Review: Tuș Oriflame Clickit (Blue&Black)


   Clickit a fost lansat de Oriflame cu gândul de a strânge printr-un singur conector două produse de machiaj diferite (corector, luciu de buze, tuș). De cele mai multe ori, pentru achiziționarea a două produse diferite din gama Very Me Click it, cumpărătorul primește gratuit conectorul necesar. Datorită prețului mic al unui produs (cca. 9 lei), prețul total al produsului complet nu depășește nici măcar banii de buzunar ai unei adolescente.
  Din punctul meu de vedere, estetic, produsul conectat arată bine,deloc ieftin, materialul din care este confecționat nu este fragil, iar ideea de a uni două produse de machiaj mi-a surâs din prima clipă. Eu am ales două tușuri de pleoape pentru un prim duo: o nuanță metalică de albastru și un negru clasic, mat.


 Periuța tușului nu este rigidă, ci este alcătuită din mai multe fire lungi, flexibile. Aplicarea este precisă si scăpăm de grija aplicatorului care se tocește la vârf după mai multe utilizări. Din cauză că vârful este foarte subțire, avem nevoie de mai mult timp pentru a realiza o linie mai groasă.






  Tușul metalic bleu este perfect opac. Nu este doar un gel transparent cu glitter, ci are o putere perfectă de acoperire. Ce nu mi-a plăcut la el a fost faptul că după aplicare, până s-a uscat, am simțit că mă strânge puțin pielea pleoapelor (ca și în cazul lipiciului pentru gene), dar după 10-15 minute dispare acea senzație de discomfort. Rezistența sa este foarte bună și nu mi s-a întins deloc pe parcursul zilei. Eu îl folosesc rar, pentru că nu sunt adepta fardurilor colorate, dar mi se pare o achiziție bună și este ideal pentru cei care doresc o pată de culoare în machiajul de zi cu zi dar nu se pricep foarte bine la aplicarea produselor viu colorate (eu recunosc că îmi e foarte greu să le aplic fără să arăt ca un păun la final).


   Tușul negru este mat, nu are particule metalice și din această cauză mi se pare mai greu de aplicat. Ca și în cazul fardurilor, texturile metalice, sidefate, sunt mai ușor de folosit, în timp ce în cazul fardurilor mate orice greșeală este vizibilă și ai nevoie de o îndemânare aparte. Ca și intensitate nu excelează, dar este un tuș ok pentru prețul său. Am întâlnit și variante mai slab pigmentate, mai degrabă gri-ceușii decât negre.

   Tușurile Clickit sunt disponibile în 6 nuanțe: negru, gri, maro, albastru, verde și mov. Varianta mov a primit mai multe critici pe site-ul firmei, din cauză că nuanța diferă foarte mult de prezentarea din catalog. Celelalte tușuri colorate au primit aprecieri, iar varianta clasică (black) a primit atât feedback-uri pozitive cât și negative. Personal, aș achiziționa cu încredere variantele colorate, metalice, dar nu pot spune că îmi displace nici varianta Black, mai ales că am folosit-o aproape zilnic de când am achiziționat-o!

Comentarii

Florina Pandrea a spus…
Il am si eu in varianta Black si mi se pare ok.Ma bate de mult gandul sa-mi achizitionez unul verde sau albastru.Cred ca acum o voi face :)
Unknown a spus…
Dupa ce am devenit o obsedata a eyelinerelor gel de vreo 2 ani acum imi doresc neaparat un tus lichid. O sa il iau in considerare pe acesta :D
Cherry Queen a spus…
arata foarte frumos... le-am vazut si eu prin catalog dar nu m-am incumetat sa le iau.. acum poate o sa am o alta parere.. :D

pupici!
Anonim a spus…
Il am si eu in varianta Black si imi place :)
Anonim a spus…
Sunt adepta linerului de multi ani si am ajuns sa fiu foarte pretentioasa cand e vorba de tusuri.De la oriflame nu am incercat dar stiu ca Avon m-a dezamagit de cateva ori.Farmasi are in schimb un tus foarte bun la 8-9 lei..
kleopatra a spus…
Mie imi palce foarte mult. Cu sclipiri metalice este cel gri. Si intradevar cel cu denumirea "purple" e de fapt pink toata ziua :) dar am noroc ca mi se potriveste culoarea.
Toma Aurora a spus…
Florina, cel negru nu-i rau. E mai intens decat variantele de la Avon si e destul de rezistent, dar mi se pare mai greu de aplicat decat cele celorate, caci se vad mai usor micile tremurari de mână :)
Toma Aurora a spus…
Ce-i drept, nimic nu se compară cu gelurile pentru ochi. Eu sunt fana nr.1 a celui de la ELF. Momentan l-am recumpărat dar i l-am oferit cadou surorii mele (care nu este impatimita a produselor de machiaj, dar e de-a dreptul obsedata dupa acest gel :))
Toma Aurora a spus…
Si eu m-am hotarat cu greu sa le incerc.Ma gandeam ca nu o sa il folosesc deloc pe cel albastru si nu pot spune ca l-am utilizat in fiecare zi, dar atunci cand l-am purtat mi-a plăcut și nu m-am simțit deloc aiurea :D
Toma Aurora a spus…
Mă bucur că îți place :*
Toma Aurora a spus…
Cele de la Avon sunt slab pigmentate si arata gri pe piele. In trecut aveau unul bun, in gama Beyond, dar nu l-am mai vazut de cand eram in liceu.
O sa incerc si eu Farmasi, am mai citit despre ele lucruri bune!
Toma Aurora a spus…
Da, da, roz este! Păcat că nu l-au trecut Pink in catalog, pentru a nu se mai face confuzia. Sunt sigură că sunt și fete care caută tuș roz și nu găsesc niciunde și ar fi încântate să îl descopere în catalog.