Cosmetice minunate de la Oriflame!



   Ieri am primit produsele mult dorite de la Oriflame, pe care le mentionasem in ultimul wishlist.
Pentru a intra in posesia lor am fost ajutata de Andreea, o persoana carismatica si foarte serioasa. Ma tot plangeam ca nu gasesc un reprezentant in zona mea si ea s-a oferit sa ma ajute, ceea ce m-a bucurat tare.

   Cel mai mult am asteptat produsele din gama Giordani Gold Mineral Therapy, foarte apreciate de clientele Oriflame pe site-ul oficial. Momentan, fiecare produs listat pe site poate primi calificative din partea clientilor. Ele pot fi citite de orice persoana, nu doar de clientii inscrisi in sistem.  Am ales fondul de ten (Golden Beige) si corectorul (Medium/Dark), ambele imbogatite cu minerale marine revitalizante,amandoua cotate foarte bine pe site.
   In mintea mea, produsele Giordani Gold mereu mi s-au parut pretioase si elegante, desi au preturi modeste in comparatie cu alte marci. Printre cosmeticele mele preferate din aceasta gama s-au numarat iluminatorul-crema pentru fata in ambalaj dreptunghiular (cred ca am avut 4-5 flaconase), fondul de ten anti-imbatranire, lacurile de unghii, fardurile baked, perlele bronzante.

Ultimul meu rimel de la Oriflame se consumase,asa ca am ales varianta  2FX, cu o periuta foarte smechera, ce poate fi folosita in doua moduri: cu ambele  capace desurubate pentru un efect dramatic sau doar cu cel negru desurubat, pentru un efect natural. Atunci cand desfacem doar capacul negru, peria trece printr-un tub foarte ingust,fixat pe capacul alb si se curata aproape in totalitate de rimel. Astfel, efectul va fi cat se poate de discret si natural.

Andreea mi-a oferit pentru testare batonul pentru conturul ochilor Optimals Oxygen Boost, cu o formula lejera, ultra-racoritoare. Acest produs contine cafeina, un ingredient cunoscut pentru diminuarea cearcanelor. In plus, am mai primit un baton pentru tratarea cosurilor, cu extract de arbore de ceai. L-am mai avut de 3-4 ori in trecut si il foloseam in special seara, dupa ce ma demachiam. Pana dimineata, multe cosuri erau vindecate sau mai putin vizibile. Poate fi folosit cu succes si de catre baieti. Un prieten foarte bun il folosea  de fiecare data cand ii aparea un cos si era incantat de rezultate. Pentru barbati este cu atat mai util, deoarece ei nu folosesc fonduri de ten sau corectoare care sa astupe imperfectiunile pielii.

Va voi vorbi despre toate aceste produse in zilele ce vor urma. Deja le-am folosit de doua ori, dar astept sa imi fac o parere sigura despre ele. Fondul de ten si corectorul le-am testat ieri, pe o vreme absolut vitrega, cu mult soare, vant puternic, umiditate crescuta. Mi-au placut mult, dar le voi mai folosi cateva zile pana sa le prezint pe blog.

Comentarii

Super produse! am fost si eu reprezentant oriflame acum ceva vreme insa as vrea sa comand si eu cateva produse insa nu prea stiu pe nimeni dintre cunoscuti care sa fie!:)Corectorul ma tenteaza si pe mine.Si mai vreau un exfoliant cu zmeura cum aveai si tu si o cana cu floricele <3Sa le folosesti sanatoasa si iubita, draga mea!
Alina a spus…
Nu am incercat nimic din comanda ta. Rimelul pare tare interesant. Sa le folosesti cu placere.
Criss a spus…
Sa le folosesti cu placere.Am si eu fondul de ten Giordani, l-am comandat mai demult si m-am indragostit de el imediat. Tot am zis ca o sa incerc si eu batonul cu Oxygen, dar tot uit sa il comand.Astept un review sa stiu daca mai merita sa il incerc :P
Simona Tucu a spus…
Nici eu nu am incercat nimic din comanda ta, astept impresii, fondul asta de ten chiar ca este foarte laudat, poate ma risc si eu sa-l incerc! :)
Sa le folosesti cu placere!
MidSummer Blog a spus…
Fondul de ten Giordani e printre preferatele mele, e foarte bun in sensul ca acopera dar e si lejer in acelasi timp si are si un pret ok. Iar batonulpentru tratearea cosurilor il folosesc de cand eram mica si intradevar are efect de seqara pana dimineata! te pup
Dorina a spus…
Sa ne arati cum e rimelul- poze before and after :)
An a spus…
Sunt curioasa de stick-ul pt cearcane ! Sa le folosesti cu placere , te pup :*
Unknown a spus…
Sa le folosesti cu placere ! :* Din tot ce ai cumparat, nu am decat corectorul iluminator de la Giordani Gold ( care mi se pare foarte bun ) .

