...nota greoaie pe care Angel o are, condimentată de un boom de piper. Eau de star a fost creat drept o variantă mai umană a Angel-ului, considerat de multe femei ca fiind masculin și ostentativ. Nici Eau de star nu-i ușă de biserică, ceea ce m-a bucurat maxim, pentru că-mi plac parfumurile intense, ce rezistă mult timp pe piele.
   Ce simt atunci când îl port? Mai întâi un val de piper amestecat cu o notă sufocantă de patchouli, iar apoi, după ce se așează, nu rămân decât note fructate de pepene și miere....multă, multă miere. Dacă vă plac aromele intense merită cumpărat fără să stați pe gânduri, dar dacă aveți nasul mai sensibil nu vi-l recomand. Eu una mă declar fascinată de el și cu siguranță o să devină unul dintre parfumurile mele de suflet.

Notă: Pentru că am primit câteva comentarii legate de data producerii parfumului, țin să vin cu niște lămuriri. Un parfum, în general, are o viață lungă chiar și după desigilare. Cu sigiliu, e la fel de rezistent ca și absintul, căci doar au aceeași concentrație de alcool (79-80%vol.), așadar e de două ori mai durabil decât votca îmbuteliată. Cum astăzi se vinde absint vechi de mai bine de 100 de ani (cele fabricate în 1880-1890), e normal ca și un parfum să reziste zeci de ani în ambalaj.
   În plus,s-a dovedit că numai lumina, umiditatea și temperaturile crescute poti fi vinovate de schimbarea culorii ori evaporarea parfumul deja deschis, așadar nu văd niciun fel de problemă în ceea ce privește data fabricației.
  

Cantitate: 25 ml
Preț în Sephora: 170 lei
Preț Strawberrynet: 77 lei

(Este posibil ca prețul din Sephora să fie mai mare, undeva în jurul a 200 lei, dar atât costau variantele de 25 ml ale lui Angel și Eau de Star în vara lui 2012.)

    Trecem apoi la BB cream-ul de la Laneige, produsul pe care l-am așteptat cel mai mult din această comandă. Tot ce vă pot spune momentan este că are o acoperire medie, un finish natural, siliconat, o rezistență foarte bună. Revin cu un review detaliat după mai multe folosiri, dar mai mult ca sigur va fi unul pozitiv.



Cantitate: 50 ml
Preț raft: 160 lei
Preț Strawberrynet: puțin peste 70 lei (momentan indisponibil)

   Și-au mai rămas cadourile: pudră de față Multivitamin de la Korres (excelentă, foarte fină și de nedetectat pe față. Am ales nuanța 3 din cele 10 disponibile și este potrivită unui ten mediu spre închis) și corector Bio Detox de la Bourjois. Corectorul acesta cred că-i unul dintre cele mai bune din câte mi-a fost dat să încerc, păcat că-i așa deschis (i-l voi da surorii mele). Nuanța primită a fost 2 (medium), dar cum m-am bronzat îmi este prea deschisă. Recipientul are un roll-on mic pentru aplicare, produsul este dens, cu o putere foarte mare de acoperire. Singurul minus e că se întărește rapid odată aplicat pe piele și-am crezut că o fi de vină varianta primită dar am citit păreri asemănătoare și pe alte bloguri, deci cred că-i o carasteristică universal valabilă a sa.

Pudră: cantitate: 10 grame
            preț Sephora: cca. 90 lei

Corector: cantitate: 7 grame
                  preț raft: 47 lei

 Pentru produsul de machiaj am beneficiat și de 10% reducere (am prins o mică pomoție), iar toată distracția m-a costat fix 140 de lei, cu plata prin Paypal. O adevărată afacere zic eu, mai ales că nu-mi puteam lua nici măcar parfumul cu acei bani de la noi din țară.
  Transportul a fost gratuit pentru că am avut și alt produs cosmetic în comandă, pe lângă apa de toaletă. Dacă aveam doar parfumul mai trebuia să plătesc în jur de 15-20 lei pentru transport. Includerea unui produs cosmetic, indiferent de valoarea sa, condiționează transportul gratuit. Poate fi un ruj, un gel de duș, o cremă de față, un șampon, un gel de ras sau orice altceva ce nu e inclus în categoria parfumurilor. Cum poți alege un săpun ori un balsam de buze din acei 20 de lei, n-are sens să plătești transportul :)!



