Wishlist de decembrie




    Aiii! Ce de chestii dragute pe Asos in noua colectie de accesorii pentru iarna. De la manusele in forma de briosa pana la fesuri haioase, cu urechiușe! Preturile nu sunt tocmai mici, dar se merita sa ne indeplinim un mic moft din cand in cand.
                                                                PersunMall Lace Dress




   Imi doresc ca aceasta rochie alba de la Miniprix sa fie facturata! Inca astept facturarea unei comenzi plasate acum 2 saptamani pe site, cu ocazia Pink Friday. Abia a fost acceptata de operator si momentan aștept o minune. Am primit una dintre comenzile plasate atunci, sunt foarte multumita de cele doua lucrusoare primite (n-am ce spune!), dar așa mult a durat ca pachetul sa ajunga la destinatie :(

  A venit zapada, dar eu sper ca o sa se intoarca vremea ceva mai frumoasa si ca o sa apuc sa port manusi scurte, decupate. Inca nu le am, dar cat de curand vreau sa le bifez pe lista. Am vazut unele pe Miniprix, din piele naturala, și cum port zilnic perechea maro cumparata acum ceva vreme e musai sa mi le iau si pe cele negre.

   Vreau o oja cu glitter auriu mare. Am vazut la Avon si Essence la preturi modice și de cateva ori mai scumpa la Deborah (dar am auzit ca este si foarte draguta).


   Imi place foarte mult Flower Party de la Yves Rocher. Este o combinatie perfecta, copilaroasa si jucausa de note florale si note fructate. Eu imi doresc mult laptele de corp, pentru ca sunt sigura ca ma pot lipsi de parfum atunci cand il port, iar acum, iarna, un hidratant foarte parfumat este ideal! Inca studiez ofertele primite prin posta si ma gandesc pe care sa o aleg oare :D


   Tot de la Yves Rocher mi-as dori luciul de buze Sexy Pulp, in orice nuanta! Textura sa este usoara, nelipicioasa si are si un miros dragut. Toate nuantele sunt aproape transparente, asa ca nu este tocmai varianta potrivita daca doriti ceva mai pigmentat. Eu am avut numai varianta mini si mi-a placut foarte mult. O parere buna am avut si despre mascara (tot mini) din aceeasi gama!

 
   Pe pagina de Facebook a celor de la Fares am vazut acum ceva timp noua colectie de ceaiuri la punga. Amaretto, Latte Macchiato,Symphonie, Hawaii Cocktail și Green Apple sunt cele cinci variante ambalate in pungi a 80 de grame, cu preturi de cca. 16 lei.  Pentru ca pe site nu se gaseste compozitia lor o sa prezint raspunsurile pe care le-am primit pe Facebook din partea firmei:

 Ceaiul Amaretto conține: flori de hibiscus, mere, măceșe, coacăze, migdale, scorțișoară și arome.
 Ceaiul Hawaii Cocktail conține: coacăze, flori de hibiscus, papaya, măceșe, mango, ananas, coji de portocale și arome.
 Ceaiul Latte Machiato conține: coji de cacao, mere coapte, măceșe, flori de hibiscus, miez de măr, boabe de cafea, petale de floarea soarelui, vanilie, arome și lapte praf.
 Ceaiul Green Apple conține: mere coapte, mere acrișoare, frunze de zmeur, vitaminizant și antioxidant: vitamina C, arome.
 Ceaiul Symphonie conține: flori de hibiscus, mere, măceșe, rădăcină de lemn dulce, fructe de fenicul, coji de portocale, frunze de mentă, frunze de roiniță, petale de albăstrele și arome.

Am vazut si pe Iherb cateva sortimente care pareau delicioase si gama este foarte larga spre deosebire de ce se gaseste pe la noi. Mereu am considerat ca ceaiul este un cadou excelent, indiferent de ocazie,mai ales daca alegem un sortiment special. Eu una sunt incantata atunci cand primesc o cana+ o punga de ceai. Mi se pare ceva simplu, practic, cu bun gust, accesibil pentru orice cumparator.






