Review: Fond de ten Miss Sporty So Matte si Oja Cosbell 46


Din intamplare am descoperit, la inceputul lunii august, doua produse accesibile si foarte bune! Sunt foarte incantata de ele si merita, fiecare in parte, un review cat mai frumos si detaliat. Le-am gasit intr-un butic de cartier, plin cu produse cosmetice din categoria low-price (Cosbell, Miss Sporty, Flormar, Rimell, Butterfly, Volare), butic pe care presimt ca il voi vizita cat de des voi avea ocazia.

Despre fondul de ten So Matte mi-am amintit abia cand l-am vazut in vitrina! O prietena din liceu il folosea zi de zi si se vedea foarte frumos pe fata. Acoperea imperfectiunile si nu incarca pielea. Mai mult, pielea ei ramanea proaspata pana la sfarsitul orelor si trebuie sa va informez ca la vremea respectiva prietena mea se confrunta cu multe imperfectiuni ale tenului (specifice varstei). In momentul in care l-am zarit in stand, imediat am sfatuit-o si pe sora mea sa il cumpere. Eu deja eram in stare sa il insfac pe sub nasul vanzatoarei, pentru ca nu mai am decat un fond de ten deschis in trusa de machiaj.




Consistenta fondului de ten este foarte densa, nu curge si cu toate acestea se intinde foarte usor, uniform si acopera foarte bine petele si cosurile, dintr-un singur strat. Se pastreaza intact pe piele multe ore (5-6 cel putin) fara pudra si baza pentru machiaj. Tenul nu se simte incarcat si este mat la atingere. Se poate aplica in mai multe straturi, pentru un plus de camuflare. Partea cea mai buna este aceea ca nu incarca pielea, nu se simte pe fata si nu se vede ca o masca. Intr-un singur strat este foarte greu de detectat si creaza acel aspect natural si proaspat pe care ni-l dorim cu toate.

Marele sau minus este faptul ca este disponibil in numai 3 nuante: light, medium si dark. Eu am ales dark, cu toate ca nu sunt extrem de inchisa la culoare, dar nuanta s-a dovedit a fi chiar potrivita pentru culoarea mea. Sora mea a ales medium si i s-a potrivit, de asemenea. Subtonul sau este galben, cu exceptia variantei light, care este numai buna pentru fetele cu tenul alb, ca de portelan.



Fondul de ten So Matte nu este recomandat persoanelor cu tenul foarte uscat, fiind conceput pentru tenul normal, mixt sau gras. Producatorul ne promite o rezistenta de pana la 12 ore si de data aceasta chiar nu ne minte nimeni. Pretul sau este de doar 14 lei si va permit sa ma trageti serios de urechi daca o sa il incercati si nu o sa va placa. Eu mereu am avut o repulsie fata de acest brand, Miss Sporty, nejustificata avand in vedere faptul ca nu cumparasem nimic de la ei.


A doua surpriza foarte placuta a fost oja Cosbell nuanta 46, sora geamana a nuantei Refresh Mint de la China Glaze. Este adevarat ca sunt necesare 3 straturi pentru un efect perfect opac, dar se usuca foarte repede si in 10 minute veti obtine niste unghii intr-o culoare mentolata, vesela, estivala. Lacul de unghii Trendy by Cosbell, in sticluta mica este oja mea preferata. Atat de usor de aplicat, cu timp de uscare scurt si culori foarte placute, opace. Pretul unei sticlute este de 6 lei in magazinele micute, de cartier, sau 8-10 lei in standurile din centre comerciale. Pe unghii rezista, in stare perfecta, cam 2-3 zile!
Data viitoare o sa ma uit dupa o nuanta candylicious, ca aceasta:



Comentarii

Foarte buna acoperire are fondul de ten, l-am vazut la o colega insa mi se parea indoielnic...M-ai convinsa ca merita toti banii:)Iar oja chiar este foarte foarte draguta, o nuanta super protrivita, am vazut peste tot oje minty dar parca aveau nuante care nu ma incantau....asta chiar e super.O sa vad si eu daca o gasesc in vreun butic de la mine din oras:)
Acest fond de ten este cel mai prost din cele incercate de mine . Lasa "dare" pe fata si nu se intinde deloc bine :(
E draguta nuanta aceasta vernil, am observat ca nu prea se gaseste, toate sunt verde menta.
Criss a spus…
Eu nu am incercat pana acum fondul de ten Miss Sporty pentru ca ma gandeam ca e prea ieftin ca sa fie bun :P Mi-ai convins ca nu e asa si cred o sa-l incerc si eu. Culoarea la oja e superba.te pup :*
Fuchsia a spus…
O sa incerc si eu fondul de ten.Sunt curioasa, insa, daca se ia pe haina/telefon/servetele/orice apropii de fata precum cel de la Seventeen.

