Thrift+ Sale Shopping Week


Una dintre cele mai mari placeri ale mele este shoppingul prin magazinele de tip outlet, sh sau discount concept. Imi place sa le treg pragul mai mult decat imi place sa ma plimb prin mall-uri (si, credeti-ma ca iti trebuie multa forta sa ma poti scoate dintr-un centru comercial si am o rezitenta de fier cand vine vorba de hoinarit prin magazine).

Dar parca nimic nu se compara cu acea repriza de cumparaturi in acele magazine rupte din rai, unde poti intra mereu fara sa iti fie teama ca pretul unei rochii iti depaseste bugetul din portofel. Daca te pricepi la cusut sau la modificat haine, cu atat mai mult.Multe modele se gasesc, de obicei, in masuri foarte mari, asa ca fie le modifici, fie le porti ca atare, apeland la mici trucuri (o centura legata peste o rochie prea larga, o camasa bagata in pantaloni sau maneci suflecate pentru jachetele cu o masura mai mare).

Trecand printr-o perioada in care am incercat sa economisesc in fel si chip, incercand sa evit toate magazinele online prin care bantuiam si mai ales promotiile tentante de la produsele cosmetice, m-am inarmat cu putini bani de cheltuiala si am purces inspre magazinele mele favorite. In cautare, evident, de jachete. M-a cuprins incet si sigur o paranoia conform careia nu as avea cateva sacouri lungi pentru zilele ploioase ce se pregatesc sa vina. Destul de greu de gasit in masuri mici si la preturi convenabile. Ce-i drept primisem trench coat-ul de pe Asos, dar nu mai aveam de unde sa scot alte cateva sute de lei si pentru o jacheta bej, una inchisa la culoare, una cu flori, una vesel colorata, etc. Intelegeti voi, toate variantele posibile pe care ni le dorim, atunci cand vine vorba de haine.




Si uite-asa mi-au sarit in cale trei sacouri lungi, mici toate (masura 36) si suficient de groase, produse de Laurel (cel albastru), Zara (cel negru) si Coma (cel bej). Ca si lungime, toate ajung pana la solduri si sunt cambrate pe corp. Eu le-am cumparat cu sume modice si pe cel negru l-am inaugurat deja, in zilele mai racoroase de la inceputul saptamanii.


Ratacind prin Miniprix-ul din Păcii am gasit aceasta salopetica cu trandafirasi, de la Pimkie. Toate hainele erau reduse la 3, 6, 9 si 19 lei, cu exceptia celor depozitate la etajul 1, in partea  dreapta(care faceau parte din colectia noua). Si incaltamintea beneficia de aceleasi reduceri, iar accesoriile aveau un discount de 50% (indiferent de numarul lor). Pe salopetica am platit 19 lei (avea eticheta rosie. Discounturile se aplica in functie de culoarea etichetei : galbena, verde, albastra sau rosie, in ordine crescatoare).


De la raionul cu accesorii mi-am ales o bratara catusa, cu trandafir bej si un inel mare cu ”briliant” :). Imi plac accesoriile stralucitoare, dar nu foarte colorate. Pe amandoua am platit in jur de 10 lei si este de apreciat faptul ca auriul accesoriilor are un aspect patinat si astfel nu arata urat atunci cand incepe sa se oxideze metalul. Cred ca fiecare dintre noi a intampinat o astfel de problema de-a lungul timpului. Eu si astazi ii duc dorul colierului Treselle, un accesoriu asa de frumos, gingas, stralucitor si....negru dupa o singura purtare.


Tot din Miniprix am luat un set de doua agrafe cu trandafirasi roz pal. Florile sunt realizate din satin cu bulinute albe. Imi plac la nebunie agrafele, desi nu stiu prea bine pe unde sa mi le prind. Cel mai adesea le port atunci cand imi strang parul in moț, pentru ca atunci nu conteaza locul unde sunt puse. Cu cat stau mai neglijent, cu atat mai bine arata moțul.


Iar dintr-un magazinel de cartier am plecat acasa cu doua ace pentru coc foarte chic. In centru au un fel de perluta creponata, iar de jur imprejur, pietricele stralucitoare. Doua sunt suficiente pentru a-mi prinde parul intr-un coc. Este pentru prima data cand folosesc astfel de ace si nu credeam ca sunt asa de usor de utlizat. Pur si simplu le infigi in parul deja rasucit si gata coafura.

