Review: Mascara Volume Build Oriflame




    Am primit această mascara pentru testare, din partea echipei Oriflame. Fiind un produs nou lansat s-a dorit promovarea sa prin intermediul experiențelor avute de persoane obișnuite, ce nu urmăresc aducerea de laude unei companii anume. Am salutat această inițiativă, mai ales că de-a lungul timpului am avut numai experiențe plăcute cu mascara marca Oriflame.
    Mascara Volume Build promite super volum pentru genele noastre din doar câteva mișcări de periuță. Mai mult, ne asigură de faptul că volumul va spori cu fiecare strat nou aplicat.
    În ceea ce mă privește nu am putut aplica pasta neagră în mai mult de două straturi, deoarece aspectul devenea inestetic și genele se încărcau tot mai mult. De obicei nu aplic mai mult de două straturi de mascara, pentru a evita aspectul genelor „piciorușe de muscă” și nici de data asta nu am făcut decât o singură excepție, pentru testare. Aspectul încărcat nu mi-a plăcut, motiv pentru care m-am limitat la maxim două straturi aplicate consecutiv.
   Am apreciat la acestă mascara culoarea: un negru foarte intens și alungirea pe care o oferă genelor. În plus, formula siliconată caracteristică rimelurilor Oriflame se păstrează și în acest caz, iar genele rămân lucioase și flexibile până seara târziu, fără ca pasta întărită să se scuture.
   La capitolul volum nu consider că excelează și varianta PowerCurl, tot de la Oriflame, mi se pare mai potrivită pentru iubitorii de gene stufoase, perfect definite. Volume Build nu separă perfect genele, dar poate pe viitor, când pasta se va mai usca, acest aspect se va îmbunătăți.


   Periuța clasică cu siguranță va fi o încântare pentru cei ce nu fac casă bună cu aplicatoarele cu peri rari din plastic (de tip perie). Recunosc că și mie îmi place, mai ales că doar din câteva mișcări termin de rimelat ochii. Cu periile de tip pieptene trebuie să ai ceva mai multă răbdare deoarece pasta scoasă pe aplicator e mai puțină și mai greu de distribuit.
   Prețul promoțional al mascarei Volume Build este de 15 lei în cataloagele Oriflame. Este un produs bun, dar nu-l consider cel mai bun din categoria sa. Preferatele mele de la Oriflame rămân în continuare PowerCurl, urmat de Wonder Lash, ambele având un preț la fel de accesibil ca și Volume Buid.



 
 

Comentarii

ilda76 a spus…
Da, e uimitoare diferenta!
Un review bine structurat, Aurora!

La mine e de mult timp Wonder Lash-ul pe wishlist, prin urmare el va fi - la momentul potrivit - primul incercat!

Pupicei, draga mea!:)
Weekend relaxant iti doresc!

Ilda
Lavedner Thougths
Simona Tucu a spus…
Si eu ma limitez tot la doua straturi, in trei deja devine prea mult, insa din punctul meu de vedere se descurca excelent cand vine vorba de volum si mai putin in ceea ce priveste alungirea, insa uitandu-ma la pozele tale, imi dau seama de ce nu nu-l consideri si tu stralucit cand vine vorba de volum. La tine le vad foarte, foarte alungite, separate, dar intr-adevar fara prea mult volum. Mie in schimb mi se pare ca-mi face niste gene extrem de stufoase, bogate :))) Ce ciudat, acelasi produs si efecte diferite totusi! :P
Mi-am dat seama acum ca eu nu am testat Power Curl, trebuie neaparat sa-l incerc si pe acesta, chiar m-ai facut curioasa acum. Mi-am luat in schimb creionul negru retractabil, foarte, foarte bun, ai avut dreptate. Merci!
Te pup, Aurora, o sambata minunta!
Il am si eu :) Mi se pare ok pentru pretul sau :D
Anonim a spus…
Eu am genute mai lungi si subtiri si deci caut volum dar de multe ori am patit ca nu imi ofeream volumul cautat de mine si asa sunt tot in cautarea unei mascara care sa ofere volum. Cred ca il voi trece pe vreo viitoare lista de dorinte sau poate pe PowerCurl:)
Mihaela Cristina a spus…
Buna Aurora (ai unu nume foarte frumos)! Ti-am descoperit blogul in urma cu aproximativ o luna datorita review-ului la crema autobronzanta Alverde si de atunci m-am zbatut sa o achizitionez. La mine in oras nu exista magazin DM, fapt pentru care abia acum 3 zile am reusit sa intru in posesia cremei mult dorite. Fericita din cale afara am dat un search pe google sa iti recitesc review-ul inainte sa aplic crema. Ce pot sa spun ?! Inca nu am reusit sa ma autobronzez pentru ca am fost mult prea ocupata sa iti citesc intregul blog. M-am lasat purtata de la o postare la alta si am facut pauza doar cand dadeam un search pe google pentru informatii in plus la diverse produse, site-uri prezentate de tine. Stilul tau de a scrie m-a cucerit efectiv, preferintele tale in materie de cosmetice se aseamana cu ale mele iar gusturile vestimentare sunt wow. Iti ador toate rochitele, bluzitele, accesoriile si mai ales pantalonii cu imprimeu floral Asos. Vreau sa te felicit pentru ceea ce faci, se poate observa ca iti place sa scrii si iti doresc multa bafta, inspiratie, cititori numerosi si viata luuunga blogului tau. Voi fi cititoare fidela si iti urez un weekend minunat, cu mult soare!
Adina Aruştei a spus…
se vede foarte frumos!
Maya Secret a spus…
Imi place mult de tot cum a reusit sa iti defineasca genele. Indraznesc sa spun ca imi place mai mult decat rimelul cu cap de pantera de pe strawberry, iar pretul sau este super ok pentru efectul care il obtii dupa aplicare.
Mihaela Pojogu a spus…
Eu am rezistat sa pun 4 straturi :)
bambina a spus…
Din ce am incercat pana acum de la Oriflame nu m-a impresionat nimic, dar din cele mentionate de tine nu am avut :) Imi place cum arat peria acestui rimel, uneori de bine sa nu se incerce cate o "inovatie" cand vine vorba de periuta, acum sunt mult fail-uri ce arata mai nu stiu cum, dar nu fac nimic special genelor.
Alina a spus…
si mie mi se pare foarte intens si am intampinat probleme inca de la al doilea strat. voi scrie si eu un review...
Toma Aurora a spus…
Ilda, mulțumesc!
Îl consider un rimel bun, dar nu excepțional. WonderLash mi se pare mai bun :)

