New clothing


   Vremea de afara se pastreaza pentru moment calduta si inca putem purta haine cu iz varatic! Eu cel putin am renuntat la a mai imbraca pantaloni scurti sau fuste fara dresuri, dar ma incred in continuare in bluze subtiri si incaltaminte de vara. 
   De curand mi-am cumparat dintr-un magazin sh/vintage o camasa inflorata cu un imprimeu foarte frumos. Dupa ce i-am dat umerasii jos a fost numai buna pentru purtat, avand o masura potrivita pentru corpul meu (38).Imi place ca vine putin mai larguta si este suficient de lunga pentru a o purta bagata in blugi.



   Mi-am luat si un pulovaras alb, cu broderie si nasturi sub forma de trandafirasi. Nasturii sunt fantezie, iar pulovarul nu se poate desface. Este de lungime scurta si eu il port cu un top alb pe dedesubt. Cand l-am cumparat am crezut ca o sa imi vina putin largut, dar abia acasa am bagat de seama ca face parte dintr-o colectie pentru adolescenti si doar croiala sa este mai lejera, in timp de manecile sunt stramte. Dar mi s-a potrivit si m-am simtit foarte bine atunci cand l-am purtat. Imi plac bluzele mai scurte pe care sa le port cu un maieu simplu si cu incaltaminte comfortabila.



   Un top scurt, tricotat, incheie lista ultimelor cumparaturi.Inca nu am apucat sa il port, dar abia astept sa il scot la plimbare cu o pereche de blugi colorati!

   Recent mi s-a pus pata pe un body care poate fi purtat si ca top. Am vazut cateva modele interesante pe Asos, dar trebuie sa marturisesc ca ma atrage partea lor practica. Toamna, cand vremea se raceste, imediat cum port o bluza mai scurta ma apuca durerile de rinichi. Asta mi-am facut-o cu mana mea, pentru ca in adolescenta umblam numai cu tricouri si pulovere scurte, pana am racit si m-am imbolnavit la rinichi. De atunci am ramas cu o usoara sensibilitate si numai cand e foarte cald afara mai pot iesi cu zona rinichilor dezgolita.

Comentarii

Of, ce ma tentezi iar cu o noua tura de shopping:)Maine la prima ora ma duc, acuma nu ca e prea cald afara! Iar ti-ai gasit lucrusoare frumoase si specifice stilului tau!Eu nu sunt mare fana a bluzitelor mai scurte dar acestea chiar arata asa de bine, cu un aer romantic-vintage, fix cum imi place!
Carmen Tobias a spus…
Doamne, ce minunatii! Mai ales camasuta, ti-as fura-o instant ;) :)
Simona Tucu a spus…
Oh, ce frumoase, ce frumose, superbe toate trei... :D
M-am regasit perfect in descrierea ta cu privire la durerile de rinichi cauzate de frig, dar si la preferinta pentru body-uri atunci cand da frigul. Si eu am o gramada in dulap si cam numai asta port iarna pe sub bluze...tot din prostia adolescentina :(

