Comandă FunGift.ro



   În seria advertorialelor pe care le-am publicat în ultima perioadă au fost și câteva articole despre FunGift.ro, un magazin online care ne ofera multe idei de cadouri cu specific de Sărbători și nu numai. Când am primit invitația de a scrie două articole despre acest shop am intrat în el, m-am plimbat ceva vreme pe acolo și abia apoi am răspuns invitației. Era firesc, atâta vreme cât remunerația mea consta într-un voucher pe care îl puteam folosi pe site. Dacă prețurile și obiectele mi s-ar fi părut scandaloase cu siguranță nu acceptam propunerea și o refuzam (așa cum s-a întâmplat cu alte cereri trimise în preajma Crăciunului, când multe magazine au dorit să își facă publicitate și prin intermediul blogurilor).

   Ieri, pe la prânz am plasat comanda pe site și azi, de dimineață, m-am trezit cu băieții de la Fan Curier la poartă. În tot acest interval, mai scurt de 24 de ore, am primit mailuri și sms-uri prin care eram informată în ce stadiu se află comanda. O asemenea rapiditate și interes față de client nu am văzut decât la Flanco și la Emag!

   Apoi am deschis pachețelul și am pus deoparte un mic cadou luat pentru cineva și  m-am repezit să desfac ambalajul portofelului-pisicuță. E practic un portmoneu (coin purse), foarte foarte drăguț. Îmi place și calitatea materialului și designul său! După portofel a venit rândul pixului iepuraș să fie analizat și la final am lăsat sticluța goală, cu vaporizator, pentru parfum. Am ales-o special pentru Ode a l'amour passionnement, parfumul YR care nu are atomizator.

   Pentru mine, comanda FunGift a fost o surpiză dublă, datorită faptului că a fost, într-un fel, rodul muncii mele, dar și datorită profesionalismului celor care se ocupă de magazin (livrare, ambalare, comunicare). Sunt încântată de lucrușoarele primite și deja le-am integrat în viața mea (am turnat parfumul în pulverizator, am pus pixul în agendă și am furișat câteva monede în portofel)!

Comentarii

Anemona a spus…
Imi place mult portofelul :)
Cherry Queen a spus…
sunt foarte simpatice toate.. :D sa le folosesti cu placere
Si eu am primit acum 1 ora coletul fungift.. dar nu pot inca sa il prezint pentru ca nu sunt in localitatea unde am primit pachetelul.. :D

pupici!
Si eu am dat o comanda saptamana trecuta si in 12 ore am primit-o . Am ramas imppresionata :)
Unknown a spus…
Vai ce dragute sunt toate :X
Ladybug a spus…
Super dragute, mai ales coin purse-ul <3
Anonim a spus…
Aurora, recipientul e travalo sau cum se umple? As vrea si eu unul, dar nu pot intra pe site-ul lor. Am tot de la YR un parfum fara pulverizator.
Brindusa.
Irina a spus…
Foarte dulci cumparaturile tale :) De cand ma foiesc si eu la ei pe site paote acum am motivatia necesara sa dau o mini-comanda :).

Te pup, sa ai o zi frumoasa :)
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Anemona! In trecut aveau si o varianta pe alb dar nu mai este disponibila.
Toma Aurora a spus…
Uuuuu! Abia astept pozele, atunci cand te vei intoarce acasa. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Oana, eu stau intr-o localitate care nu intra sub acoperirea Fan Curier. De obicei cam in 48-72 de ore imi vin pachetele prin curier, dar de data asta livrarea a fost ultra-rapida.
Toma Aurora a spus…
L-am umplut cu mărunțiș, iar acum pisica e super-grasa :D
Toma Aurora a spus…
Salutari, Brindusa!
Nu este tip travalo, adica nu se ataseaza la pompa parfumului pentru a se umple. Pur si simplu are o sticluta in interior, in care torni parfum si apoi insurubezi un vaporizator. De aceea este folositor numai in cazul in care ai vreun parfumel fara pompă, din care poti turna parfumul in voie.

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Irina,iti multumesc!