Pup!:*
Toma Aurora a spus…
Simona, am citit si review-ul tau, m-am uitat la poze si am observat acelasi lucru: la tine volumul nu a fost o problemă și chiar ți-a făcut genele stufoase.
PowerCurl mi s-a părut ideal pentru genele mele, care nu sunt tocmai dese si nici foarte curbate. M-am inteles foarte bine cu el, desi unora nu le-a fost pe plac (am citit pe orflame.ro, in sectiunea comentariilor).
Ma bucur ca iti place creionul retractabil, căci si eu am fost impresionata de el: intens, cremos si rezistent!
Pupici!:*
Toma Aurora a spus…
Oana, am și eu aceeași părere, mi se pare un produs bun pentru prețul său. Pup!
Toma Aurora a spus…
Macy, la fel sunt și ale mele: subțiri și nu foarte dese. De aceea vânez mereu formule create pentru a spori volumul genelor. PowerCurl mi s-a părut bun pentru acest lucru, mai ales după ce pasta sa a început să se mai usuce.Pup.
Toma Aurora a spus…
Mihaela, comentariul tău m-a făcut să roșesc de-a binelea. Mă bucur că articolele mele ți-au lăsat o așa impresie frumoasă și mă voi strădui ca și pe viitor să mă mențin pe aceeași linie.
Sper să își placă autobronzantul de la Alverde, eu tocmai ce l-am achiziționat din nou din DM. După părerea mea este cel mai bun produs de acest tip pe care l-am încercat și sper să nu te dezamăgească nici pe tine.
Te pup și-ți urez toate cele bune!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Adina! :*
Toma Aurora a spus…
Maya, Pantera rămâne printre favoritele mele, dar nu știu dacă aș mai da banii pe ea. Eu mereu m-am înțeles cu mascara de la Oriflame și de aceea rămâne varianta low cost de care mă simt mai mult atrasă :)
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, am încercat și eu să aplic 4, dar după 3 n-am mai rezistat și m-am demachiat. Mi se lipiseră genele de sus cu cele de jos la colțuri și n-a mai fost cale de întors :).
Toma Aurora a spus…
Bambina, am observat și eu că se tot dorește să se lanseze numai perii super-sofisticate (cu țepi, sub formă de pene, cu cap rotund), dar tot cea clasică are mai mare trecere.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, aștept să citesc și părerea ta pe blog! Te pup!
Ruxandra a spus…
WOW! :D Trebuie sa incerc rimelul acesta neaparat!!! Imi place ca se pot aplica si doua straturi si nu arata deloc incarcat, imi place tare mult rezultatul obtinut :)
Camy a spus…
Si eu aplic rimelul tot in doua straturi :)

Ce gene frumoase iti face ❤
Lorena's blog a spus…
Si mie imi place mult Wonder Lash :D:X Periuta lui e geniala:)
Iti sta foarte bine cu rimelul asta:)
te pup:*