Produse Oriflame pentru inceputul de toamna


   Foarte tare mi-am dorit sa incerc noua formula a fondului  de ten anti-imbatranire Giordani Gold de la Oriflame si spre marea mea bucurie mirosul sau a ramas acelasi. Intotdeauna am avut o simpatie pentru aroma sa, florala si peristenta, dar nu foarte puternica. Stiu ca nu e vorba despre un parfum aici, dar chiar ma incanta faptul ca mirosul sau discret se mentine ore bune pe piele.

   La o prima folosire gradul de acoperire mi s-a parut acelasi (mic spre mediu), dar am observat ca noua formula este mai rezistenta decat cea veche. La 5-10 minute de la aplicare, fondul de ten intra in piele si incepe sa se intareasca. Eu am amestecat doua nuante diferite pe spatele mainii si am uitat sa ma sterg. Peste cateva ore am observat vag o pata pe dosul mainii si mi-a fost imposibil sa o sterg sau sa o intind cu degetele, fara apa si sapun. Voi reveni cu un review complet dupa mai multe folosiri. Oricum, nu este un fond de ten cu acoperire mare, ca sa stiti de la inceput, dar se incadreaza in tiparul fondului meu de ten preferat (cu textura usoara, lejera si fara aspect uleios pe piele).

   Ramasa fara tus si dermatograf m-am orientat inspre creion retractabil, nuanta Black. Citisem despre el ca este super-intens si rezistent (ca un frate geaman al lui Supershock de la Avon). Pentru ca mereu tai varful creioanelor atunci  cand le ascut, varianta retractabila mi s-a parut mult mai comoda. Creionul chiar este de un negru intens, asemanator unui tus, se aplica foarte usor si este si rezistent. Voi reveni  cu mai multe detalii si despre el, in scurta vreme.

   Lansarea deodorantului pentru zona intima a starnit multe zambete la vremea respectiva! Mai in gluma, mai in serios, acest deodorant mi-a placut de prima data: miroase superb (foarte dulce, a flori de portocal) si aroma sa este foarte persistenta.  Vara, cel putin, mi se pare de folos, mai ales ca trupul nostru transpira prin toate partile. Eu uneori il folosesc si pe post de spray parfumat, pentru ca  imi place mirosul sau.

    De la Andreea (persoana care m-a ajutat si de data aceasta sa intru in posesia produselor), am primit drept cadou un gel-balsam pentru unghii, cu rol de regenerare, intarire si infrumusetare a manichiurii. Se aplica pe unghiile curate (fara ojă) si se lasa sa actioneze timp de 15-20 de minute. Formula sa este uleioasa, delicat parfumata si chiar de la prima aplicare am observat ca unghiile mele exfoliate au prins ceva vlagă. Sunt curioasa de rezultatele sale pe termen mai lung, mai ales ca l-am observat in multe liste de produse preferate pentru manichiura.

Comentarii

Criss a spus…
Si mie imi place mult fondul de ten Giordani:P Sa le folosesti cu placere :*
Abyukina a spus…
sa folosesti cu placere toate produsele. AM auzit numai lucruri bune despre fondurile de ten Giordani, insa am ceva care nu le-am consumat nici macar jumatate, asa ca o las mai moale cu ele :D
Anonim a spus…
Sa le folosesti cu placere!
astept review la spray-ul intim:*
Unknown a spus…
Nu am incercat pana acum fondul de ten de la Giordani, dar probabil il voi testa cat de curand... in general eu prefer sa imi cumpar una sau doua mostre inainte , ca sa vad daca mi se potriveste.. Sa le folosesti cu placere ! :*


P.S.: Te astept la giveaway-ul pe care il organizez :* : http://mymakeup-addiction.blogspot.ro/2012/09/giveaway.html
Toma Aurora a spus…
Criss, multumesc!
Toma Aurora a spus…
Aby, bine procedezi. Si eu am asteptat o perioada pana am consumat toate fondurile de ten pe care le aveam. De unele chiar uitasem si le-am aruncat fiindca expirasera intre timp.
Toma Aurora a spus…
Cleo, promit sa fac!
Toma Aurora a spus…
Cred ca se gasesc si mostre de comandat.Eu nu mai sunt reprezentant din 2008, dar imi amintesc ca existau si mostre la vremea respectiva.
Iti multumesc mult pentru invitatie!
All that beauty a spus…
Sa le folosesti sanatoasa! xo xo
Anonim a spus…
Sa le folosesti sanatoasa. Sper ss iti fie bun balsamul de unghii sa poti sa iti lasi unghiile lungi si sa iti faci modele funny pe ele :) Andreea
Florenta Ilie a spus…
Aurora, da se gasesc mostre, numai ca trebuie sa fii client direct sa ai acces pe www.oriflame.ro in sectiunea Comanda> Materiale marketing. Econa daca esti din Bucuresti ne putem vedem undeva sa-ti dau mostrele pe care le doresti. Te astept aici cu mesaj. Multumesc frumos! :)
https://www.facebook.com/florenta.consultant.oriflame