Review: Essence Quick Dry Topcoat


De curand, produsele Essence au fost lansate oficial in Romania. Nu le mai gasim doar in centrele comerciale din Obor si Crangasi,ci si in Kendra, Douglas si probabil si in alte magazine mai mari. Peste tot preturile sunt aproximativ egale (cu mici diferente de 1-2 lei). Aceste produse castiga tot mai mult teren din cauza ca au preturi foarte mici si multe dintre produse sunt de o calitate buna. Printre preferatele mele se numara fondul de ten spuma, trusa de farduri Sun Club, lacurile de unghii.

Acest top-coat pentru unghii cu uscare rapida costa in jur de 8 lei in magazine si se recomanda a fi aplicat peste lacul de unghii, pentru un plus de rezistenta si stralucire. Este foarte fluid si se consuma foarte greu. Se aplica rapid,fiind mai subtire decat o oja obisnuita.  Eu il am de doua luni si nu s-a intarit deloc in tot acest timp. Este foarte bun pentru netezirea lacului de unghii care nu se aplica uniform si lasa suprafata unghiei lucioasa si fara denivelari.


Doar cu lac de unghii (Yves Rocher). Observati ca unghiile sunt exfoliate si se observa acest lucru, mai ales in cazul primei unghii. Treceti cu vederea cuticulele patate cu oja,abia imi aplicasem lacul!


Dupa aplicarea top-coatu-ului Essence. Se poate observat o netezire a suprafetei unghiei si un plus de stralucire. Daca aplicati doua straturi rezultatul va fi mult mai lucios.

 Am mai citit si alte pareri legate de acest produs si toate erau pozitive. Picaturile pentru uscarea manichiurii (Quick Dry  Drops) erau, in schimb, criticate pentru faptul ca lasa unghiile mate si rapesc din stralucirea lacului de unghii. Mai exista o varianta foarte apreciata, numita Top coat Gel Look, care promite un aspect asemanator celui obtinut in urma utilizarii gelului pentru unghii. Eu l-am cautat, dar nu l-am gasit la momentul respectiv, asa ca l-am luat pe cel prezentat mai sus.



Comentarii

coco a spus…
imi plac unghiutele scurte !
Abyukina a spus…
Si eu il am, si l-am olosit neincetat de atunci. Deja s-a dus jumatate. E ok avand in vedere raportul calitate pre
Irina a spus…
Imi plac unghiutele tale :)
Topcoat-ul de la Essence e de pus pe lista de cumparaturi.
Pupicei
Adina Aruştei a spus…
si eu tot lacul - gel il pandesc..
Alina a spus…
ai unghiutele ca niste visine :)
Diana Tudor a spus…
Weekend-ul asta am intrat si eu in contact cu produsele Essence prin tusul gel, de care sunt foaaarte incantata, asa ca voi incerca mai mult ca sigur si altele. Si cum sunt in cautarea unui lac pentru uscare rapida.. hmm.. :))
Criss a spus…
Offf. Vreau si eu sa incerc produse Essence, dar nu am gasit niciunde in Timisoara. Oare cand o sa apara undeva in vreun magazin si aici ? :P te pup :*
Gina Cristiana a spus…
Mi-am cumparat si eu o oja de la ei si un rimel si sunt foarte multumita de ele.
Chiar sunt niste produse foarte bune pentru fetele tinere care nu au un buget prea mare si isi pot lua atatea lucruri bune :)
Sigur imi voi lua si eu topcoat-ul si voi cauta si top coat gel look,poate l-au adus.
S-au scumpit si produsele din Crangasi deci in Kendra sau Douglas cred ca sunt si mai mult..
:*
Mi-ar trebui si mie asta de la Essence . Am unul de la Rimmel si nu sunt multumita de el :(
ilda76 a spus…
Am intrat zilele trecute intr-un DM din Brasov avand in minte un obiectiv clar: produse Essence! Spre dezamagirea mea, nu aveau stand...Am vazut S-he,Maybelline s.a.
Toma Aurora a spus…
Si mie. Cu greu le pot lasa lungi pentru ca mi se rup repede.
Toma Aurora a spus…
Aby, sunt sigura ca sunt altele mult mai bune, dar cumai spus si tu, este ok pentru pretul micpe care il are.
Toma Aurora a spus…
Iris, multumesc!
Cred ca varianta gel look este mult mai lucioasa, asa ca daca o gasesti,sa o iei pe aceea. Pup!
Toma Aurora a spus…
Pana la urma tot il gasim noi :) Hi-hi
Toma Aurora a spus…
Alina, mi-ai facut o pofta cu visinele:D Miaaaam!
Toma Aurora a spus…
Diana, eu am tusul gel pe lista de cumparaturi.Numai sa il gasesc in varianta negru intens :D Pup!
Toma Aurora a spus…
Criss, nu stiu ce informatii sa iti dau.Nici la mine in zona nu se gasesc, dar imi iau cand ajung in Bucuresti. Poate vom avea noroc si le vor baga si in DM-uri in viitorul apropiat, asa cum s-a intamplat in afara granitelor.
Toma Aurora a spus…
Gina, deja le-au scumpit?! Offfff. Probabil au vazut ca se vand bine si au zis sa profite de aceasta cerere ridicata.Presimt ca in scurta vreme nu vor mai fi la fel de accesibile, cel putin la noi in tara :(
Toma Aurora a spus…
Oana, acesta este bun si se usuca rapid. Eu ti-l recomand!
Toma Aurora a spus…
Ilda, inca nu le-au bagat in magazinele DM din Romania. Ce bine ar fi fost, ca am si eu un DM intr-un oras apropiat. Dar cred ca in curand o sa apara in mai multe locuri, fiind atat de cautate. Eu sunt de parere ca ar da lovitura daca ar deschide un magazin online :))
ilda76 a spus…
Pfff, eu imi imaginam ca ceea ce e la Viena este si la noi!:)))Caci eu mi-am luat ceea ce am dintr-un Dm din capitala austriaca...Mi-am zis ca e "de vina" numai Dm-ul din Brasov!
Mmm, buna ideea cu magazinul online! Trebuie sa le-o transmitem (macar telepatic!!!)...:)
Pupici!
Ela a spus…
Cred ca daca il gasesc il iau si eu pentru ca imi place mult ca nu se usuca repede,uneori se incheaga lacurile de unghii si nu le mai poti aplica bine.

Te pup!