Apropo de brandul Miss Sporty, mi-am amintit ceva amuzant. Cand eram mica imi luase mama un strugurel Miss Sporty si eram asa suparata, caci voiam unul Oriflame, ca al colegei mele (pana la urma mi l-a luat si pe acela) :))
Toma Aurora a spus…
Cleo, pe mine clar m-a convins. Am mai citit cateva pareri foarte bune la adresa lui, dar este important sa ti se nimereasca culoarea. Oricum, cred ca merg combinate si doua nuante diferite. Pentru iarna ma gandeam sa imi iau un medium si un dark, sa le amestec in momentul aplicarii. Pup!
Gina Cristiana a spus…
Cand eram in liceu prin a 9-a si a 10-a foloseam doar fondurile de ten de la Miss Sporty pentru ca erau accesibile bugetului meu si imi placea foarte mult. Chiar zilele trecute era cat pe ce sa cumpar unul din DM insa pretul sau nu era cel de la stand si am fost nevoita sa il las la casa ( era 9,99 lei insa la casa mi-a zis ca este 24 de lei..). Am mai incercat si pudrele de la ei si ojele si sunt foarte bune.
Toma Aurora a spus…
Oana, eu l-am purtat o saptamana intreaga, zi de zi si nu mi-a lasat dare si a rezistat fara un pic de pudra. Mie chiar mis-ar fi potrivit,altfel nu l-as fi apreciat intratat. Dar depinde si de tipul de ten al fiecareia, mai ales cand vine vorba despre fondul de ten :D
Toma Aurora a spus…
Ruxandra eu mai am o alta nuanta de verde menta de la Cosbell, dar este putin cam inchisa fatade ce imi doream.Aceasta este mai discreta si mai usor de purtat.Pup!
Toma Aurora a spus…
Criss, decand cu fondul de ten am mai cautat alte review-uri ale produselor Miss Sporty. In generalparerile sunt pozitive si nici nu avem mult de pierdut daca le dam crezare,avand in vedere preturile mici. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Fuchsia, e mult mai rezistent decat Time Plus de la Seventeen. Acesta nu se ia pe degete atunci cand imi ting fata si nici nu luceste dupa cateva ore. Cel de la Seventeen se vede si el foarte bine pe fata, dar imediat dispare depe fata,mai ales daca nu il fixezi cu o pudra :(
Simona Tucu a spus…
Si eu am folosit in liceu, adica acum vreo 10-15 ani numai fond de ten Miss Sporty, pentru ca nu exista altceva pe piata si chiar si atunci, cand nu aveam cum ce sa fac comparatie, imi amintesc cate de dezamagita eram. Apoi a aparut Rimmel care mi se parea la fel de prost, dar na, nu existau atatea branduri pe piata la momentul respectiv in orasul in care locuiam eu.
Sunt cuioasa insa dupa atat timp cum a evoluat brandul acesta Miss Sporty pentru ca pe tenul tau arata grozav. Ma incanta teribil faptul ca are subton galben, ador acest aspect la un fond de ten.
Clar o sa il incerc si eu cu prima ocazie :P


P.S vezi ca ai scris Miss Sixty la un moment dat intr-o fraza.
sunshine a spus…
L-am cumparat acum ceva timp dar m-a dezamagit complet. Nu acoperea deloc, lasa dare si nici nu mi se potrivea culoarea. :(
Fuchsia a spus…
Ma bucur. O sa-l caut si eu saptamana viitoare (nu imi permit momentan unul scump din cauza comenzilor pe asos, si cel de la Seventeen ma enerveaza)
mady_6_89 a spus…
Foarte frumoasă culoarea ojei. Data viitoare când ies la cumpărături o să fiu atentă, poate găesesc şi eu oje Cosbell. Mă tentează mai ales pentru că spui că se usucă foarte repede.
Anda Zelenca a spus…
Poate o sa incerc si eu fondul de ten Miss Sporty. Nu ca as avea nevoie, dar m-ai facut curioasa!:)))

Pup!
Unknown a spus…
Super reviewul fdt Miss Sporty. Chiar ieri dadusem de unul intr-un magazin si fiind in pana de fdt de ten nu stiam daca sa mi-l cumpar sau nu! Nu l-am mai incercat niciodata si eram in dubii. Cred ca mi se potriveste tenului meu gras. Chiar vroiam sa stiu daca acopera sau nu pt ca am cateva imperfectiuni pe ten. A picat la tanc acest review. Abia astept sa-l cumpar.
Alina a spus…
imi place oja :)
Diana Tudor a spus…
Si eu am fost tentata de mai multe ori sa imi iau fdt de la Miss Sporty, dar pretul foarte mic mi se parea suspect. Poate nu ar fi o idee rea sa il cumpar, totusi, cand il voi termina pe cel pe care il am acum.
Dorina a spus…
Poate o sa-l incerc si eu. Desi momentan sunt innebunita dupa BB cream-uri.
MidSummer Blog a spus…
Fondul asta de ten, tin minte, ca mi-l cumpara mama cand eram mica si faceam ravagii in randul colegelor :)) nu am mai trecut de mult pe la un stand miss sporty dar cred o sa o fac curand!
Carmen a spus…
As fi vrut si o poza cu ingredientele,se poate sa o atasezi,te rog? Nu de alta,dar eu nu mai imi pun nimic pe fata fara sa studiez lista de ingrediente:-)
Carmen a spus…
Sa inteleg ca nu vrei sa pui si o poza cu ingredientele:-)) Ok,o sa caut eu..
Toma Aurora a spus…
Carmen, maine pun. Momentan nu am cu ce sa fac poze. :D
Ela a spus…
14 lei si asa acoperire?Maine ma pun pe cautat! :)

Multumesc mult pentru review!Si eu am cosuri,semne de la cosuri si alte imperfectiuni si acesta mi-ar fi de mare ajutor!

Te pup cu drag!
Anonim a spus…
Unde poti gasi acest fond d ten???
Toma Aurora a spus…
În magazinele DM, la toate standurile Miss Sporty (se găsesc chiar și în magazinele de cartier) sau online pe 1001cosmetice.ro .
Irava Elena a spus…
M.ai facut sa nu mai dorm in seara asta si sa ma gandesc la acest fond de ten maine sigur merg sa il iau doar sa nimeresc nuanta >:D< pupici esti foarte draguta si urmaresc de mult postarile tale :*
Toma Aurora a spus…
Bună! Mulțumesc :)
Eu tocmai ce l-am cumpărat din nou, în nuanța 3. Treaba e că trebuie întins repede, căci se usucă rapid, însă în rest nu i-am găsit defecte. Chiar îmi place foarte mult!
Te pup!