Review: set pentru păr Baby Giraffe Oriflame


   Din prima clipă în care am zărit haioasele instrumente pentru coafarea părului de la Oriflame, am știut că trebuie să fie ale mele. Designul drăgălaș m-a făcut să trec peste faptul că erau adresate bebelușilor și copiilor și n-am stat de două ori pe gânduri înainte să le comand.

  Au venit ambalate într-o cutiuță simplă, frumos imprimată cu girafe zâmbitoare. Dimensiunile lor sunt mici, cam pe jumătatea periilor și pieptenilor pentru adulți, dar mie mi s-au părut destul de practice. E adevărat că perii moi ai periei nu reușesc să descurce părul matur, dar sunt numai buni pentru aranjarea buclelor obținute cu ondulatorul, deoarece nu le strică și nu le frizează.
   Pieptenele este mai practic, reușește să-mi descâlcească șuvițele și-i acord credit pentru dinții cu bile de plastic în capăt. Grație lor, scalpul nu va mai avea de suferit în cazul în care nu suntem atenți și ne repezim să ne pieptănăm în grabă. Datorită dimensiunilor reduse îl consider ideal pentru femeile cu părul scurt ori pentru bărbați. În cazul meu durează ceva până pieptăn șuvițele lungi, dar întreg procedeul devine haios numai câd trag cu ochiul la girafa veselă de pe mâner.

   Prețul promoțional al setului este de cca. 20 lei în broșurile Oriflame, iar eu una îl recomand fie pe post de cadou pentru un copilaș cuminte, căci e din cale-afară de simpatic, fie pentru femeile cu părul scurt ori foarte fin, pisicos. Sau, cum am spus mai sus, merge și pentru un bărbat cu scalpul sensibil, ce întâmpină probleme atunci când folosește pieptenele ori peria clasică. Și să nu credeți că tuturor bărbaților le displac animațiile de pe produse, căci am întâlnit cazuri în care făceau mai rău ca femeile când vedeau șosete cu renușori ori alte animale. :)



Piata de Advertoriale

Comentarii

Deena a spus…
Sunt simpatice tare numai ca sigur n-ar face fata claii de par pe care o are Katia mea!:)) Iar la mine ar fi de-a dreptul inutile!:(
Adelina Eneșca a spus…
Ce dragalase sunt! Inteleg de ce ai simtit nevoia sa ti le cumperi :)
Unknown a spus…
Drăguţă descrierea produselor !
Adina Aruştei a spus…
eu am sosete cu pisicute. multe!! si pijamale si alte nebunii cu animalute. imi sunt dragi, ma binedispun.
sa le folosesti cu placere!
cris a spus…
Ce simpatice sunt :)
Mara a spus…
ce dragute sunt, le ador :) puteau sa fie cu orice animal ca tot imi placeau :*
ilda76 a spus…
Tu, copila draga!:))
Ai fost tare simpatica...

E grozav daca reusim sa pastram copilul din noi o viata!

Te pup, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Spunsieu a spus…
Sunt chiar dragalase! Mi se pare interesant pieptenele cu bilute in varf, n-am mai vazut asa ceva pentru copii.
ane-marie a spus…
sunt foarte dragut imprimate, si mi se pare un pret bun.
Unknown a spus…
Doamne, ce dragute sunt! Mie nu mi-ar folosi, dar nepotelele mele ar fi in extaz :)
Maria a spus…
Sunt pentru papusi :) ?
Toma Aurora a spus…
Sunt pentru copii, așa cum am specificat de mai multe ori în textul articolului.
Toma Aurora a spus…
:D Sunt sigură, Simona!
Toma Aurora a spus…
Ane-Marie, pretul mis-a parut si mie ok, de aceea nu am ezitat. Macar sa nu-mi para rau ca nu le-am luat, caci am mai avut regrete din acestea :).
Toma Aurora a spus…
Da, chiar mentionasem intr-o postare trecuta faptul ca tare m-au surprins bilutele puse în varul dintilor pieptanului. Mi se pare o idee foarte buna mai ales pentru copii, care au scalpul foarte sensibil.
Toma Aurora a spus…
Ilda, vezi să nu le vadă Dia că poate i se năzărește că le-ar vrea :D Deși,la cât de domniță a devenit, nu știu dacă ar mai fi atrasă de astfel de „copilării”!

Toma Aurora a spus…
Mara, așa-i! Cu orice animăluț ar fi fost simpatice!
Toma Aurora a spus…
Merci, Criss!:*
Toma Aurora a spus…
Adina, cat te invidiez! Vreau si eu sosete cu pisici si alte animale (porcusori, iepurasi). O singura pereche am mai vesela, cu niste capsuni, luate de la raionul pentru copii. :D Neaparat trebuie sa ma dotez cu niste sosete pisicoase, așa de tare m-ai intaratat!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Larisa!
Toma Aurora a spus…
:) Nici măcar de cutie nu mă îndur să o arunc. Mă tot gândesc ce să fac cu ea pentru a nu ajunge la tomberon :D
Toma Aurora a spus…
Deena, sigur n-ar face față unui păr des.Mai ales peria, care are perii moi, ca pentru pisici :D
ilda76 a spus…
Le-ar vrea sigur!!!:)) Mai ales ca e innebunita dupa animale (girafele sunt i top favorites)...
Are ea multe "ifose" insa tot copil e!:)

Pup!
Ela a spus…
Pieptanul desi mic,daca reuseste sa descurce parul,atunci merita luat pentru un copil sau chiar adult.Imi plac animalutele si tot felul de simboluri dragalase.Sunt un copil mai mare :p