Wishlist de iulie


Yai-ia-iai!
Ce reduceri tentante pe Asos in aceasta perioada. Instant am fost atrasa de acest top cu inimioare si ochi. Mi s-a parut foarte vesel si numai bun pentru zilele de vara.
Tot un top cu inimioare m-a fermecat si pe Oasap. Acesta are o croiala putin mai eleganta si poate fi purtat si seara sau la un eveniment festiv. Materialul din care este confectionat pare fin si matasos.

Imi place si acest tricou cu imprimeu carusel. Am fost mereu fascinata de parcurile de distractii clasice, cu lantisoare colorate si carusele decorate cu animalute vesele, ca de portelan.

                                                             Persun Mall Mint Pants


Imi plac foarte mult blugii colorati. Cei de culoare orange de pe Asos par estivali si usor de combinat.  Contrastul cu mov liliachiu din fotografie mi se pare delicios Ma duce cu gandul la inghetata de piersici combinata cu cea de fructe de padure. Miammm!



Inca mai am fond de ten lichid, dar nuantele si textura variantelor pe care le detin nu mi se potrivesc deloc pe timp de vara. Am avut un singur fond de ten de la MAC pana in prezent (Select SPF15) de care am fost multumita vara trecuta si care m-a tinut si mult timp (l-am cumparat in martie si s-a consumat prin octombrie). De data aceasta voi alege o nuanta mai deschisa cu un ton decat ce am avut.




Comentarii

S.S a spus…
Foarte dragut tricoul cu inimioare!;x
La ce pret este fondul de ten? il outem comanda si online?
Le.ai comandat deja?:*
ilda76 a spus…
Stii ca vreau si eu tot, nu-i asa?!:)
Aceleasi intrebari scrise de S.S...De unde, cat, cum...?:))
Te pup!
Toma Aurora a spus…
SS,iti raspund si tie si Ildei cu aceasta ocazie :D
Fondul de ten poate fi comandat de pe:

-okazii (pret: 65-80 de lei);
-ebay( pret 18-22 $ (tot in jur de 65-70 de lei);
-webfarm.ro (cam 95 de lei);
-standurile MAC (120-130 de lei, pret umflat din cauza chiriei, taxelor, etc.)

Eu il voi comanda de la okazii cel mai probabil sau de pe ebay. Pup!
Toma Aurora a spus…
Ilda, am raspuns mai sus. Multa lume spune despre acest fond de ten ca ar fi fratele Colorstay-ului, doar ca este o idee mai rezistent, chiar si pe tenul foarte gras. Cred ca te-ai intelege tare bine cu el.
Eu il voi comanda zilele acestea, il astept, verific daca totul este in regula (compar sticluta cu cea consumata, termenul de valabilitate) si apoi postez detalii despre el.
Pupicei!
Diana Tudor a spus…
Topul cu inimioare de pe Oasap arata tare tare bine, la fel si blugii colorati! Eu nu am avut o experienta prea fericita cu okazii, mi-am comandat paleta de 120 de culori de acolo si are culorile ingrozitor de nepigmentate :-< Nu stiu daca sa ma risc sa comand fdt, desi ma gandesc sa-mi iau unul de la Mac, iar preturile din magazin sunt aproape duble.
Ce dragut e tricoul cu inimioare :D
Ionny a spus…
Tinand cont ca am ramas fara haine, nu ai vrea sa stii cum arata wishlistul meu:))) Oricum postarea ta m-a inspirat! Azi am primit credit pentru oasap si mi-am comandat bluza adorabila cu inimioare:X
Unknown a spus…
esti sigura ca pe okazi si ebay este 100% original? Am vazut dupe Mac aproape perfecte pe ebay. Nu ma intelege gresit, sper sa fie ok, insa eu nu l-as cumpara din alt loc decat din magazin.
Toma Aurora a spus…
Adelina,nu sunt 100% sigura, dar am o sticluta goala originala+ cutie si voi vedea diferentele (daca exista).
Pretul de pe okazii mi se pare ok raportat la alte fonduri de ten (ex: Infaillible- 30 de lei n magazinele online, pese 70 de lei in magazine).De la persoana respectiva am cumparat fdt mineral Vichy cu 25 de lei (in magazin 99 lei) si era original, in termen, total in regula. L-am recomandat si altor persoane si toate au fost multumite. Acum ramane de vazut!
Toma Aurora a spus…
Ionny, si eu am primit creditul si am comandat-o. Abia o astept! Sper sa iti intregesti cat mai repede garderoba. Pup!
Toma Aurora a spus…
Diana, trusa aceea a dezamagit multe fete :( Si pe mine m-a tentat la un moment dat, dar am asteptat sa se potoleasca dorinta de a o cumpara. Multa lume vad ca o revinde,la preturi foarte mici.
O sa revin cu detalii despre fondul de ten+ poze.
An a spus…
tricoul cu inimioare de la oasap = LOVE <3
Girl Pearl a spus…
Ce draguuut. Stii unde am vazut pantaloni asemanatori cum vrei tu la un pret super ok? Uite aici:http://www.raspberryfashion.ro/imbracaminte/pantaloni/pantaloni-lungi-nuanta-piersica-cu-buzunare
Te pup
Toma Aurora a spus…
Mulumesc pentru link. I-am comandat deja pe cei de pe Asos. Mi s-au parut mai inchisi laculoare si mai rezistenti decat cei de pe raspberry (aici am zarit o rochita foarte draguta, cu imprimeu masinute).Pupici!
ilda76 a spus…
Multumesc mult pentru raspuns, Aurora!
Si eu am o presimtire in privinta unei posibile compatibilitati cu acest fdt...Asteptam impresiile tale!:*
Special Koko a spus…
I like everything D:
Anca Marina a spus…
Ce dragut e topul cu inimioare :X