Sa le porti cu placere, sunt de vis! :)
Irina a spus…
Foarte frumoase lucrusoarele, sa le porti sanatoasa.Tare frumoase....acum as da o fuga la cumparaturi chiar mai inspirat, din pacate luna asta trebuie sa stau cuminte :(
Pupici :*
Descude a spus…
Durerile de rinichi au fost un cosmar si pentru mine,am reusit sa ma tratez,dar asa cum ai spus si tu,la cea mai mica adiere,simt deja discomfortul.
Imi place in mod special bluzita cu imprimeu.
Alina a spus…
draguta camasuta :)
Monique a spus…
Si eu sunt la fel de sensibila cu zona rinichilor si de multe ori zic pas la tot ce e prea scurt.
Imi place puloverasul alb :)
Enchanted Ana a spus…
Tu cu rinichii, eu cu ovarele..am dureri si acum cand simt frigul
Bluzitele sunt foarte frumoase..imi pare rau ca nu postezi tinutele...mi-ar fi placut enorm sa vad cum se potrivesc unele cu altele...
Toma Aurora a spus…
Cleo, ce n-as da sa fie iar cald si pe la mine. Mie mi-a fost asa de frig incat azi mi-am cumparat un calorifer electric de pe internet. Noroc ca aveam deja banii pusi deoparte pentru el. Pe afara este caldut, dar in casa e foarte racoare :(Pana luni cand va sosi o sa ma incalzesc cu niste ceaiuri si o sa stau in patura.
Toma Aurora a spus…
Carmen, mi se pare ca seamana nintel cu camasuta ta cu flori. La fel de frumoasa este si a ta, sa stii!
Toma Aurora a spus…
Simona, eu am avut doua anul trecut pe care le-am purtat zilnic, din octombrie pana in aprilie. Si ce bine mi-a fost! Nici macar pe gerurile acelea naprasnice n-am avut niciun fel de problema! Chiar asa....ce fara minte eram in adolescenta!
Toma Aurora a spus…
Irina nici eu nu stau prea bine cu banii. Pe tot ce vezi mai sus am dat maxim 10 lei. Imi doresc multe lucrusoare de pe Asos si Miniprix,dar din pacate nu mai am niciun șfanț si ma limitez si eu la ce imi permit. Oricum,hainele pe care le-am luat de la sh au fost mai purtate decat cele scumpe. Pe unele chiar nu le-am purtat niciodata si de unele chiar imi pare rau ca le-am luat!
Toma Aurora a spus…
Descude, eu am facut multe crize si pana la urma, dupa un tratament de cateva luni mi-am revenit. Sensibilitatea a ramas, insa :(Probabil acesta este singurul lucru din viata mea pe care il regret cu adevarat: tricourile scurte din adolescenta!
Toma Aurora a spus…
Multumesc frumos, Alina!
Toma Aurora a spus…
Monique, mai bine sa evitam hainele scurte decat sa suferim cateva zile din cauza durerilor. Eu am probleme asemanatoare si cu picioarele,din cauza ca purtam incaltaminte de proasta calitate cand ploua si ma udam la picioare. Moda din adolescenta mea a fost una extrem de nesanatoasa, cu bluze scurte,pantaloni cu talie joasa si pantofi din materiale ieftine si prost cusuti. :(
Toma Aurora a spus…
Ana, of, banuiesc ca sunt groaznice acele dureri! Si sora mea a avut recent o raceala la ovare si se simtea foarte prost.
Cat despre poze, sa stii ca as face intodeauna (mereu am stat la pozat, niciodata nu m-am eschivat)dar prietenii mei nu obisnuiesc sa faca poze si nici nu sunt foarte preocupati de tinute. Dar promit sa revin curand cu poze noi!
Fuchsia a spus…
E genial body-ul de pe asos, si eu il remarcasem. Parerea mea e ca ar trebui sa ti-l iei daca porti asa ceva :X (Spun asta pentru ca eu nu sunt fana a body-urilor...prefer un tricou mulat mai lung, sau un pulover lung care astupa fundul pentru zilele geroase precum cele de iarna trecuta. Sper ca iarna asta sa nu mai fie asa frig!)Revenind la ce spuneam, inima aia e absolut adorabila :X
Din ce ti-ai luat imi plac camasa si puloverasul. Sa le porti sanatoasa si sa te bucuri de ele mult timp!
Carmen Tobias a spus…
Da, sa stii ca seamana tare! Doar ca a mea are culorile mai pale. :)
Imi place a doua bluzita extrem de mult!
Georgiana a spus…
Ce frumoase sunt!
Si eu am fost tare inconstienta in urma cu cativa ani. Plecam dimineata cu parul ud/umed din casa pe orice vreme, nu purtam nimic pe cap, nici spatele nu mi-l acopeream bine. Acum regret, evident.
Anonim a spus…
Camasuta cu flori e superba! Sa le porti fericita!
Dorina a spus…
Prima camasa e exact pe gustul meu. O sa vin sa ti-o fur ca imi place prea mult :)
Le-ai luat din Bucuresti hainele?
Si body-ul cu inimioara e superb<3
Toma Aurora a spus…
Fuchsia, da, da, este foarte simpatic! O sa il cumpar cand voi avea ceva resurse, pentru ca eu port aproape zilnic body, cand incepe frigul. Anul trecut am avut doua, dar s-au cam uzat de la atata purtat.Te pup!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Oana! :*
Toma Aurora a spus…
Georgiana, eu cu parul ud nu am plecat niciodata din casa pe vreme rea. Auzisem ca o fata a facut meningita si a murit pentru ca plecase cu parul ud pe ninsoare. Si sora mea a facut-o o data (dar nu pe ninsoare, ci pe vant puternic) si a ramas cu o sensibilitate in zona cefei. :(
Toma Aurora a spus…
Dorina, nu, le-am cumparat de la mine din zona (din Targoviste mai exact). Dar sunt foarte multe magazine sh in Bucuresti. Numai cand vin cu masina vad o multime prin zona 1 mai si Gara de Nord.
Pupicei!
Unknown a spus…
frumoase rau toate trei! imi plac mult si imprimeurile floralle, si dantela :)