Comanda Yves Rocher

 
Luni am ridicat de la posta coletul cu produsele comandate de pe site-ul Yves Rocher. Am profitat de o oferta online si am comandat parfumul Ode a L amour cu o reducere de 35% fata de pretul initial. Trebuie sa recunosc ca am incurcat putin borcanele si am confundat parfumul cu varianta sa mini care poarte numele Ode a L amour Passionnement. Nu am bagat de seama aceasta diferenta de nume si m-am gandit ca nu exista vreo diferenta intre cele doua parfumuri.

Varianta cumparata acum e mai putin dulce decat cea fara vaporizator, la 30ml (foarte greu de folosit fara vaporizator), dar pastreaza notele de prune.Celelalte note de varf sunt cele de coacaze negre si ambra. Vorbind scurt despre el: este un parfum fructat, dulceag, putin piperat.Pe el am mai platit 84 de lei, iar restul produselor primite au fost cadouri.

De mult imi doream masca Cure Solutions si cu toate ca a fost oferita deseori cadou la comenzi, niciodata nu am reusit sa profit de o oferta in care sa fie si ea inclusa. Am mai primit inca o masca, cu extract de struguri, pe care am mai avut-o in urma cu multi ani (fiind unul dintre primele mele produse YR). Din cate imi amintesc avea un miros foarte placut si tonifia imediat pielea.

O surpriza suplimentara a fost crema hidratanta Hydra Specific, pe care am primit-o in urma utilizarii codului SORRY. Codul acesta ne-a fost expediat pe mail tuturor celor care am primit o oferta aniversara destinata doar celor nascuti in luna respectiva. Pentru a repara greseala cei de la YR ne-au oferit acest cod, cu ajutorul caruia primeam un extra-cadou. Din cate am inteles si pentru codul NEWSLETTER se ofera acum tot acest gel-crema. Acest cod poate fi folosit de orice persoana care nu a mai plasat comenzi pe site. Daca deja sunteti inscrisi, va sfatuiesc sa va faceti un cont nou, de pe o alta adresa de mail. Astfel puteti utiliza codul!



Multumita unei persoane de pe forumul Elle, am aflat de urmatoarea oferta valabila pe site si mi-am cumparat parfumul Rose Absolue la jumatate de pret. In plus voi primi umbrela, setul format din pix si creion si un cadou pentru newsletter. Mi s-a parut tentant si setul alcatuit din cele doua masti pentru fata,  dar umbrela mi s-a parut mai utila.

Comentarii

Unknown a spus…
Chiar ieri am intrat intr-un magazin Yves Rocher si am vazut ca au destule produse interesante.. sa le folosesti cu placere :*
Si eu mi-am dat o comanda din oferta cu 50% reducere la un produs si mi-am luat Tendre Jasmin:X abia astept sa imi vina.Eu mi-am ales umbrela, ,mastile le am si nu ma tentau.Ce frumos e ambalajul parfumelului!Si cred ca miroase super!Sa le folosesti cu drag!:*
Alina a spus…
sa le folosesti cu placere :)
Gina Cristiana a spus…
Si eu imi doresc o umbrela mai buna si rezistenta insa cred ca voi cauta in comert ceva pentru ca din pacate oricat de tentanta este oferta de 50% trebuie sa ma abtin :)) mi-as fi dorit un nou parfum insa sper sa mai prind astfel de reduceri.
pupici
Liliana a spus…
Sa le folosesti cu placere! Eu am avut laptele de corp din gama Ode a l”amour si mi-a placut mirosul sau.
kerrin a spus…
cute blog girlie! let's follow each other! xx
miss. overspender a spus…
uite asa cad eu in pacat. tocmai ce zisesem ca ma potolesc cu coletele:))
Carmen Tobias a spus…
Eu am primit cadou parfumul de la cineva si l-am dat mai departe surorii mele :) Era muuult prea dulce pentru gustul meu...
Toma Aurora a spus…
Multumesc. Este, probabil, firma mea preferata de cosmetice.Mai putin ma impac cu fondurile lor de ten, fiind potrivite mai degraba pentru tenurile uscate sau normale, nu pentru cele grase.
Toma Aurora a spus…
Cleo, imi amintesc de faptul ca aveai inclus Tendre Jasmin in wishlistul tau. :D Ma bucur ca ai reusit sa ti-l iei, la un pret atat de bun. Si eu imi doream de o vesnicie Rose Absoluesi cand am vazut ca se aplica reducerea de 50% nu am mai stat pe ganduri, chiar daca nu am banii pregatiti inca pentru aceasta comanda. Abia astept si umbrela, cred ca va fi foarte simpatica.Si setul cu instrumente de scris e foarte chic,elegant!
Toma Aurora a spus…
Multumsc mult, Alina!
Toma Aurora a spus…
Gina, aceasta de la YR nu stiu cat o fi de rezistenta, dar macar o primesc gratuit. Eu am niste umbrele foarte bune cumparate din Leonardo. Am platit cam 17-20 de lei pe ele, reduse de la 99 de lei. Singura problema este ca sunt foarte grele, fiind tare solide si rezistente. De aceea imi doresc una mica, pe care sa o pot plia si ascunde in geanta.
Toma Aurora a spus…
Liliana, nici nu stiam ca au avut si lapte de corp in gama :X Cred ca era foarte fain! In anii trecuti multe parfumuri aveau gama completa (Yria, Rose Absolue, Neonatura, Nature),dar probabil vor sa le scoata in curand din catalog si de aceea nu le mai produc (din ultimul tarif al frumusetii( oferta aniversara) Rose Absolue era scos :(
Toma Aurora a spus…
Daaaaaa, stiu cum este! Parca tocmai cand iti propui sa nu mai cheltuiesti prea mult, incept toate ofertele sa te ispiteasca :D
Toma Aurora a spus…
Carmen, mie imi plac aromele cat mai dulci :D N-ai vrea sa stii cum stramba sora mea din nas cand le folosesc :))
Carmen Tobias a spus…
:)) Pe mine nu ma deranjeaza sa simt la altii parfumurile dulci, chiar imi place, dar... am ramas de la sarcina cu o sensibilitate la mirosuri, mi se face greata daca simt mereu unele mirosuri... Asa se face ca am ff putine parfumuri care nu-mi fac rau :|
Liliana a spus…
A fost cadou surpriza, la prima mea comanda la YR, acum 5 ani!
Anonim a spus…
Eu azi mi-am luat comanda de la posta,am comandat Gel Cremă Hidratare Intensă 24 de ore și Pure System Loțiune purificatoare (transport gratuit)și ca fraiera am ales cadoul surpriză și mi-au trimis Lapte după plajă 3 în 1. Si umbrela era mai bună.Pentru prima data sunt dezamăgită,așa că dacă intenționați să faceți o comandă acum nu alegeți cadou surpriza,poate pățiți ca mine.
Mihaela