Blue Lights

   
   Multe state (în special SUA) au tradiții vechi legate de balul de absolvire. Spre deosebire de noi, pentru ei balul e ceva extrem de important, ca un fel de încununare absolută a anilor de liceu. Câte filme nu ne-au fost date să vedem legate de fastuosul bal de absolvire?!
    Ultima temă a lunii dată de Persun a fost legată de rochiile albastre pentru acest tip de petrecere și instant mi-am amintit de toate fetele nu foarte populare din producțiile hollywoodiene ce se transformau în reginele balului de absolvire, reușind să cucerească într-o clipită pe craii din echipele de baseball (care în cei 4 ani nici măcar nu le observaseră, așa erau de ocupați!).
   Alegerea mea a fost rochia de mai sus, într-o nuanță pastelată de albastru, cu ceva pietricele strălucitoare aplicate atât pe corset cât și pe partea de jos, din voal. Țin minte că la noi, la absolvire, fetele n-au purtat ceva atât de elegant și nici nu s-a făcut mare tam-tam, dar ca și idee cred că ar fi potrivită și pentru un astfel de bal, dar și ca rochie de seară.

Comentarii

Unknown a spus…
Superba rochia asta aleasa de tine! Culoarea e de vis!!!!