Comentarii

All that beauty a spus…
Imi place asa de mult sacoul bej! Salopeta este dulce ca o bombonica, iar accesoriile sunt foarte dragute, in special bratara si agrafele. Sa le porti cu placere! xo xo
Irina a spus…
De unde ai cumparat sacourile ?:)
Agrafe am cumparat si eu :) cu trandafir (2 bucati) :)
M-ai sunt reduceri la Pacii la Miniprix?
Imi plac sacourile ,sa le porti cu placere.
Pupicei
Anda Zelenca a spus…
Ce frumoase sunt sacourile!:X
Ce dragalasa e salopeta! Sa le porti cu placere! :)
Diana Tudor a spus…
Sunt frumoase toate, ca de obicei! Agrafele sunt foarte dragalase, si imi plac in mod deosebit ultimele doua sacouri, caut si eu ceva de genul de ceva timp, dar mie imi vin perfect masurile 32-34, deci cred ca ar trebui sa caut la copii :)) Si salopeta e foarte draguta.
Trixie a spus…
Sacoul negru e exact ce caut si eu. Unde l-ai gasit?:D
Sa le porti cu placere!
Carmen Tobias a spus…
Ce frumuseti ti-ai luat iar! :)
Eu la Salaj de cand sunt nu prea mai am noroc la haine, in schimb ma destrabalez la sectorul farfurii :)) Oh boy si se tot adunaaaa :))
Alina a spus…
iar ai facut smart shopping, sa le porti cu placere :)
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Simona! :*
Toma Aurora a spus…
Iris, le-am gasit in niste magazine sh.
Nu mai sunt reducerile cu etichetele colorate. S-au incheiat pe 9 sau 10 august.

Multumesc mult pentru urari!
Toma Aurora a spus…
Multumesc, Ruxandra! Este si foarte comoda :D
Toma Aurora a spus…
Diana, pe la copii ar trebui sa te uiti mai degraba, daca esti asa slabuta :D Dar este si asta un avantaj, pentru ca modelele pentru copii sunt celemai simpatice !
Toma Aurora a spus…
Trixie, l-am luat dintr-un magazin sh. Am vazut doua-trei modele asemanatoare si la Zara, in magazinele din Budapesta, dar mi s-au parut scumpe (150-200lei, la reducere).
Toma Aurora a spus…
Oh boy, dar ce farfurii :X :X Asa lucruri sa tot aduni, pana nu mai ai unde sa le pui prin casa. :))
Toma Aurora a spus…
Merci, Alina! Te pup!
Carmen Tobias a spus…
Cam am ajuns acolo, la nu mai am unde :)) Noroc cu noua camara :)
Fuchsia a spus…
Sa le porti cu placere !
Te-ai mai uitat pe asos? :)) unele articole sunt reduse si mai mult acum!
An a spus…
Sacourile sunt superbe sa le porti cu placere <3
Anonim a spus…
Foarte dragute sacourile, sa le porti cu placere!
Nu ne spui si noua care sunt magazinele sh de unde iti iei hainute asa frumoase? :)
Ela a spus…
Ce imi place salopeta cu trandafiri!Si eu mi-am luat de curand o salopeta si sunt foarte incantata de ea!Cu o astfel de piesa tinuta e 90% gata!

Si accesoriile sunt superbe!Sa le porti sanatoasa!

Te pup!
Toma Aurora a spus…
Fuchsia, da, am intrat de curand si mi-am luat o pereche de blugi. Intradevar s-au aplicat reduceri mult mai mari si a fost (sau este inca) si un extra bonus de 10%. Multumesc ca m-ai informat!
Toma Aurora a spus…
Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat.
Am mai mentionat in trecut numele magazinelor sh de unde imi cumpar haine si accesorii.
Ele se numesc Visul Imaginatiei si au o adevarat retea in toata tara.Numai in targoviste (orasul din apropierrea mea) sunt 3 magazine numite Visul Imaginatiei. Un alt sh preferat se afla langa autogara Atyc din Tragoviste, in scara unui bloc din sensul giratoriu si nu are nume. E cunoscut prin zona sunb numele de „secod-ul de La Trepte”. :D
Anonim a spus…
ah,sorry!
am crezut ca vorbim de magazine sh din bucuresti.
si eu care ma pregateam sa te intreb de magazinul cu clamute..