Trend style: Rochia sequin purtata ziua


   Rochiile sequin (stralucitoare, cu paiete) sunt frumoase, dar deloc versatile si cel mai adesea merg purtate doar seara, la diverse ocazii sau petreceri nocturne. Eu m-am pricopsit cu o rochie sequin aurie de la Dorothy Perkins (cumparata la o super promotie) si mi-am dat seama ca ocaziile pentru a o purta au fost inexistente. Are maneci lungi si este destul de grosuta, croiala este lejera si m-am gandit cum sa fac sa o port ziua, fara a parea stridenta. Am intrat pe Lookbook, am tras cu ochiul  si am vazut ca multe fete poarta rochii sequin ziua, combinate cu accesorii simple si incaltaminte comoda.

   Prima combinatie pe care mi-am imaginat-o a fost cea a unei rochii aurii completata de un sacou cu croi masculin, o perche de cizme western, un plic intr-o culoare puternica si o pereche de cercei simpli, care sa se potriveasca cu poseta. Nu este tocmai o tinuta casual, dar eu socot ca merge purtata cu brio si ziua, atunci cand ne dorim un look mai deosebit.

    Apoi, mi-am imaginat un mix cu accente punk-rock. Rochia aurie s-a bucurat de compania unei jachete din piele si de cea a unor ghete deloc pretentioase, purtate cat mai desucheat cu putinta. Pata de culoare este data din nou de accesorii: un plic si o pereche de manusi viu colorate. Iar ca accesorii putem purta cercei simpli sau bratari din piele neagra. Mi se pare o combinatie tinereasca si cred ca putem miza chiar si pe o geanta cross-over, purtata pe umar.

   Data viitoare ma voi concentra asupra controversatelor cizme de cauciuc. Eu zic ca putem obtine combinatii feminine, deosebite, cu ajutorul lor si in plus ne vom proteja si picioarele de ploi.

   Voi aveti articole vetimentare pe care nu ati reusit sa le purtati? Citeam un articol in care se facuse un top al hainelor cel mai greu de purtat de o femeie. Pe primul loc se aflau pantalonii din piele.

Comentarii

Simona Tucu a spus…
Foarte tare postarea. Am si eu o fusta argintie cu pliuri care imi da ceva batai de cap.
As fi vrut insa sa vad si rochita, nu ne pui nicio poza? :P
Unknown a spus…
Pana la urma depinde de stilul personal al fiecareia si eu am vazut pe bloguri fete care poarta ziua astfel de rochii si le sta foarte bine.
Kisses
Toma Aurora a spus…
Simona, am postat rochita aici:http://tomaaurora.blogspot.ro/2012/02/ultimele-achizitii_26.html.

Intra pe polyvore si cauta un model asemanator fustei tale si te vei putea inspira din combinatiile celorlalti. Eu cand intru pe polyvore nu mai ies 2-3 ore :))
LesBrocantes a spus…
nu te-ai gandit sa vinzi rochia?
te pup,
Dia
http://lesbrocantes.blogspot.ro
cara's beauty toys a spus…
Ha. Eu am o fusta neagra cu pliuri si lunga exact pana la jumatatea genunchilor. Dar sper ca acum, cand o sa imi scot cizmele de la naftalina o sa o port. :-) Dar daca stau sa ma gandesc mai bine, inafara de ea as mai avea cateva achizitii nereusite care imi cam dau batai de cap. Estrogenu-i de vina! :-)
Descude a spus…
Am si eu un tricou acoperit aproape in intregime cu paiete(cred ca l-am pus si pe blog) si mi-e tare greu sa il port ziua,am fost "atacata" din priviri singura data cand l-am purtat,si am renuntat la idee.Cred totusi ca postarea ta ma va ajuta nitel,sper.
Ahh , nu ma pot decide care dintre combinatii imi place mai mult!
ramy a spus…
eu mi-am luat in ultima achizitie de pe asos o pereche de colanti negri care au numai paiete pe partea din fata....sicera sa fiu mi-au placut ffff mult, dar dupa, ma cam scarpinam eu in cap gandindu-ma cum sa ii port sa nu fie prea prea...sincera sa fiu merg mai mult seara.
oricum, uitandu-ma la outfit-urile pe care le-ai prezentat tu, chiar sunt tinute de zi....si eu imi doresc o rochie asa aurie, o "pandesc" demult sa prind vreo reducere ceva pe asos sau DP...problema e ca am pielea foarte alba si nu prea reusesc sa ma bronzez si mi-e frica sa nu par ca in filmele horror :)))
ma gandeam la versiunea bordeaux care e acum la moda....am gasit-o pe asos in aceasta culoare...sa vad, ma mai gandesc!!!

follow me on http://ramy-s.blogspot.com/
Carmen Tobias a spus…
Ah, si eu am vrut sa imi iau un tricou lung gen rochita plin de paiete dar nu ma vedeam purtandu-l :)
Anonim a spus…
imi place foarte mult tinuta mai rock, daca mi-as face putin curaj..
Mihaela Pojogu a spus…
in varianta rock pentru zi imi place mult mai mult si as renunta si la cercei :)

am articole care imi dau batai de cap.
chiar am scos la un moment dat tot din sifonier proband si combinand tinute sa vad care cu care ar merge.. :)

chiar am o fusta neagra, la postarea cu rosu/colaborare, care imi e greu sa o combin.. de multe ori daca merge ca si culoare, parca texturile nu se potrivesc. :D
Dorina a spus…
Vai, cat imi place rochia.
Imi doresc super mult una, insa nu am curajul sa imi iau, ca ma gandesc "Unde as putea sa o port?"
Sunt binevenite sugestiile tale de mai sus :)
Simona Tucu a spus…
Oo, da, este superba, nu stiu cum am ratat postarea respectiva. E sublima rochita, vreau si euuuuu!!!!

Anonim a spus…
Ambele variante sunt foarte, foarte frumoase. Mie imi place in general sa port tot ce straluceste dar intr-un singur obiect vestimentar. Daca inveti sa echilibrezi tinuta cu alte nuante terne nu are de ce sa ne fie frica sa purtam paiete.
Imi plac mult rochiile sofisticate, iar outfiturile prezentate de tine duc mult a stralucirea Manhattan-ului din Gossip Girl <3