Comenzi Asos+ Romwe

  
La inceputul saptamanii am primit jeansii cu flori comandati de pe Asos. Este cea de-a treia pereche de blugi pe care mi-o cumpar de pe site si sunt foarte multumita de aspectul, croiala si materialul din care sunt confectionati. Eu imi comand masura 10 si intotdeauna mi s-a potrivit,fie ca m-am mai ingrasat sau am slabit cateva kilograme. Materialul este usor elastic si de aceea se ajusteaza perfect formei corpului.

   Daca aveti gambele mai proeminente nu va recomand blugii skinny marca Asos,pentru ca sunt foarte stamti de la genunchi in jos si s-ar putea sa nu ii puteti trage pana sus.Multe persoane au criticat acest aspect si am citit pe pagina de Facebook a site-ului ca pe viitor vor tine cont de aceste recomandari. Daca doriti sa stiti exact care este dimensiunea pantalonilor la nivelul gambei, le puteti trimite celor de la Asos un mail. Sunt foarte promti si raspund in timp util. De fiecare data cand am avut nelamuriri sau probleme legate de plata, expediere sau produse mi-au raspuns in maxim o ora.


    Pe blugi am platit 97 de lei (17 lire), cu 2 lire mai putin decat pretul redus, deoarece am beneficiat si de un bonus de 10%. Din observatiile mele, o data la 3-4 saptamani Asos ofera un discount de 10-15% pentru cateva zile. Asadar, daca doriti ceva, mai puteti astepta o perioada pana se lanseaza extra-reducerea. Atentie, daca produsul este Low in stock exista sanse mari sa nu mai fie disponibil in cateva  zile! Bagati de seama care este disponibilitatea pentru fiecare masura in parte.


De la Romwe primesc lunar un voucher de 20 $, prin intermediul unui alt magazin online caruia i-am publicat bannerul pe blogul meu (am fost contactata acum 2 luni de pr-ul lor). La prima comanda mi-am ales acest tricou cu imprimeu-carusel, iar pachetul mi-a venit la posta vamala. A fost sora mea sa il ridice si a mai platit 1,5 lei taxe vamale.

Tricoul este foarte simpatic si este confectionat dintr-un material foarte moale si placut la atingere.Nu pot spune ca merita cei 20 $ pret initial, dar cum l-am primit gratuit, sunt foarte incantata de el. Mereu mi-au placut caruselele,clovnii si balciurile, carnavalurile, circul si de accea am fost atrasa de imprimeul tricoului.



Comentarii

Fuchsia a spus…
Superbi blugii, parca-s pictati! Se potrivesc cu botinele infloarate pe care le ai :D

Imi place si tricoul:X Sa le porti cu placere :*
Dorina a spus…
Vai, imi plac super mult pantalonii.<3
Si eu vroiam o pereche de jeansi cu imprimeu floral, dar nu prea am gasit in magazine ceva care sa-mi placa.
Beautyaddictandfun a spus…
Imi plac toate ,iar tricoul chiar e pe gustul meu ;)
Anonim a spus…
Pantalonii sunt superbi. Sa le porti cu placere! pup
Georgiana a spus…
Imi plac mult, mai ales pantalonii. Sa ii porti sanatoasa!
ilda76 a spus…
Aurora, foarte frumoase, imi plac mult-mult (atat jeansii cat si tricoul)!
Sa le porti cu mare drag!:)
Pupicei!
Mereu tu cumperi lucrusoare frumoase si de bun gust! abia astept sa pui poze pe facebook cu ei, sa vedem cum iti sta:)Te pup!
Unknown a spus…
super faine, amandoua! sa le porti cu placere :)