http://mymakeup-addiction.blogspot.com
Abyukina a spus…
sunt tare curioasa de batonul pentru ochi, ma batea gandul sa mi-l iau, o sa astept review :D, iar batonul este nelipsit din trusa mea :D
Toma Aurora a spus…
Cleo si eu am fost reprezentant, dar am avut probleme cu coordonatorul si m-am retras.Corectorul este foarte bun,este produsul care m-a impresionat cel mai tare din aceasta comanda. Cunosc canuța....mi-a sarit de mult in ochi!
Toma Aurora a spus…
Alina, rimelul nu mi se pare la fel de bun ca cel pentru gene curbate, dar astept sa se intareasca putin ca sa vad exact cum sa il descriu.
Toma Aurora a spus…
Criss, tot ce pot saspun despre batonul pentru ochi este faptul ca este foarte racoritor. Fondul de ten imi place, arata foarte natural pe fata si este rezistent, dar corectorul este exceptional.Nu ma asteptam sa fie atat de bun!
Toma Aurora a spus…
Simona,ii voi face in curand un review. Eu cu siguranta il voi cumpara din nou, daca o sa mai apara in catalog. Intentionez sa mi-l iau din nou si pe cel anti-imbatranire. Tocmai ce l-am zarit in noua brosura.
Toma Aurora a spus…
Da, este lejer si uniformizeaza perfect culoarea tenului. Nici nu se strange in ridurile de expresie si este si rezistent. Ma bucur mult ca iti este pe plac, atat el cat si batonasul pentru cosuri. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Da, sigur! O sa le fac tuturor cate un review!
Toma Aurora a spus…
Andra, o sa povestesc despre el pe viitor. Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Econa si mie mi se pare foarte bun! Pur si simplu m-am indragostit de el. Parca se topeste in contactul cu pielea si rezista fara sa se stranga sau sa fie detectabil pe fata. Te adaug imediat in lista mea de bloguri.Pupici!
Toma Aurora a spus…
Aby, pana acum am observat ca este foarte racoritor si imediat intra in piele.Eu l-am purtat si pe sub machiaj si imediat a intrat in piele.
Gina Cristiana a spus…
Imi plac produsele Oriflame, mai ales cele pentru machiaj. Nu m-au atras pana acum cele din gama Giordani insa dupa ce voi vedea reviewul tau la corector si fond de ten mi le voi lua si eu. Foarte frumos din partea reprezentantei ca ti-a oferit acele produse :)
Batonul corector il folosea si fratele meu si tin minte ca asta se intampla acum 8-9 ani deci daca a ramas de atata timp in brosura inseamna ca este un produs foarte bine vandut.
Ela a spus…
Sa le folosesti cu placere!
Nu am mai comandat nimic de la Oriflame sau Avon de mult timp.Tind mai mult spre Oriflame si tare as vrea sa gasesc si eu un reprezentant bun si aproape de mine.

Te pup!
Florenta Ilie a spus…
Buna fetelor! Fiecare decada vine cu noi probleme ale tenului si cu noi cerinte. Insa, daca stii sa ii oferi ceea ce are nevoie, te poti bucura de o piele sanatoasa si frumoasa pe tot parcursul vietii, desigur, raportat totusi la varsta pe care o ai.
Personal folosesc produsele Oriflame inca de la aparitia lor pe piata, adica 1995 cand am si hotarat sa devin client direct, astfel incat sa-mi pot cumpara tot ce am nevoie si sa pot beneficia de discount la produse fara a mai da bani in plus cuiva.
Folosesc gama giordani si am ramas fidela, desi am folosit aproape tot ce este in catalog tocmai pentru ca imi place sa experimentez si sa pot spune clientior ce efecte au,dandu-ma drept exemplu. Am sa va spun parerea mea despre aceste produse. Corectorul cu minerale conţine extract revitalizant din alge roşii, care acopera foarte bine cearcanele si totodata diminuează pungile de sub ochi.
Fondul de ten cu minerale are un efect de iluminare, fiind primul fond de ten cu efect continuu si activ.Este minunat pentru persoanele care nu doresc un fond de ten greoi,hidrateaza foarte bine,nu se strange si nu da aspect de masca. Despre cosmetice putem vorbi foooooarte mult. Va voi invita pe pagina mea https://www.facebook.com/florenta.consultant.oriflame, unde ve-ti gasi zilnic foarte multe produse si multe alte informatii. Cleopatra, deasemeni te astept cu detalii si te pot ajuta sa-ti cumperi produsele favorite. Seara buna va doresc! :)