Comentarii

Anemona a spus…
Imi place foarte mult rochita <3
miki a spus…
Eu is chiar nervoasa pe miniprix! Maine se fac 10 zile lucratoare de cand am dat comanda si e tot in stadiul de acceptata de operator si asta pentru ca am facut prostia sa adaug un produs partener (cel putin asa mi s-a spus!). Totusi in regulamentul lor se spune clar ca onoreaza comenzile in maxim 10 zile lucratoare, neprecizand eventuale exceptii, asa ca ma bate-un gand opecist :D
Cat despre manusi, am vazut la Benvenutti unele tare asemanatoare cu cele rosii de piele cumparate de mine de la miniprix cu 30 si ceva de lei, la minunatul pret de 100 si ceva de lei, lucru care mi s-a parut de-a dreptul incredibil in sensul negativ
:-*
Deena a spus…
Rochita de dantela mi-a facut inima sa bata mai repede!E foarte frumoasa si sper sa ajunga in posesia ta! Dintre produsele mentionate cred ca o sa caut ceaiul de la Fares. Am incercat deja multe sortimente de la ei si imi plac destul de mult. Mai ales la pretul destul de rezonabil pe care il au in general eu zic ca sunt aromate si interesante. Gama Theia e ceva mai speciala, am testat ceaiul de Ciocolata cu menta si eu consider ca desi pretul e un picut mai mare isi merita fiecare banut!
Toma Aurora a spus…
Miki, mie mi-au zis ca sigur pana vineri am comanda acasa :)) Si nici nu am avut vreun produs partener comandat. In plus, s-au aglomerat si cu comenzile din caravana reducerilor, unde Iasi a iesit judet fruntas si au fost cu siguranta sute,poate chiar mii de clienti in ultimul weekend. Pana de Craciun eu zic ca le primim si noi, desi multe persoane se amuzau pe facebook si spuneau ca pana in august sa tot vina :D Te-am pupat!
Toma Aurora a spus…
Merci, Anemona! :)
miki a spus…
Aaah, mai acu 5 minute am primit comanda data de "caravana", deci in 4 zile lucratoare. Intre timp si cea de pe 24.11 e verificata si asteapta livrarea, asa ca i-am zis baiatului de la Otto ca ne vedem si maine, chestie care i-a dat sperante, ca azi nu i-am dat nimic :D (platesc comenzile cu cardul, asa ca nu mai rotunjesc ca pe vremuri, fapt care ma facuse populara de-mi livrau in ziua in care veneau in depozit :p)
Mai pe seara fac o postare cu ce-am primit.
Buna. Cred ca o sa primesti rochia din dantela. Cumnata mea a primit ieri comanda facuta de pink friday si i-a sosit si rochita, doar ca in realitate e o nuanta un pic mai inchisa. In alta ordine de idei, comanda ei a fost pusa dupa a mea si a avut si un produs partener si i-a sosit ieri. A mea e inca in stadiul acceptata de operator.
Chiar sunt superbe accesoriile de iarna de la Asos... :X
Toma Aurora a spus…
Buna, rochita nu am comandat-o de pink friday, fiind postata abia pe 3 decembrie pe site. Deci in cazul ei nu ma grabesc, astept cuminte. :D
vaiiii..ce simpatice sunt aparatoarele acelea du urechi cu bufnita:D:D:D parfumul Flowerparty este un parfum foarte dulce, tineresc spre copilaresc as zice, il am dar nu ma omor dupa el.Insa cred ca laptele de corp din gama oricarui parfum YR merita cumparat, la cat de superbe sunt aromele.Acuma este o oferta la YR in care pentru o comanda de minim 49 de lei primesti poti sa iti alegi laptele de corp iris noir.Atat de mult mi-a placut incat am sa mi-l iau din nou:D sa stii ca de ceaiurile acelea nu am auzit dar ma tenteaza Green Apple si Symphonie :*
Ooopsi, inseamna ca eu ma refer la alta. Desi, destul de asemantoare cu aceasta.
Toma Aurora a spus…
Cred ca stiu la care te referi, pentru ca si-a luat si sora mea o rochita alba din dantela, atunci la reduceri, iar in realitate era ceva mai gri decat in fotografie :D

Eu cred ca cei de la Miniprix au onorat comenzile in functie de valoarea lor. Cea pe care o astept are o valoare mica, de 50 de lei. Cealalta a fost de 100, cu transport cu tot (nu am fost atenta si nu am depasit pragul pentru comanda minima).Iti urez sa primesti coletul cat mai repede si sa ti se factureze tot ce ai comandat.
Toma Aurora a spus…
Cleo, de fapt sunt niste pinguini cu paiete :D
Eu nu am Flower Party, dar l-am mirosit la sora mea si neaparat vreau lotiunea. Am vazut oferta cu Iris Noir si ma tenteaza, mai ales ca se ofera si 50 lei reducere de Mos Niculae pe site (nu stiu daca mai e valabil, dar am primit un mail).
Georgiana a spus…
Iti doresc sa-ti aduca Mosul cat mai multe dintre ele! :)
M-ai ispitit foarte tare cu ceaiul Latte Machiato si cel Symphonie, chiar le voi cauta in magazine.
Anonim a spus…
buna am produse de la yves rocher la oferte daca vrei si am si gloss de buze sexy pulp ma gasesti la id dincaelena14