     Noua ofertă arată astfel: fard de pleoape Calvin Klein plus un creion de buze sub formă de baton de la Korres, pentru o comadă de minim 25$ (cca. 80 lei), valabilă pentu clienții noi. Dacă ați mai comandat schimbați numai adresa de mail și veți figura drept client nou. Puteți plăti cu același cont de Paypal ori de câte ori vă înregistrați cu o altă adresă de mail. Eu am repetat procedeul de multe ori, plătind de pe contul surorii mele. Se acceptă și alte metode de plată, nu doar prin Paypal!




StrawberryNET Cosmetics

Comentarii

fashion doctor a spus…
parfumul e minunat,j'adore! pupp
Anonim a spus…
http://www.circle.mugler.com/#/login


pe site-ul asta se introduce codul din interiorul cutiei de parfum mugler :)
ilda76 a spus…
Mmmm, ce de bunatati aici, la Aurora!!!:))

Te asteptam cu impresii despre fiecare produs, in ordinea dorita de tine!
Multumesc pentru tips-ul referitor la acel check online pentru verificarea originalitatii parfumurilor!

Sa le folosesti cu mare drag, Aurora!
Multi pupici!!!:)

Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Buna! Codul respectiv e tiparit doar pe cutiile fabricate o dată cu lansarea programului de fidelitate The Mugler Circle. Scrie și pe site că produsele fabricate în anii anteriori nu au respectivul cod (ce conține și cifre și litere și că trebuie să le trimiți un mail cu acel cod clasic de pe sticlă+factura scanată. Din păcate, aplicația nu-i valabilă pentru țara nostră și n-avem cum să ne bucurăm de premiile oferite. Checkcosmetics.net rămâne cea mai vastă bază de date pentru verificarea datei expirării și producerii cosmeticelor, de aceea am menționat-o. :)
Toma Aurora a spus…
Ilda, de la alte fete am aflat și eu de site-ul respectiv. Ce-mi place e că-ți oferă și luna și anul fabricației, iar dacă produsul e expirat îți pune și un semn de avertizare. În cazul parfumului nu se pune problema de așa ceva, căci el în cel mai rău caz se evaporă și-i crește intensitatea, nu are cum să se strice din pricina nivelului crescut de alcool.

