Review: Fond de ten anti-imbatranire Giordani Gold Oriflame


   Luna trecuta va povesteam, foarte entuziasmata, ca am fost cucerita de produsele Mineral Therapy de la Oriflame, mai exact de fondul de ten cu minerale si de corectorul sub forma de stilou. Luna aceasta a venit randul sa laud un alt produs, care mie mi s-a potrivit si care m-a cucerit din nou. Zic din nou pentru ca am mai avut acest fond de ten de foarte multe ori, dar de vreo doi ani nu imi mai incapuse pe mana.

   Noua formula este categoric diferita fata de cea veche si o sa va explic imediat de ce.
   Fondul de ten ani-imbatranire are o formula cremoasa, o textura foarte lejera si o puterede acoperire mica/medie. In trecut acest fond de ten se pastra cremos pe fata si din aceasta cauza trebuia sa il fixez obligatoriu cu o pudra. Noua formula se usuca pe piele si textura fondului de ten devine una pudrata.        

   Rezistenta sa este mult mai buna acum si nici nu mai am nevoie de pudra pentru a-l fixa.
In plus, daca doresc o acoperire mai mare aplic doua straturi de fond de ten, iar efectul nu va fi unul incarcat, deoarece textura sa, cum am zis mai sus, e lejera, asemanatoare unei creme de fata.

   Si pentru ca o poza spune mai mult decat o mie de cuvinte o sa va atasez si imagini before/after, si o sa va arat si cum se vede acest fond de ten imediat dupa aplicare dar si dupa ce se usuca pe piele:

                                                                      fara fond de ten
                                                 cu fond de ten (imediat dupa aplicare;eu il aplic cu degetele)
                                                                dupa 15-20 de minute

   Puterea de acoperire nu este mare, dar tenul este uniformizat, iar culoarea sa este naturala. Eu am tenul gras, dar foarte subire si mereu mi s-au potrivit texturile mai cremoase. Din pacate, multe fonduri de ten cremoase sunt special create pentru tenurile mai uscate si imediat dispareau de pe pielea mea. Dar acest fond de ten este exact ce caut si, spre deosebire de cel mineral, culoarea sa se potriveste perfect nuantei pielii mele. Eu am ales nuanta Golden Beige, aceeasi ca si in cazul fondului de ten Mineral Therapy, dar aceasta este putin mai deschisa. Si in cazul nuantelor Natural Beige lucrurile stau la fel, mi-a confirmat sora mea: fondul de ten anti-imbatranire este putin mai deschis decat varianta cu minerale.

Pretul fondului de ten este de 45 de lei, dar de multe ori este redus in brosura Oriflame. Eu, de pilda, l-am cumparat cu 27 de lei din brosura 12. Mi se pare un pret foarte bun pentru calitatea sa si raman in continuare la ideea conform careia fondurile de ten si mascara Oriflame sunt printre cele mai bune pe care le-am folosit pana in prezent.

P.S: Sa vedeti ce dependenta am devenit intre timp de mascara 2FX, cea despre care spuneam ca nu ofera volum genelor. Se vede treaba ca intre timp s-a mai uscat si acum imi place la nebunie.O aplic numai cu periuta cu capat negru, nu cu cea groasa, iar rezultatul obtinut este frumos si natural!



Comentarii

All that beauty a spus…
Ce gene lungi obtii cu rimelul 2FX. Fondul de ten arata bine pe piele si este foarte ieftin la reducerea de care ai profitat tu.
Iti reimprospateaza si lumineaza tenul.Si mai ales daca zici ca e potrivit tipului tau de ten este perfect!Nu am incercat nici o data fdt Oriflame sau Avon, nu am avut ocazia:))insa ma intereseaza un corector cu pensula, poate il voi cumpara pe cel de la oriflame pe care il ai si tu! te pup:*
Nu am incercat niciun fond de ten de la Oriflame , cred ca o sa le dau o sansa!
Maya a spus…
Draga Aurora te-am taguit pe blogul meu. Mi-ar face placere sa aflu si variantele tale de raspuns. Pup. http://www.mayasecret.com/smile/sapte-lucruri-despre-mine-tag/
Criss a spus…
Si mie imi place mult fondul asta de ten. Il folosesc aproape in fiecare zi. te pup :*
mada a spus…
Am doua tuburi din acest fond de ten si mi se pare de departe cel mai slab fond de ten incercat. Nu inteleg de ce... prietena mea are tenul ca si mine si ei ii place f mult.. mie mi se pare ca miroase suspect,se intinde aiurea pe fata,intra in liniile fine, observ ca si la tine a intrat in poza unde arati genele, si nu in ultimul rand, oxideaza(lucru confirmat de toate prietenele mere care il au
Anonim a spus…
Nu l.am incercat niciodata dar arata foarte bine si cum ai spus tu,natural:)
Toma Aurora a spus…
Simona, ambele produse (fondul de ten si rimelul) mi se par accesibile si sunt si multumita de calitatea lor.
Toma Aurora a spus…
Cleo, acel corector l-am folosit zilnic de cand l-am luat. Il aplic si peste cosuri sau pete si dupa 1 minut de la aplicare parca intra in piele,chiar daca nu apuc sa il intind bine inainte. Sigur il voi lua iar dupa ce se va consuma.
Toma Aurora a spus…
Oana, merita sa incerci macar unul, mai ales ca nu sunt scumpe.
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Maya, pentru nominalizare! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Criss, ma bucur sa aud acest lucru. Stiu ca mi-ai mai spus si in trecut si sunt incantata sa aflu ca intre timp nu ti-ai schimbat parerea despre el.
Toma Aurora a spus…
Mada, mie mi se potriveste. Imi place formula sa, care nu incarca pielea si nici nu se simte pe fata. Cat despre stransul in ridurile de expresie nu stiu ce sa zic, eu nu am constat acest lucru. In jurul ochilor am acele linii de cand ma stiu. Chiar si fara machiaj ele sunt vizibile. Probabil se datoreaza formei ochiului, pentru ca si in pozele din copilarie se vad.
Fondul de ten este un produs dificil: unora li se potriveste un anumit tip, altora alt tip.
Toma Aurora a spus…
Maia, tocmai din cauza asta imi place, pentru ca arata natural. Mai bine sa fie discret decat sa il simt pe fata ca pe o masca.
Toma Aurora a spus…
Andreea, nu l-am încercat.
Cremă matifiantă am utilizat o perioadă (de la Gerocossen),dar rezultatele nu au fost foarte mari în privința rezistenței fondului de ten.
Îți mulțumesc pentru recomandarea făcută!