Review: Hidratant impotriva cresterii parului Yves Rocher


Niciodata nu am fost foarte atrasa de produsele care promiteau incetinirea ritmului de crestere a firului de par. Cred ca singurul produs din aceasta categorie a fost unul de la Avon, in flacon albastru, cumparat cu multi ani in urma.

Am primit cadou pentru o comanda online de pe site-ul Yves Rocher acest hidratant 2 in 1 anti-cresterea parului si m-am bucurat ca am avut sansa sa testez un produs scump, special conceput pentru aplicarea dupa epilare. La o prima vedere am fost impresionata de jocul de culori de pe ambalaj:verde menta si liliachiu. Culoarea mentolata a cremei de corp iarasi mi-a placut!

Textura usoara, de gel, este foarte racoritoare si se absoarbe rapid in piele. Este un hidratant incredibil de fin si de placut la aplicare. Eu l-am folosit numai pe picioare, pentru a avea timp sa observ efectul sau asupra cresterii firelor epilate. Evident, aceste rezultate nu au existat, asa cum era de asteptat. Nu cred ca exista vreo crema care sa produca o astfel de minune cu exceptia cremei...depilatoare:D

Ca si hidratant imi place foarte mult. Lasa pielea ferma, luminoasa, revigorata, deloc lipicioasa. Toate lotiunile pentru corp din gama de ingrijire vegetala a corpului de la Yves Rocher mi-au placut foarte mult si aromele lor neutre, foarte subtile,  nu contrasteaza deloc cu parfumul pe care aleg sa il port.

Pretul unui flacon de 200 ml variaza intre 40 si 60 de lei, in functie de oferta. Un pret ridicat, pe care nu cred ca si-l justifica intrutotul. Totusi, pe viitor, s-ar putea sa il cumpar din nou in cazul in care voi dori expres un hidratant foarte light, ca textura si mireasma.



Comentarii

Adina Aruştei a spus…
titlul m-a facut foarte curioasa.
pare rau ca rezultatele sunt ..0.
Gina Cristiana a spus…
Ar putea fi doar o crema dupa epilare pentru calmare si hidratare. Am vazut foarte multe produse care promiteau incetinirea cresterii parului insa nu m-au atras si nici nu le-am incercat.
All that beauty a spus…
Chiar ma gandeam la acest produs, dar nu am indraznit sa-l comand pentru ca nu stiam daca isi merita banii. Multumesc pentru review. xo
Adevarul este ca mi se pare cam mare pretul :(
mania blog a spus…
Cand am vazut titlul ma gandeam ca nu citesc bine :) Ma gandeam la parul de pe scalp :) Eu nu prea cred in solutii miraculoase care-ti incetinesc cresterea parului.