Wishlist de noiembrie

 
   Am băgat de seamă cu ciucurii sunt, alături de funde și ținte, detaliile preferate ale colecțiilor de toamna-iarna 2012/13. Cum mai toate gențile mele se află în carantină: unele au bretelele rupte, altora li s-a uzat prea atre captuseala, am nevoie de o geanta noua. Am vazut cateva modele dragute, din piele, pe Miniprix. Una de culoarea caramelului s-ar potrivi bine oricarei tinute. Am cumparat si un cupon de 30% reducere de pe Groupon si am timp pana pe 10 decembrie, cand expira, sa imi strang bani pentru geanta.



Pe Oasap am zarit o pereche draguta de manusi roz prafuit, cu fundite. Numai bune de adaugat in cos cand voi primi creditul. Pentru ca multe fete m-au intrebat ce criterii trebuie indeplinite pentru a primi credit va anunt acum ca aveti nevoie de un blog urmarit de cel putin 300 de persoane si cu o medie aproximativa de 10 comentarii/articol.
   De pe Romwe imi doresc un guler cu tinte si funde. Am zarit multe modele dragute pe site, dar m-am oprit asupra acestuia deoarece mi se pare usor de ajustat si se potriveste multor tinute. Am vazut si gulere mai feminine, dar se inchid cu un nasturel si ma tem sa nu ma simt sufocata din cauza lui.


   O fusta creion midi cu imprimeu floral, in nuante inchise, mi se pare perfecta pentru vremea racoroasa de afara. Combinata cu dresuri groase negre si cu un trench cambrat sau o jacheta scurta din piele mi se pare numai buna pentru o iesire in oras sau pentru o runda de cumparaturi (sau doar privit) prin magazine.

 
    Din catalogul nou Oriflame mi-au atras atentia doua pudre: una compacta din gama Studio Artist care promite si un plus de acoperire, nu doar de fixare și perlele bronzante de la Giordani Gold. Le-am mai avut in varianta Radiance si tin minte ca am impartit perlutele in doua recipiente: pe cele roz deoparte si pe cele bej-maronii in alta parte. De data aceasta imi doresc o nuanta de bronz, delicata și calda. Am avut perle si marca Avon si mi-au placut si acelea (in special cele iluminatoare), doar ca cele bronzante de la Oriflame mi s-au parut mai naturale si cu o textura mai cremoasa (astfel pudra se lua mai rapid pe pensula si aplicarea era una rapida).
                                                                  PersunMall


  

Comentarii

Andreea♥ a spus…
Gentuta de la Miniprix e foarte draguta! Sper sa bifezi toate articolele de pe wishlist.
Ramy's Blog a spus…
geanta este superbaaaaa!!!! imi place maxim!
http://ramy-s.blogspot.com/
Unknown a spus…
Vai ce frumoasa este geanta:X:X:X
Irina a spus…
Foarte frumos gulerasul :), e o idee foarte buna sa-l realizezi DIY :)putina panglica neagra,tinte,lantic si un materil negru :)
Kisses
Unknown a spus…
draguta geanta, superba fusta! imi place si gulerasul. numai bunaciuni in wishlist-ul tau :) succes :)
Dorrie Kaitlyn a spus…
Spune-mi, te rog, de unde ai luat foto cu fusta, oare pe ce site s-ar gasi de cumparat ? E foarte frumoasa ! Multumesc !
Toma Aurora a spus…
http://www.janenorman.co.uk/fcp/product/buy-fashion-look-fabulous/New-In/floral-skirt/14863?colour=black

De aici am luat fotografia. Fusta costa 22 de lire pe site.:)