Shabby Flowers Manicure



   V-am atentionat de faptul ca Pinterest.com este o sursa  continua de inspiratie pentru manichiura, machiaj, gastronomie, moda si coafura. Imposibil sa intri si sa nu iti placa sau sa nu te inspire una dintre sutele de mii de fotografii postate.
   Preferatele mele sunt cele care surpind manichiuri cu flori, in nuante pastelate. Am salvat zeci de fotografii si mereu incerc un model nou. In general nu imi plac unghiile cu model, foarte incarcate, dar de acesta m-am indragostit (Fuchsia este de ”vina”!) si imediat cum imi cresc putin unghiile,cum ma apuc de desenat trandafirasi. 
   Procedeul pentru desenat trandafiri este foarte simplu si v-am recomandat in trecut acest tutorial.


   Produsele folosite au fost:
-ulei pentru unghii Oriflame (il aplic cu 15-20 de minute inainte de a folosi oja, apoi il sterg cu un disc demachiant, daca nu a intrat total in unghii);
-oja mint Cosbell 46;
-oja roz Cosbell 17;
-oja Yves Rocher 22 Violine;
-lac transparent si oja alba mata din setul de french Butterfly;
-oja bleu-verzuie obtinuta de mine din mai multe culori: alb, menta,albastru si bej;
-pensula (este foarte ieftina, in jur de 0,2 lei, cumparata din librarie).


   Pentru trandafiri am amestecat cele doua nuante de roz pentru a obtine culorile dorite. Punctele le-am realizat cu pensula, am renuntat la capatul rotund al boldului :D!
   Dupa ce am terminat totul, am aplicat un strat de lac de la Butterfly, care se usuca foarte rapid si are un aspect lucios pe unghii.
   Intotdeauna am tinut pensula inmuiata intr-un recipient cu dizolvant pentru oja (Cien, fara acetona,cumparat din Lidl). Daca varful sau incepe sa se ciufuleasca,aplicati putin lac transparent si suciti varful cu degetele. Lacul se va intari iar perii vor fi adunati in moț. 


   Acest model este foarte usor de facut si mie nu mi-a luat mai mult de 10 minute sa desenez punctele si trandafirii. Mie acesta manichiura imi aminteste de Kunzite, personajul malefic (dar superb) din Sailor Moon. Cu siguranta, noi, fetele care am prins perioada de varf a acestor desene animate, am avut cate un personaj masculin preferet: Tuxedo Mask (Mamoru), Nephrite, Prince Diamond, etc. Al meu a fost Kunzite!




Comentarii

Unknown a spus…
Cat de frumooos ti-a iesit !! Genial !
wow cat de frumoase ti-au iesit.Si ce frumoase sunt nuantele alese:)Sa stii ca am sa "fur" si eu modelul desi nu prea ma priceu eu la manichiura sofisticata:))Si desi ma uitam mult la sailor moon chiar nu mai tin minte nici un personaj masculin....
miss. overspender a spus…
foarte draguta manechiura!! am si eu o groaza de poze cu unghiute pinned ce asteapta sa-mi infrang lenea to give them a go:))

cat despre sm.. personajul masculin preferat a fost mamoru, iar feminin cu siguranta rei(sailor mars)! probabil datorita ei am fost obsedata sa am parul lung pana la fund in copilarie:)) si pt ca 'afurisitul' nu vroia sa creasca, ii furam mamei esarfele si mi le prindeam cum necum in cap=)))
Unknown a spus…
super cute! mi-am comandat pensula pentru unghii de la Avon. poate asa o sa ma incumet si eu :)
Anonim a spus…
vai ce frumoase ti-au iesit , zici ca la salon le-ai facut..eu nu am asa indemanare la asemenea detalii, dar m-am convins acum ce frumos arata pastelurile pe unghii( nefiind mare fana)!
Unknown a spus…
Arata minunat, imi place la nebunie: modelul, culorile alese.. ce mai, absolut superb! :*
Toma Aurora a spus…
Econa, multumesc !
Toma Aurora a spus…
Cleo, te poti inspira linistita. Cum am zis mai sus si eu m-am ghidat dupa o manichiura de pe Pinterest (doar ca aceea avea si un tort pe unghia mare).
Cat despre Sailor Moon, cred ca tu erai foarte micuta cand se dadeau pe tvr1/tvr2 si din cauza asta nu iti amintesti toate detaliile.
Toma Aurora a spus…
:)) Si eu imi prindeam esarfe si pulovere in cap, pe post de par. Uneori le prindeam si in coada :))

Multe modele frumoase pe Pinterest. Eu am mai salvat unele cu prajiturele, cu pisicute. Abia astept sa incerc ceva nou data viitoare!
Toma Aurora a spus…
Simona, foarte utila mi se pare acea pensula. Am gasit si eu un reprezentant in zona si abia astept sa imi mai cumpar produse Avon.
Toma Aurora a spus…
Maia, sa stii ca nu e necesita o indemanare extraordinara. Trandafirii, cu cat sunt mai neglijent pictati, cu atat arata mai bine! :D
Simona Tucu a spus…
Arata super, Aurora, minunat, mi-ar placea si mie macar pentru o zi, astfel de unghii...
Dana M a spus…
Draga Aurora, in dimineata aceasta am incercat si eu manichiura propusa de tine, putin adaptata la culorile pe care le detin, sunt foarte incantata de rezultat chiar daca nu sunt cea mai talentata din lume, dar practice makes perfection si deja mi-au venit si alte idei :)