Favoritele lunii mai


O sa va vorbesc de data aceasta doar de produsele pe care le-am folosit in fiecare zi, fara a le alterna cu alte cosmetice din aceeasi categorie. Pe finalul lunii am descoperit alte cateva produse interesante, dar le voi prezenta pe parcursul acestei luni, pentru a ma familiariza intre timp cu ele.

Produsul lunii a fost sapunul cu pepene galben (Savon de Marseille), pe care l-am cumparat de pe triodeluxe.ro. Miroase senzational, face spuma multa si foarte cremoasa si nici nu se consuma foarte repede.

In fiecare zi am purtat pe unghii lacurile Trendy by Cosbell, care au devenit rapid preferatele mele! Imi place mai mult varianta mini decat cea foarte mare, mi se pare mai opaca si mai lucioasa. Rezistenta sa pe unghiile mele este de 2-3 zile, dar are marele avantaj de a se usca rapid in momentul apliarii, asa ca nu m-ar deranja sa o folosesc zilnic.

Dupa cum v-am spus am renuntat la gelul de curatare Effaclar si l-am inlocuit cu cel cu musetel, de la Yves Rocher. Momentan mi-au disparut acele iritatii de care va vorbeam (de pe frunte si barbie), ceea ce inseamna ca acest produs este mult mai bland si mai putin iritant decat cel de la LRP.

Tot de la Yves Rocher am folosit zi de zi lotiunea pentru ten si ochi, care este mai degraba un demachiant decat un toner. Daca la inceput simteam nevoia sa ma clatesc dupa ce il folosesc, acum am asteptat cateva minute dupa folosirea sa si am observat ca senzatia aceea de piele lipicioasa dispare complet si pielea ramane curata si fina. Are consistenta unul gel si sterge perfect fondul de ten, fardul de pleoape, rujul (nu am incercat sa sterg rimelul pentru ca nu l-am mai folosit in ultima vreme).

Dupa fiecare spalare a parului am utilizat masca fara clatire de la Anian. Nu pot sa spun ca este extrem de hranitoare, dar am observat o imbunatatire vizibila a firului de par, in sensul ca este mai lucios si nu se mai rupe la periat.

Si ultimul, dar nu cel din urma, este serbetul de corp Green Valley de la Sabon, cu parfum imbatator de lacramioare si alte floricele padurete. Il folosesc impreuna cu uleiul de baie din aceeasi gama, doar ca pe acesta l-am folosit mai rar, alternandu-l cu gelurile de dus de la Yves Rocher (portocale, cafea, rodie). Textura sa este usoara, se absoarbe foarte rapid in piele, iar aroma sa delicata rezista pe piele ore bune.


Aseara a fost finala Masterchef, iar marele castigator a fost Petru (dupa cum aflasem cu totii din ziare). Personal sunt foarte multumita de castigatorul acestui prim sezon si mi se pare o decizie corecta. Din prima clipa l-am ochit pe Petru, inca din preselectii. El impreuna cu Bogdan Alexandrescu si Mihai Stanescu au fost preferatii mei. Din pacate ceilalti doi nu au ajuns pana in finala, dar eu ii vad ca pe doi tineri pasionati si intreprinzatori si sper sa mai auzim de ei si pe viitor. Voi ce preferati ati avut?

Comentarii

Abyukina a spus…
Ma tenteaza sapunul cu pepene ( mai ales ca ador acest fruct). Il trec si eu pe lista :D . Eu cu gama cu musetel de la Yves ( cel putin demachiantul) nu m-am interles ;(
Cu privire la MasterChef ( eu nu am citit ziarele) chiar am fost foarte multumita de rezultata pentru ca s-a demonstrat ca daca ai perseverenta, dorinta si ambitie poti reusi. Petru si-a vazut de treaba si iata ca a reusit!
Anonim a spus…
Buna,

da si eu am tinut cu Petru si m-am bucurat foarte tare ca el a si castigat, merita pentru ca a evoluat si a ajuns foarte meticulos si stie ce vrea.
O zi buna.
Alix
Alina a spus…
sapunul ala ma trage (am mai zis asta) :))
Simona Tucu a spus…
Off, eu imi doresc lotiune aceea YR foarte tare, insa nu mai cumpar nimic, m-am hotarat sa nu mai cheltuiesc bani pe cosmetice o buna perioada de timp... :P

Si eu sunt super incantata pentru Petru, ma bucur foarte mult ca castigat si imi pare rau in acelasi timp pentru faptul ca s-a terminat emisiuna si nu-l mai pot vedea pe Chef Sorin...o sa mor de inima franta!!! :p

Pupici! :)
Toma Aurora a spus…
Aby, demachiantul acela 2 in 1 cu musetel nu l-am avut, dar nu cred ca il voi cumpara pe viitor daca spui ca nu este prea grozav.
M-am bucurat foarte tare ca in sfarsit a castigat cine trebuie si ca membrii juriului nu s-au lasat dusi in eroare de popularitatea sau prieteniile legate de intre concurenti.
Toma Aurora a spus…
Alix, ma bucur ca te numeri printre cei care l-au apreciat pe Petru. Pe langa el au mai fost multi alti concurenti deosebiti, dar nu au stiut cum sa isi joace cartea. Petru s-a dovedit a fi mai constiincios si mereu a stiut cand sa deschida/inchida gura.
O zi frumoasa de asemenea si un weekend cat mai placut!
Toma Aurora a spus…
Alina, este miam-miam! Imi aminteste de vechea gama cu pepene de la Avon :*
Toma Aurora a spus…
Simona, imi doresc sa fac si eu un astfel de angajament! Tin minte ca o buna perioada de timp a functionat (primele doua luni din an), dar apoi s-a declansat iar nebunia.

:)))))))) Lasa ca se va intoarce chef Sorin o data cu noul sezon :D Este si cheful meu preferat, alaturi de Catalin (dupa parerea mea este cel mai corect)! Cel mai tanar chef -Florin- mi-a lasat impresia deseori ca tine partea anumitor concurenti si ca are legaturi cu unii dintre ei in afara concursului. Faptul ca ii cunostea deja pe unii dintre ei nu este un lucru condamnabil, dar unele aprecieri ale sale au fost cam trase de par.
Blue Lady a spus…
si eu vreau sapun cu pepene, ador tot ceea ce este cu pepene
iar prodususl de la Sabon l-ai luat de pe site?
Show-ul mi s-a parut mai pe final un aranjament, mi-e mi-a placut bogdan :))
Toma Aurora a spus…
Ramo, da de pe site, dar in urma cu cateva luni. Nu l-am deschis pana nu a venit caldura, am asteptat sa vina vremea frumoasa ca sa ma racoresc cu el :D
Si de Bogdan mi-a placut foarte tare! Mi s-a parut cel mai excentric si pasionat. Sunt curioasa daca vom mai auzi de concurenti, despre realizarile lor!
Andreea a spus…
Ce bine suna :sapun cu pepene! Te pup si weekend placut! :*