Yves Rocher Day


Au fost doua zile Yves Rocher, dar astazi o sa va vorbesc despre prima dintre ele, cea in care am primit comanda plasata pe internet.

In primul rand sunt foarte incantata de gelurile de dus Jardins du Monde: cel cu cafea si cel cu portocale. Cel cu cafea stiam cum miroase, dar nu l-am avut niciodata in comanda doar pentru mine. Este foarte cremos si miroase senzational. Imi vine sa ma spal de 10 ori cu el deodata! Cel cu portocale miroase fructat, usor dulceag, numai bun pentru zilele de vara. Aceste doua geluri de dus au devenit preferatele mele, alaturi de cel cu floare de tiare si cel cu rodie, din aceasta gama.

Starterul pentru suplete Defiligne promite o pregatire de 10 zile pentru tonifierea corpului. Are un gust bun, de zmeura, usor amarui, se dilueaza in apa si este mai bun decat alte ceaiuri/siropuri pentru silueta pe care le-am folosit. Acest produs nu promite nimic concret cu exceptia detoxifierii organismului. Pentru a slabi este necesar sa continuati programul cu pilulele pentru ardearea caloriilor. Daca o sa observ vreo diferenta in urma consumarii sale, o sa va dau de veste!

Gelul de dus cu liliac a fost, din nou, cadou pentru inscrierea la newsletter. Imi place foarte mult aroma sa si ma bucur ca nu l-au inlocuit cu varianta nou lansata (care am auzit ca ar fi mult mai artificiala si mai slab parfumata).

Cadou pentru comanda am primit hidratant impotriva cresterii parului nedorit. Formula sa promite o calmare a pielii dupa epilare si o hidratare profunda a pielii. Miroase superb, floral si are o textura ultra-lejera, asemanatoare cu cea a unui gel.

Iar ultimul produs din comnada a fost spray-ul autobronzant, cu aroma superba de floare de tiare. Din pacate pateaza si nu se aplica uniform, chiar daca am masat bine pielea dupa ce am pulverizat produsul. O sa incerc sa il amestec cu lotiune in momentul aplicarii, pentru o bronzare progresiva. Acum ma gandesc ca era mai bine sa fi luat varianta crema, nu pe cea lichida. Oricum, produsul are nota maxima pentru mirosul incredibil, exotic si pentru formula lejera si nelipicioasa. Nu il voi recumpara si voi ramane fidela tot autobronzantului Alverde, un produs fara rival, din punctul meu de vedere.

Comentarii

Simona a spus…
of.f..si cate sperante aveam in spray-ul autobronzant. Bine ca am amanat comanda caci vineri eram gata sa-mi achizitionez si eu unul.
Pana la urma am sa incerc si eu lotiunea Alverde, dar dupa terminarea celei de la Avon..

merci de ponturi
Ai o postare grozava,detaliata,ca de obicei :)
ilda76 a spus…
Yuuuhuuu, avem zile YR!!!:D
Ispititoare produsele luate de tine!
Astept impresiile tale referitoare la acel starter pentru suplete, multumesc pentru pontul referitor la autobronzantul Alverde! Cand ajung intr-un dm, e primul pe lista mea de shopping!
Sa le folosesti pe toate cu mare bucurie, Aurora!:*
dia a spus…
am facut cunostinta cu cosmeticele YR la majorat, cand am primit o gentuta superba cu mostre de la ei! cred ca niciodata nu voi uita acel cadou, pt. ca m-a fascinat!
Unknown a spus…
Simona,lasa multe pete si nu are un aspect uniform. Si pentru mine a fost o mare dezamagire. Celui de la Alverde nu i-am gasit niciun minus, cu exceptia mirosului. Dupa 3-4 ore de la aplicare incepe sa miroasa a autobronzant, dar dupa baie aroma aceea de nuca verde dispare.
Unknown a spus…
Minunate zile YR, Ilda! :D
De 4 zile beau din ciocanelul pentru suplete. Pana acum nu am constatat nimic nou sub soare, dar mai am inca 6 zile. Daca nu voi observa nimic la final, clar nu voi mai incerca nimic pentru silueta de la YR. Cafeaua mi-a placut (Svelta), reducea tare pofta de mancare, dar am zis sa nu cumva sa ma apuc de baut cafea zilnic si nu am cumparat-o din nou.
Multumesc mult pentru urare si iti urez fix acelasi lucru! :D
Unknown a spus…
Adnia si eu tot la 18 ani am cumparat primele produse de la ei, cand am terminat clasa a 12-a :D A fost dragoste la primele produse (daca pot spune asa)si tin minte si primele lucruri cumparate: un luciu mic de buze, un creion de ochi si un gel de dus cu floare de tiare.Erau cele mai ieftine din catalogul pe care il primisem la o revista si am primit cadou un portfard transparent cu fluturasi pe care il am si acum, desi au trecut cinci ani de atunci!
An a spus…
Gelurile de dus cred ca sunt fenomenalee <3
uuuuuf! am cautat autobronzantul Alverde pe la 3 DM-uri si nu l-am gasit :( tine-mi pumnii, imi trebuie neaparat! :)
ma gandeam si eu sa comand sprayul autobronzant YR, dar review-ul tau m-a salvat de la o greseala :)
super produsele! imi place mullt autobronzantul pe care il am si eu si gelurile de dus in special cel de lilac pe care nu il mai gasiiimmmm:((( l-au inlocuit cu cea mai proasta gama de imitatie de liliac sintetic industrial ce miroase a acetona:(( Sa le folosesti sanatoasa si iubita!
CUVINTE RATACITE a spus…
cum e produsul defilgne starter-ul? a avut vreun efect?
Toma Aurora a spus…
In cazul meu nu a avut niciun efect :( Dar nici nu am tinut dieta si nici nu am facut multa miscare. Dar banuiesc ca daca esti la regim si faci si sport, nu mai ai nevoie si de acest starter.