Review: Ulei de dus Tradition de Hammam


Imi place la nebunie aroma gamei Tradition de Hammam de la Yves Rocher! Mirosul sau oriental, condimentat, ma duce cu gandul la noptile arabe pline de lumina si culoare.
Personal, consider ca aroma este asemanatoare parfumului Yria. Sunt multe persoane carora nu le este pe plac aceasta apa de parfum, asa ca am hotarat sa fac si aceasta precizare. Dupa parerea mea, persoanele iubitoare de mirosuri fresh nu vor fi placut surprinse de acest ulei hranitor pentru dus.

Cum se utlizeaza produsul? Anterior nu am avut decat uleiuri de dus spumante.Le puneam pe piele si faceau spuma ca un gel de dus obisnuit. Insa cel de fata devine alb, opac, in contactul cu apa si face extrem de putina spuma. De aceea va recomand sa il folositi dupa ce va curatati in prealabil pielea cu un alt produs.
Trebuie lasat pe piele pret de cateva momente,dupa care va clatiti bine. Veti constata ca pielea ramane foarte hidratata si, mai ales, parfumata.

Un flacon are 200 de ml si cost 42 de lei la pret intreg. Eu l-am cumparat de pe site cu o reducere de 35 % (oferta saptamanii trecute) si am mai platit doar 27 de lei pe el. In multe oferte l-am zarit la promotia 1+1 gratuit. 

Produsul arata luxuriant, miroase pe masura si daca il prindeti la oferta faceti o reala afacere.
Eu il consider superior uleiurilor de dus de la Sabon si celor de la Manufaktura, chiar daca nu este spumant.

P.S: Cei de la Yves Rocher si-au imbunatatit, se pare, timpul de livrare al coletelor. Eu am primit pachetul la posta dupa numai 3 zile si am aflat de la o prietena ca si ei i-a ajuns extrem de repede comanda plasata telefonic.


Comentarii

Irina a spus…
Foarte interesant , oricum ma bate gandul sa fac si eu o comanda in viitorul apropiat la ei pe site.
Ma inspira postarile tale despre bunatatile cumparate :)
Pupicei ,sa-l folosesti cu placere.
Adina Aruştei a spus…
Ma faci curioasa!! Aici e oferta 50% reducere la toate produsele, o sa il adulmec si daca imi place, clar, il iau :)
Te pup.
Toma Aurora a spus…
Iris, te sfatuiesc sa te abonezi la newsletterul lor pentru a primi oferte tentante pe mail. In felul acesta vei stii si care sunt produsele nou lansate si care este perioada potrivita pentru a beneficia de cele mai bune preturi si cadouri.
Alexandra a spus…
Mie mi se pare ca miroase asemanator cu parfumul Jean Paul Gaultier 2 :)))
Alina a spus…
mie-mi place Yria :) dar mai la iarna, asa... :))
Gina Cristiana a spus…
Nu am mai comandat nimic de la YR insa astept sa mai strang cateva dorinte si sa profit de transport gratuit pentru ca de oferte nu duc lipsa :) imi trimit destul de des cate un plic acasa. Sa ma uit poate se gaseste si acest produs printre oferte.

Nu am incercat niciodata un ulei pentru dus insa mereu m-au atras cu toate ca cele mai ieftine presupun ca sunt cele care se comporta normal ca orice gel de dus, dar merita incercat mai ales acum vara cand avem nevoie de hidratare dupa orele de stat la soare.
pupici
Descude a spus…
Ce sa zic...suna tentant ca toate produsele pe care le prezinti tu,se pare ca ai o afinitate pentru asa ceva;)
Ai un stil aparte de a face review-urile si dupa ce ti le-am citit pe aproape toate ti-as recunoaste stilul din o mie!:*am sa incerc si eu acest produs, ca multe altele pe care le-am achizitionat dupa ce ti-am citit postarile! Esti o draguta si te imbratisez!
Cleo
Blue Lady a spus…
il am si sunt foarte incanta de el cu siguranta as mai da banii pe el :*
mania blog a spus…
Pare foarte tentant. Am folosit produsele lor si sunt multumita, iar cand e vorba de un produs care tine de dus sau baie, deja mi se aprind beculetele :)
Chiar nu stiu de ce nu m-am gandit sa la abonez la newsletter pana acum :D Noroc de tine! Arata foarte bine uleiul si dupa cum au zis si fetele , numai despre bunatati ne vorbesti :)
Toma Aurora a spus…
Da, astea da reduceri!
Asteptam sa importam si noi modelul de discount, dar pana atunci ne multumim cu promotiile si cadourile oferite :D
Toma Aurora a spus…
Alexandra, nu cunosc aroma parfumului mentionat, dar banuiesc ca miroase foarte frumos :D
Toma Aurora a spus…
Da, este greoi pentru zilele astea caniculare.
Toma Aurora a spus…
Gina, eu am incercat si mai ieftina si mai scumpe. Diferente majore nu am vazut, cu exceptia aromelor si ambalajelor (cele de la Sabon sunt campioane la capitolul prezentare). Cel de la YR mi s-a parut mai hranitor decat restul si cred ca o sa fie singurul ulei de duspe care il voi recumpara.
Pup!
Unknown a spus…
hei Auroraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Im back:D

http://mararizea.blogspot.ro/
te pup si ne vedem pe npul bloog!
Missed you<3
Toma Aurora a spus…
Acesta este un produs cu adevarat special. Eu am fost placut impresionata de el, de mirosul sau, chiar daca unora nu le este pe plac :D
Toma Aurora a spus…
Cleo, multumesc! :*
Stii ca si eu te apreciez si iti citesc toate postarile cu drag si atentie, in special pe cele despre Yves Rocher. As citi zi si noapte descrieri si prezentari ale produselor lor :D
Toma Aurora a spus…
Ramo,ma bucur ca si tu esti incantat de el! :D
Toma Aurora a spus…
In ultima vreme si eu am facut o mica obsesie pentru produsele de baie (in special geluri de dus) si vreau sa ma dezbar de obiceiul de a mai cumpara pana nu le voi consuma. :)
Toma Aurora a spus…
Oana, niciodata nu e prea tarziu!
E mai usor sa urmaresti ofertele prin abonarea la newsletter,mai ales ca se schimba aproape saptamanal.
Simona a spus…
I <3 review-urile tale :) Parca ii simt aroma :))
Anonim a spus…
Nu am folosit niciodata ulei de dus. Desi la pielea mea uscata poate ca nu ar strica
Imi place ambalajul