Weekend inspiration: Pantaloni scurti cu inimioare si perlute

 
    Ieri am gasit o pereche de pantaloni scurti foarte simpatici pe Wholesale-dress.net! Nu erau nici scumpi (11 $), dar costul transportului era de 20$, iar comanda ar fi ajuns in 20-50 de zile lucratoare. Cum am avut niste probleme cu posta vamala (lipsa unor colete mici) am inceput sa fug de site-urile care trimit pachetele la punctele vamale. 


   Acestia sunt pantalonii despre care vorbesc. Au inimioare imprimate si perlute albe prinse din loc in loc. Pentru ca aveam vopsea textila si perlute in casa, n-am mai stat pe ganduri si am sacrificat o pereche de jeansi pe care nu ii prea purtam din cauza faptului ca aveau partea de jos foarte grea (intarita si dotata cu fermoare laterale). I-am luat de la Miniprix acum muuulta vreme si v-am pus atunci aceasta fotografie cu ei.


   I-am taiat masurand cu atentie partile laterale. Atentie, daca blugii sunt facuti dintr-un material mai gros, masurati fiecare parte pe lateral, pentru ca zona dintre picioare nu o puteti indoi exact (daca va uitati la fotografiile mele, o parte pare mai lunga si alta mai scurta, dar la mijloc cusaturile sunt foarte groase si exista o portiune care se indreapta in momentul in care imbrac blugii.

   Apoi am facut o inimioara din hartie si am copiat conturul sau cu un creion, pe pantaloni. Am colorat inimioarele cu vopsea textila (cumparata online de la Casa Retro,  7 lei) si am cusut cateva perlute roz (cumparate de pe Breslo, cca. 1 leu). Am smotocit bine marginile cu o lama ascutita (cutter) si astfel am terminat cu partea din fata.


   In spate, buzunarele aveau un model cu multe cusaturi, asa ca am aplicat un strat subtire de bumbac inflorat peste ele,cosand manual marginile materialului de marginile buzunarelor.


   Si uite asa am realizat perechea mult dorita de pantaloni scurti, in maxim o ora. Abia astept sa ii port cu tenesii mei inflorati (pe care tot eu i-am decorat si le-am schimbat sireturile. Sireturi colorate se pot cumpara din IDM, de la standul special amenajat din magazinul cu incaltaminte Adio).Acum mai am nevoie de niste pulovere lejere si de niste dresuri subtiri, de culoarea pielii. Nu de alta, dar inca mai putem purta pantaloni scurti pentru ca ne asteapta cateva saptamani calduroase de toamna (cel putin asa ne spune prognoza meteo)!



Comentarii

sunshine a spus…
Ti-au iesit minunat!<3
Georgiana a spus…
Minunata ideea si ai pus-o in practica foarte frumos :)
Milena a spus…
foarte faini! great job si sa ii porti sanatoasa:)
Unknown a spus…
super idee! iar rezultatul pe masura :) felicitari!
Anca Grigoraș a spus…
Super! Ti-au iesit mai faini decat cei de pe wholesale:D
Ai o imaginatie si un bun gust incredibil!POstarea asta mi-a placut de numa!chiar ai facut pantalonasii foarte deosebiti!:*si pulovarasul se potriveste la fix, are un model deosebit! de unde atata imaginatie, Aurora?Te imbratisez cu drag:*
Alice wonders a spus…
Chiar te pricepi, ai facut o treaba tare buna! Sunt adorabili, iar puloverul acela s-ar potrivi de minune.
Crazy cOcO a spus…
cat de tari au iesit pantalonii :X
Diana Tudor a spus…
Ce idee buna, arata superb, iar tu esti tare priceputa!
Fuchsia a spus…
Mereu ma surprinzi prin inventivitate! :D
alexandru a spus…
Ti-am mai spus ca esti teribila??? Cu admiratie afirm asta!
Felicitari, Aurora!
Pupici!

P.S. Voi posta mai rar din cauza ca vacanta s-a terminat si "timpul nu mai are rabdare" pentru mine; insa te asigur ca te vizitez zilnic, macar dau o raita daca nu pentru mai mult timp!
Simona Tucu a spus…
Felicitari, arata minunat, esti foarte priceputa intr-adevar!
Dorina a spus…
Va, super tare! Ti-au iesit mai draguti ca aia de pe site!
Unknown a spus…
Pantalonii sunt adorabili!
Irina a spus…
Foarte frumosi...ma gandesc sa aplic perlute la o camasa fara vino-ncoa :)
Pupicei
Descude a spus…
Esti foarte tare,Aurora.Te iau acasa la mine,am multe haine pe care nu le port si au nevoie de o schimbare:P
Cherry Queen a spus…
au iesit super pantalonii.. mai frumosi decat cei de pe site.. :P
felicitari
si puloverul arata superb.. :D

te pup
Anonim a spus…
imi plac foarte mult tenisii, iar combinatia de pulover-pantaloni scurti-tenisi este mai mult de cat preferata mea pentru aceasta vreme!
ilda76 a spus…
:) Aurora, ai mai sus un comentariu al cuiva "alexandru"...Eu sunt! Am fost si eu surprinsa sa vad, ma delogase sotul meu de pe contul google si ramasese el "titular"!:))
Pupicei!
De altfel, cred ca ai fi intuit tu dar am vrut eu sa fca precizarea, pentru linistea mea!
Toma Aurora a spus…
Da, Ilduta! Sigur ca stiam cine se ascunde in spatele numelui Alexandru! :D
Mi-am dat seama ca vei fi foarte ocupata cu inceputul de an scolar si de aceea nu ai mai activat foarte mult nici pe forum. Imi imaginez ca ai un program foarte incarcat, fiind invatatoare la o scoala mai pretentioasa. Imi amintesc cand ne spuneai ca iti este mai greu decat la vechiul loc de munca, dar cred ca a fost spre binele tau (ai al familiei, bineinteles) sa te orientezi catre un alt post mai bine platit.
Te pup si iti urez un an scolar plin de realizari!