Wishlist de august


In luna august m-am decis sa economisesc pentru o mica vacanta de inceput de toamna.  De aceea voi sta putin deoparte de site-urile de haine si cosmetice si voi cauta variante accesibile (sh, thrift stores si outleturi). In weekend intentionez sa fac o vizita magazinului Fashion House Outlet  pentru a profita de reducerile valabile pana la sfarsitul lunii august. Voi reveni cu fotografii si impresii.

Rochiile cu datalii asemnatoare onduleurilor scoicilor (scallop) se incadreaza de atatia ani in tendinte. Anul  acesta cu atat mai mult cu cat au fost preluate de majoritatea producatorilor de articole textile. Mi se par foarte feminine si usor de purtat si consider ca reprezinta genul de model care avantajeaza toate siluetele.
As purta rochia de mai sus cu aceasta jacheta bej, cambrata. Nu stiu de ce, dar momentan imi sta mintea mai degraba la hainele de toamna. Probabil, in felul acesta, preintampin anotimpul ce va urma. Din colindarile mele am observat ca genul acesta de haina este si scump, mai ales daca dorim un model intarit sau dublat, de o calitate superioara. Singura mea speranta ar ramane un thrift store, doar ca acolo e greu de gasit o masura mica la jachete. Dar speranta moare ultima...

S-au purtat foarte mult, anul acesta, rochiile si fustele asimetrice. Eu din pacate nu detin niciuna si rau imi pare, pentru ca imi place foarte mult acest model.  Merge de minune cu tocurile si platformele inalte si nu arata deloc vulgar, deoarece lungimea din spate echilibreaza perfect partea de picior expusa.

                                                             Persun Mall Sequin Shoes


M-am indragostit de acesti balerini pretiosi de pe Osap. Combinatia roz trandafiriu si auriu m-a dat pe spate si imediat am salvat fotografia. Pretul lor (52$) ma tine momentan departe, mai ales ca nu primesc un credit lunar suficient pentru a acoperi macar jumatate din suma.

Tot pe lista de dorinte a lunii august am inclus cureluse subtiri, numai bune de purtat in talie. Evident, le voi cumpara dintr-un magazin sh, locul ideal pentru ales astfel de accesorii. Sa nu mai spun ca modelele din aceste magazine sunt mai frumoase si mai calitative (majoritatea sunt din piele) decat cele pe care le gasim in magazinele cu articole noi. Preturile in general nu sar de 10 lei pentru curele (cam 2-3 lei costa de obicei, dar in sh-urile mai scumpe probabil au pret individual). Centurile mai sofisticate ating pragul de 10 lei.




Aflata in pana de fond de ten (mai ales dupa episodul cu produsul MAC fake, returnat) m-am decis sa imi aleg un fond de ten si un corector de la Oriflame. Fondul de ten Giordani este produsul meu preferat pentru machiaj (varianta anti-imbatranire), dar l-am ales pe cel Mineral fiind singurul disponibil in catalog (la reducere). Am citit insa pe site-ul Oriflame ca si acesta este la fel de bun ca cel anti-ageing. De evitat varianta cu proprietati adaptabile. Atat parerea mea, cat si a celorlalte consumatoare care si-au exprimat opinia in privinta lui nu este tocmai buna.
Corectorul din gama a primit numai laude si am incredere ca este un produs bun. Consider multe produse de machiaj de la Oriflame ca fiind exceptionale, dar atat de greu gasesc un reprezentant in zona mea. Stiu ca exista cativa, numai ca trebuie sa dau de ei fizic.


De la Yves Rocher mi-as dori baza pentru machiaj si un creion de ochi negru, waterproof. Momentan am un singur dermatograf, dar este aproape consumat. As prefera tot o varianta retractabila pentru ca vara imi este imposibil sa ascut un creion normal, fara sa ii rup varful.
Si pe final las iluminatorul Peach Glo de la Sleek, pe care l-am ales pentru testare de pe site-ul Makeup-shop.ro. Am fost contactata recent de cei care se ocupa de promovarea site-ului si abia astept sa primesc produsul si sa va impartasesc pareri si fotografii.





Comentarii

Alice wonders a spus…
Rochia asimentrica e adorabila, iar despre fondul de ten de la Giordani am si eu numai cuvinte de lauda. Tin minte ca am testat baza de machiaj de la Yves Rocher intr-un magazin de-al lor si mi-a placut, dar mi s-a parut cam scumpa. Iar iluminatorul de la Sleek il am si eu si il ador, sigur iti va placea! Iti doresc sa ti le iei pe toate!
Unknown a spus…
Vai deci pe prima rochita de la h&m am pus si ei ochii anul trecut si nu am mai gasit-o sa mi-o iau:(( e superbaaaa!!!
te pup
S.S a spus…
Spui ca vrei sa economisesti dar uite ce lung e wishlist.ul:)))
Rochia roz parca am mai vazut.o intr.un wishlist de al tau. O am si eu pe negru dar nu e asimetrica.
Cum pot primi credit lunar dpa Oasap?
te pup:*
Anonim a spus…
Si eu imi doresc Peach Glo de la Sleek, doar ca mai am un milion de produse de genul acesta :( Parca n-as mai da banii pe inca unul.

