Review: Fard trio Padure de trandafir Yves Rocher


   Am ales fardul de pleoape trio drept cadou pentru o comanda mai veche, facuta dintr-un catalog Yves Rocher tiparit. Denumirea nuantei, Padure de trandafir, mi-a atras instant atentia si m-am lasat cucerita pe loc de nuantele de roz prafuit pe care aceasta mica trusa le contine.
   Trebuie sa va informez ca nu stau foarte bine la capitolul : aplicare fard de pleoape, in sensul ca nu reusesc sa armonizez prea frumos mai multe nuante de fard. Asa ca de obicei utilizez o singura nuanta,de preferat cat mai naturala si usor de intins pe pleoapa. Foarte bine adera pe pleoape blush-ul sau iluminatorul pentru fata si machiajul arata si natural!


  
   Cand am vazut prima oara cutiuta m-am mirat din cauza dimensiunii sale foarte mici. Dar cu timpul am realizat ca pastilele cu fard sunt foarte greu de consumat, din cauza texturii foarte dense. Nici pana in ziua de azi nu am reusit sa sterg literele inscriptionate pe produs, dar marturisesc ca nu am folosit de mai mult de 10 ori paleta. De ce? O sa va explic in continuare.

   Ca si textura fardurile sunt cremoase, mate si pigmentate. Adera bine pe piele si culorile sunt foarte placute: o combinatie diafana de maro rose, un bej inchis si un roz pal. O combinatie asemanatoare unui milksakede capsuni, cu spuma de ciocolata!


   Apoi vine partea mai putin placuta! Aceea in care eu nu ma descurc sa amestec prea bine nuantele. In primul rand, nu imi place sa ma dau cu fard pe arcada (nuanta aceea ce roz pal este destinata acelei zone). Apoi, nu reusesc sa amestec frumos nuanta de bej cu cea de maro trandafiriu. Probabil in urma unor experimente repetate voi obtine un rezultat satisfacator.
   Asa ca de regula folosesc fie doar nuanta de bej, aplicata pana in pliul pleoapei mobile, fie doar nuanta cea mai intensa, aplicata peste creionul de ochi pentru a crea un machiaj smokey eyes. In acest fel reusesc sa folosesc cele doua  culori ale trusei. Pe toate trei laolalta nu le-am utilizat decat de maxim 3-4 ori si niciodata nu am fost foarte incantata de rezultat.

Trusa de trei farduri este valabila in alte 5 combinatii fermecatoare. Din cate am mai citit pe google, varianta Bej este cea mai putin pigmentata dintre ele. Pe mine ma atrage foarte mult Rozul prună si probabil il voi alege drept cadou, daca voi mai avea ocazia. Pretul intreg al produsului este destul de piperat (62lei) si nu cred ca se merita sa il cumparati, in ciuda combinatiei atragatoare de culori. Exista pe piata variante mai ieftine si la fel de bune (Seventeen, Wet-n Wild, Oriflame, Avon, Rimmel, etc.)
bej nude
brun ambra
mov cenusiu
        roz pruna
castaniu





Comentarii

All that beauty a spus…
Sunt foarte dragute culorile! Chiar imi plac pentru un look natural!
Dorina a spus…
Sunt dragute nuantele. Genul asta de culori prefer si eu :)
dia a spus…
ador Yves Rocher!
Gina Cristiana a spus…
Este foare frumoasa trusa. Din cauza pretului nu m-am uitat foarte atent la produs.
Maroul acela mai inchis ar fi foarte bun pentru sprancene.
Nici eu nu stau prea bine la amestecarea mai multor culori chiar daca mi-am luat toate pensulele posibile :))
pupici
Criss a spus…
Arata foarte bine, dar intradevar cam scumpe. te pup :*
Rokolla a spus…
Foarte dragut fardul. Nu ai primit si un nou catalog sa ne spui de ofertele pe care le au acum?
Toma Aurora a spus…
Nu, nu am primit catalog nou, desi au promis ca vor expedia cataloage noi, pentru toamna-iarna :(
Unknown a spus…
Util review-ul, Aurora ! :)
De la Yves Rocher e de așteptat să fie produsele mici și foarte mici, fiindcă așa sunt majoritatea. Totuși, mă surprinde și pe mine dimensiunea paletei.