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Salutare, doamnă Stella!
Cel mai mult mi-a plăcut nota aia de piper de la început. M-a zăpăcit pur și simplu. În rest, mi se pare asemănător cu Angel, doar că-i mai...picant!
Felicia a spus…
dar... totusi este cam vechi parfumul!Din acest motiv nu comand pe strawberry ptr. ca au produse extrem de expirate.Ai grija!
Toma Aurora a spus…
Felicia, nu cred că cele vândute la noi sunt mai recent fabricate. Depinde mult și de anul lansării parfumului. De pildă Gres Cabotine Floralisme, lansat în 2010 e unul dintre cele mai reduse produse de pe Strawbery și evident e fabricat foarte recent. Problema se pune în cazul produselor cosmetice, căci parfumul rezistă și zeci de ani dacă-i păstrat în cutie. Nu mi-a apărut semnul de expirare pe checkcosmetics, deci nu are cum să fie expirat.
Iar în cazul produselor cosmetice, subiectul e destul de delicat, mai ales dacă produsele sunt sigilate. Producătorii de obicei pun un termen de expirare al produsului din momentul desigilării, tocmai de accea e imposibil de bifat un produs ca fiind expirat în cazul în care nu are data exactă trecută pe ambalaj.
MayDay a spus…
That's what I call smart shopping! Sa le folosesti cu placere! :)
Adina Aruştei a spus…
il am si eu, imi place.
dar 2006.. nu e cam vechi?
Toma Aurora a spus…
Adina, un parfum începe să-și schimbe proprietățile abia de la 5 ani de la deschidere. Într-un articol pe TLC am citit că un parfum cu o concentrație de peste 79% poate fi valabil 50 de ani din momentul fabricației.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, The May Day!
No, uite ca m-ai facut si pe mine sa dau o comanda pe Strawberry! mi-am ales un parfum de 100 ml Naf Naf si un unt de corp "In the mood for love".Sper sa nu fiu dezamagita de ele si sa imi ajunga:D nu pot spune ca ma tenteaza foarte tare cadourile si mi-as fi dorit si eu pudra korres insa poate vor fi si alte oferte! de acum stau cu ochii in fiecare zi pe site, cine stie ce oferte faine apar.Multumesc!
Te imbratisez cu mare drag!
Toma Aurora a spus…
Cleo, parfumul de la Naf Naf miroase plăcut! Sper să-ți placă, abia aștept părerea ta despre el (asta dacă nu-l cunoști deja :). Aștept și eu schimbarea ofertei...sper să mai fie din nou o pudră oferită, ori vreun alt produs tentant de machiaj.
Pupici :*
Anonim a spus…
Buna Aurora, cand comanzi de la ei alegi prima optiune ? Adica scrisoare recomandata ? Se primeste pachetul la posta locala , sau vamala ?
Toma Aurora a spus…
Buna!

Da, am ales scrisoare recomandată și mereu primesc pachetul la poșta locală, unde trebuie să dau o semnătură pe un formular de expediție.
Coletele mele au fost expediate toate din Asia via Suedia, de aceea nu au ajuns la vamă.

O zi frumoasă!
Anonim a spus…
Eu tot cred ca cell mai convenabil este sa comanzi parfumuri de pe aoro.ro.
ana maria tatucu a spus…
Confirm si eu ca strawberrynet.com are produse originale, merci insa de info cu site-ul pe care verifici cosmeticele, chiar nu stiam de el :). Eu sunt clienta Strawberrynet.com din 2008.....nu am decat cuvinte foarte bune despre ei.
Unknown a spus…
Atentie la data de fabricatie a produselor vandute pe acest site. Uitati si un exemplu negativ: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=471164769707015&id=471138273042998&__mref=message
Unknown a spus…
Buna,Aurora

Acel site de verificat data cand expira nu are nicio treaba cu faptul daca produsul este original sau nu. Am un parfum Si-Giorgio Armani fake si care are pe fundul sticlei acel cod ,pe care l-am verificat si mi-a aratat data cand a fost fabricat parfumul. Este fake acea informative,pentru ca parfumul este fake 100%. Aceeste site-uri de check cosmetic nu fac altceva decat sa citeasca luna si anul care sunt scrise in acel cod,care sunt la fel la toate cosmeticele si parfumurile. Acele siteuri NU verifica daca prfumul este original. Cei ce fabrica fake-uri,stiu de aceasta serie si formula cum e scrisa si o pun ei pe toate parfumurile,dar asta nu atesta ca parfumul ESTE ORIGINAL. NU are nicio treaba sula cu prefectura. Ar fi trebuit sa iti folosesticapul mai mult si ca faci o cautare putin mai ampla inainte sa scrii asa bazaconie.
Toma Aurora a spus…
Bună!

Așa este, ai dreptate.
Mi s-a intamplat totusi ca in 2 cazuri să nu găsesc acel cod, pesemne unii falsificatori nu-si mai bat capul cu el.
Anonim a spus…
Este mai ieftin la noi in tara!