P.s. Daca esti din Bucuresti, eu sunt reprezentant Oriflame
Fuchsia a spus…
Sunt superbi balerinii!Chiar daca sunt cam scumpi, consider ca merita, sunt deosebiti.
Toma Aurora a spus…
Alice, am observat ca baza de machiaj este foarte mica, dar am inteles ca se intinde usor si ca este economica. Acum astept si mai mult iluminatorul de la Sleek, dupa ce mi-ai spus ca il adori :D
Toma Aurora a spus…
Marra, eu am salvat-o de pe polyvore, nici nu am fost atenta de la ce firma era.Oricum este foarte frumoasa si sper sa gasesc un model asemanator sau macar sa o rog pe sora mea sa imi faca una. Pupici!
Toma Aurora a spus…
S.S. o sa incerc sa le gasesc cat mai ieftin cu putinta. Pe unele sper ca le voi cumpara din magazine sh si astfel voi cheltui foarte putin pentru ele.
Iar produsele Oriflame le voi cumpara din banii returnati de pe fondul de ten fake de pe Okazii. Altfel nu cred ca ma mai intindeam :))

Daca ai 300 de persoane interesate pe blog, iti pot trimite o invitatie de pe Oasap si vei primi intre 20 si 50$ lunar. S-au oferit si sume foarte mari, doar pentru bloggeritele de fashion, internationale.
Toma Aurora a spus…
Lola, nu stau in Bucuresti. Fata de la care imi cumparam in trecut era tot din Bucuresti, dar acum ajung foarte rar si nu am cand sa ma mai vad cu ea. De aceea am apelat la o persoana foarte draguta care le expediaza prin posta. Si lamine in localitate sunt cateva persoane inscrise, dar nu le-am intalnit zilele acestea pe strada. Nici nu am numarul lor de telefon, dar sper sa imi gasesc curand un reprezentant apropiat. Iti multumesc mult pentru intentie! :*
Toma Aurora a spus…
Fuchsia, arata atat de pretios! :X
Azi sunt reduceri de 15% pe Asos :)) Eu nu mai am decat 5 lei pe card, dar sora mea ma imbie cu cardul ei :))))))
Toma Aurora a spus…
Simona scrie:

Draga mea, m-am pricopsit si eu cu obsesia sacoului aceluia maro,pfff, ce bine arata, vreau si eu pentru toamna asa ceva. :)
Balerinii aceia au fost si in wishlist-ul meu pe auriu, dar m-am razgandit pentru ca mi-am adus aminte ca am deja unii aurii (i-am prezentat in jurnal de bloggerita), iar iluminatorul...ce sa zic, si eu mi-l doresc foarte mult, deci e si la mine pe lista (sper sa o public si eu cat de curand ca nu am mai postat demult)
Sper sa te alegi cu cat mai multe produse de acolo, pupici! :)
Toma Aurora a spus…
Simona, nu stiu cum am facut de am sters cometariul tau, asa ca i-am dat copy-paste din mail.

Maine plec la o mica vanatoare de produse vintage. In trecut am gasit doua sacouri mici si frumoase sh. Le-am purtat de foarte multe ori si se prezinta foarte bine chiar si astazi. Sper sa gasesc si unul bej, chiar ma primit un semn de la o vaanzatoare ca a primit jachete. Ideal ar fi sa gasesc o masura mica, pentru ca de la 38 in sus imi vin largi,chiar daca le sumec eu manecile ca sa para mai scurte.

Te pup!
Fuchsia a spus…
Eu mai am 6 lei :( I need a sister :))
Am reusit iar sa raman fara bani, dupa ce mi-am luat un cardigan si niste agrafe de par cu fundite :D
http://www.asos.com//Darling/Darling-Camelia-Cardigan/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2092909

http://www.asos.com//Oasis/Oasis-Mono-Bow-Hair-Slides/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2162989
S.S a spus…
Din pacate am doar aproximativ 60 de persoane interesate. mai am pana strang:d Dar merci:*
Toma Aurora a spus…
Am rezistat eroic, desi sora mea si-a cumparat cateva lucruri. Imi place foarte mult cardiganul,este deosebit. Si agrafele sunt asa cute :X
Ce frumoase sunt rochitele! si creionul waterproof de la Yves Rocher ti-l recomand cu drag, eu il am in nuanta turcoaz si se comporta foarte bine! fac dus cu el si nu se duce:))
Te pup!
ilda76 a spus…
Haha, nu se poate!!! Chiar astazi am intrat pe sheinside si exact aceste doua rochii mi-au atras atentia!:)) Ceai corai era si pe verde dar e mult mai frumoasa astfel...
Irina a spus…
Rochiile se gasesc pe sheinsider.com :)
Pupicei