Asos Horse Clutch


    Acum că s-au terminat târgurile de mărțișor și în sfârșit pot răsufla ușurată după multe săptămâni de confecționat și asamblat mici medalioane, a venit timpul să îmi las trupul și mai ales mintea să se destindă. Cum printre cele mai bune terapii se numără shoppingul, mi-am dedicat momente bune alegerii unor piese noi pentru garderoba de primăvară. Deși financiar pot spune că stau mai bine decât imediat după sărbători nu m-am avântat să iau foarte multe lucruri și m-am concentrat și asupra campaniilor site-urilor ce oferă freebies (credit pentru bloggerii de fashion). În rest, am colindat numai prin secțiunile de reduceri de pe site-urile din UK.
 
    De pe Asos nu îmi mai cumpărasem de multă vreme nimic și am intrat hotărâtă să îmi cumpăr o geantă. Cum prețurile din categoria reducerilor sunt foarte atractive m-am trezit cu mai multe modele adăugate în coșul de cumpărături. După o analiză bazată în primul rând pe aspectul genții și pe procentul de discount m-am oprit la geanta plic cu mulți căluți aurii și doi ciucuri prinși de capetele fermoarelor.
Prețul său a fost de 8,5 lire (redus de la 30 de lire).

  Ca să nu mai zic doar de alții că sunt neatenți, n-am băgat de seamă prezentarea la 360 grade a plicului și abia când l-am primit am văzut că este format din două plicuri unite la jumătate, fiecare dintre ele având fermoar individual și ciucurel propriu.
   Culoarea genții este un bej nude ceva mai închis în realitate decât pe site, elementele sale aurii îl fac deosebit, formatul este rigid (plicul nu se moleșește dacă este gol), în plicul din spate se află și un buzunar interior, iar în interiorul întregii genți pot fi băgate multe lucruri, fiind încăpătoare.

    
      Plicul s-ar fi potrivit și ținutei pe care am avut-o azi când am mers la poștă:
  • pulovăr vintage (primit cadou)
  • rochie-tunică Asos
  • jeanși negri cu glitter Dorothy Perkins  (favoriții mei)
  • cizme din piele vintage (absolut superbe, numai că trebuie să le schimb tălpile deoarece le-am purtat până s-au tocit. Nu se mai vede brandul producător, dar din punctul meu de vedere sunt cel putin egale ca și calitate cu cizmele cu franjuri de la Minnetonka.)
   Comanda a ajuns în România în 4 zile lucrătoare, lucru ce m-a surprins din nou, deoarece nu locuiesc într-un oraș mare, ci într-o localitate pierdută pe harta țării. Transportul a fost gratuit, așa cum Asos ne-a obișuit să ne răsfețe indiferent de valoarea comenzii sau de numărul de  produse cumpărate.

Comentarii

Ramy's Blog a spus…
hihihi am si eu acelasi clutch...aceeasi culoare. imi place fff mult! sa-l porti cu placere!
Unknown a spus…
Ce frumusel e plicul:X Sa-l porti sanatoasa:*
fashion doctor a spus…
tare dragut! pupp
Anonim a spus…
Trebuie NEAPARAT sa fac si eu o comanda pe Asos. Problema mea e ca , de fiecare data cand am bani , nu mai apuc sa ii pun pe card ca ii cheltui un doi...In orice caz, super romantic ai combinat-o draga mea!
Gina Cristiana a spus…
Sa il porti cu drag! Eram sigura ca absenta ta este motivata de targurilor dedicate acestor zile minunate :)
pupici
Ela a spus…
Ce tinuta faina ai alcatuit!

Te pup!
Anonim a spus…
Cat e frumos este plicul! Sa-l porti cu placere!
Eu nu am avut inca curaj sa imi comand ceva de pe Asos desi multe lucruri imi fac cu ochiul ;))
Toma Aurora a spus…
Hi hi! E super plicul, merita sa fie cumparat mai ales la pretul acesta redus, asa de tentant. :*
Toma Aurora a spus…
Merci, Mara! Pup!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, doamna Stella! :*
Toma Aurora a spus…
Maia, neaparat trebuie sa faci o comanda pe viitor! Sunt singura ca nu vei fi dezamagita, iar daca te uiti bine in categoria sale (unde sunt mii de produse, nu doar 50-100 ca pe alte site-uri) poti economisi multi bani. De pilda, cizmele de la Park Lane costa in jur de 35 de lire, reduse de la 90-95. Si sunt din piele, modelele lor sunt create de un designer propriu...alta mancare de peste :D Are sora mea o pereche, stil western, pe verde lime de m-a îmbolnăvit!
Toma Aurora a spus…
Gina, ma bucur ca s-au terminat! A fost multa munca, dar acum la final sunt multumita. Am avut noroc ca a fost destul de cald afara si m-am imbracat foarte gros, deci nu ma pot plange de frig ca in anii trecuti.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Ela! Te pup si eu:*
Toma Aurora a spus…
BeautifulM., să stii ca pe Asos singura problema este cea a masurilor. Daca te masori bine si te uiti in tabelul fiecarui produs nu ai cum sa dai gres.
Daca pachetul se rataceste si nu ajunge la tine, garantat primesti banii inapoi. Eu am patit-o o data cu un site din UK si in 24 de ore am avut banii inapoi in cont. Majoritatea magazinelor online din afara sunt serioase, in timp ce la noi greu se mai misca lucrurile mai ales cand vine vorba de restituirea banilor.
Alina a spus…
e foarte fain si tinuta e perfecta :).
Anonim a spus…
Foarte frumos e plicul, imi place mult culoarea lui, iar combinatia care ai alcatuit-o cu el este cool . (Ana)
Mihaela Pojogu a spus…
Super plic la super tinuta :)
Anonim a spus…
foarte frumos plicul si se asorteaza foarte bine la intreaga tinuta!
Adina Aruştei a spus…
e superb! sa il porti cu placere!
Anonim a spus…
Poti, te rog, sa faci o postare si cu bijuteriile create de tine? Mi-ar placea mult. Multumesc!
Gianina R
Anemona a spus…
superba gentuta :D
Descude a spus…
Pfff,l-ai luat la super pret,arata incredibil de bine.
Monique a spus…
Clutchul este superb, chiar se potriveste tinutei :)
Toma Aurora a spus…
Buna! Am facut cateva postari in trecut (una despre colectia mea de accesorii, iar alta despre colaborarea pe care am avut-o cu Deliric). Acesta este linkul magazinului nostru online:
http://www.breslo.ro/Shop/nahoot6
ABeautyTale a spus…
De cand iti urmaresc blogul am ajuns la o concluzie: din punctul meu de vedere, ai un gust impecabil la imbracaminte!