Favoritele lunii iunie


In prima luna din aceasta vara am folosit foarte multe produse pentru ingrijirea parului, probabil din cauza ca acesta a inceput sa se usuce datorita razelor puternice ale soarelui. Samponul Wella Sun promite protejarea firului de par si repararea sa dupa expunerea la soare. Greu de crezut ca un sampon poate face aceste lucruri, chiar daca este profesional, dar tot ce pot sa va spun e ca lasa parul moale si foarte frumos parfumat. Pret : 52 lei

Balsamul leave-in Wella Sun se poate folosi pentru par si pentru corp. Eu l-am utilizat doar pentru podoaba capilara, imediat dupa baie, pe parul umed. Contine mici particule sclipitoare care fac firul de par stralucitor. Din partea mea are nota 10: hidrateaza, impiedica frizarea parului, este economic si miroase fantastic. Pret: 59 lei

Nici nu bagasem de seama ca uitasem total de tratamentul Kerastase pentru par degradat. Il am de foarte multa vreme si l-am folosit de atatea ori incat eram sigura ca flaconul este gol. Pe la inceputul lunii am observat ca era pe jumatate plin si de atunci l-am folosit in mod constant,din nou. Este foarte hidratant si am observat ca dupa ce il folosesc parul coafat isi mentine forma mai mult timp si nici nu se electrizeaza in zilele ploioase. Pret: 120-150 lei. Eu l-am primit spre testare de la Hairzone si intr-o buna zi o sa il cumpar din nou. Avantajul sau este ca se consuma foarte greu si cel putin pentru 6 luni de zile scap de grija mastii de par.

Sunt maniaca dupa parfumurile cu aroma de trandafiri. Desi initial am vrut sa imi cumpar Rose The One, am ales varianta Lancome Midnight Rose, pentru ca era un pic mai dulce si mai intensa. Parfumul acesta a fost considerat cel mai bun parfum pentru femei, de catre barbati, dar pe mine nu m-a impresionat foarte tare. Nu pot sa spun ca imi displace, dar nu se poate compara cu Rose Absolue de la Yves Rocher. Nu are nici acea aroma naturala de trandafiri si nici acel aer sofisticat si lesinator, in acelasi timp, al potiunii YR. Nu regret ca l-am cumparat, dar nici nu sar in sus de bucurie. Pret Aoro: 170-270 de lei, in functie de cantitate. Sticla vine insotita si de un elastic cu trandafiras mov-inchis, din satin, care poate fi inlaturat de pe gatul sticlei.

Despre gelul de dus cu cafea v-am vorbit acum cateva zile. Delicios, cremos, spumant- produsul ideal pentru fiecare dimineata! Pretul sau este de 8,5-11 lei, in functie de promotie.
Pentru protectie impotriva transpiratiei am folosit deodorantul Rexona. Imi place foarte mult si in consider eficient chiar si in zilele ultra-calduroase si agitate. Il clasez pe locul 2 in topul deo-spray-urilor favorite, dupa cel cu portocale de la Bourjois. Numai aroma acestuia din urma ma face sa ii acord un mic avantaj in fata produsului Rexona.


Acestea au fost produsele cel mai intens folosite in luna proaspat incheiata Am uitat sa includ vopseaua Syoss, dar nu mai am cutia sa. Dupa cateva saptamani de la vopsire culoarea a ramas la fel de intensa si nici nu am observat efecte negative ale utilizarii vopselei, ceea ce ma face sa o cumpar din nou pe viitor.

Comentarii

M-am tot ferit sa imi comand gelul de dus de cafea, chiar nu stiu de ce, la fel si pe cel cu ciocolata pentru ca nu ma dau in vant dupa arome de agest fel, insa in urmatoarea comanda, va contine si un gel de dus de cafea. Of, Aurora.....ai puterea magica de a ma fac sa imi cumpar cate ceva dupa ce iti vad postarile:((te pup:*
chiar ma batea gandul de o comanda yves rocher... :D
fuchsia a spus…
Aurora, daca iti place mirosul de trandafiri iti recomand parfumul Ghost Chierish. L-am avut asta iarna, este foarte rezistent si are un miros placut potrivit chiar si celor carora trandafirii nu le sunt pe plac(mie mirosul de trandafiri nu imi place in general, dar ador acest parfum).
Sadie a spus…
Ce nuanta ai ales de la Syoss?
Toma Aurora a spus…
Cleo, de curand mi l-am comandat si eu. In trecut m-am ferit de el pentru ca am mai avut un gel de dus de la o alta firma (Elixir D-essences) care m-a dezamagit. Era foarte vascos si mirosea nu tocmai placut.
Imi cer scuze pentru efectul produs, dar si eu trec prin aceeasi stare cand citesc postarile celorlalte fete :D
Toma Aurora a spus…
Emma, au o oferta buna momentan pe site: 35%pentru un produs la alegere, cadou la alegere pentru o comanda de minim 49 de lei si transport gratuit (tot pentru comenzi mai mari de 49 de lei).
Toma Aurora a spus…
Fuchsia,multumesc pentru recomandare si pentru mesajul off-topic :)
Am notat numele parfumului si abia astept sa il incerc. De-a lungul timpului am incercat mai multe variante de parfum de trandafir si numai cel de la YR mi s-a parut apropiat de ce cautam. De-as putea sa extrag cumva aroma delicioasa a trandafirilor de dulceata din gradina....:D
Toma Aurora a spus…
Sadie, nuanta incercata a fost 4-6, Saten Auriu.
Sadie a spus…
Ne arati si rezultatele? :D
Toma Aurora a spus…
http://tomaaurora.blogspot.ro/2012/06/comanda-1001cosmeticero.html

Am scris aici despre ea si am pus si cateva poze :D
Sadie a spus…
Multumesc! Am citit postarea la vremea respectiva, dar am uitat.
ilda76 a spus…
Am primit cadou acest parfum si mi-a determinat exact aceleasi trairi desi, asemeni tie, aveam asteptari mai mari de la el!
Vopseaua de par Syoss...ti-am spus ca mi-a placut si mie si as recumpara-o daca as decide sa ma vopsesc acasa!
fuchsia a spus…
Uf, eu nu suport dulceata de trandafiri, nu stiu de ce ...in general imi da dureri de cap/greata mirosul de trandafiri.In copilarie, aflandu-ma acasa la bunica mea care facea dulceata de trandafiri, mi-a fost rau de la acest miros o zi intreaga. :(
Am luat parfumul de pe net pentru ca l-am gasit la un pret avantajos (ebay) , fara insa a verifica dinainte ce note are (as fi facut greseala sa-l evit daca stiam).Initial hotarasem sa il port doar o data, sa-i dau o sansa, si am fost surprinsa sa vad cat de mult tine si ca imi place foarte mult, in ciuda faptului ca se disting foarte clar notele de trandafir.

Mi-ar placea sa vad un top 10 parfumuri preferate la tine pe blog daca ai timp/chef vreodata sa scrii despre asta!Ar constitui o sursa de inspiratie interesanta, cel putin pt mine :)
Dorina a spus…
Suna tentant tratamentul de la Kerastase, insa mi se pare cam scump...:)
Eu urasc gelul de dus cu cafea, l-am avut si doar l-am mirosit si apoi l-am facut cadou unei prietene :))
Si mie imi plac parfumurile cu aroma de trandafir, cred ca o sa il incerc si eu pe cel de la Yves Rocher.