Favoritele lunii aprilie



In luna aprilie am avut foarte multe produse favorite, comparativ cu luna martie. O data cu venirea caldurii, nu am mai fost asa comoda si am inceput sa folosesc tot mai multe produse de ingrijire.

De mare ajutor mi-a fost apa termala Leocrema, pe care am folosit-o foarte des pentru a ma racori. Mai am foarte putin in tub si maine voi da o raita prin DM sa vad ce ape termale voi gasesc. M-as bucura foarte tare sa gasesc si un produs mini, la 50 sau 75 ml, pe care sa il iau mereu in geanta. Daca as fi avut un Auchan in apropiere mi-as fi luat un flacon mic, precum cel recomandat de Gina. Am avut in trecut cateva tuburi de la Vichy, dar sincera sa fiu nu m-a impresionat prea tare si nu am simtit o diferenta intre apa termala Vichy si alte ape teermale mai ieftine (Uriage, Leocrema). De aceea voi cauta in continuare o varianta economica, mai ales ca in zilele in care ma expun la soare folosesc cel putin 50-100 ml pentru a atrage razele soarelui :))


Am fost foarte incantata de lotiunea 2 in 1 pentru fermitate Yves Rocher. Este hidratanta, are textura usoara si lasa pielea fina si tonifiata. Mi se pare mult mai eficienta decat gelul anticelulitic de la YR, pentru ca lasa senzatia de piele intinsa si proaspata. Gelul anticelulitic, desi este foarte fluid, ma face intotdeauna sa ma simt murdara, imbacsita si uneori face si mici scamute. De multe ori am fost nevoita sa ma spal imediat dupa ce l-am aplicat si incerc sa il folosesc doar noaptea.

In luna aprilie m-a revigorat gelul de dus cu rodie Yves Rocher. Mai am 2 recipiente de rezerva si probabil il voi mai cumpara de cateva ori. Ador aroma sa, fructata si racoritoare! Deodorantul Bourjois m-a ajutat sa fac fata zilelor foarte calduroase, dar pe viitor m-as intoarce la varianta cu citrice, cu aroma mult mai proaspata. Si acesta miroase frumos, floral, dar inca imi este gandul la tubul verde cu aroma de portocale!


De vreo 2 saptamani am inceput tratamentul impotriva caderii parului de la Yves Rocher. Fiolele nu m-au impresionat foarte tare, de aceea nici nu le-am inclus in lista de favorite. In schimb, imi place samponul. Are o textura cremoasa, miroase a plante verzi, a frunze proaspete si curata bine parul. Nu mi-a provocat iritatii sau matreata si nici nu mi-a uscat parul.In ceea ce priveste stoparea caderii parului, nu ma pot pronunta pentru moment, dar voi reveni cu un review la finalul curei.

Masca Rebirth de la Oyster mi-a facut parul moale si usor de aranjat. Imi place mult si o recomand persoanelor cu par rebel, greu de potolit. Foarte hranitor mi s-a parut si balsamul Madre Labs cu aroma de rodie, pe care l-am folosit uneori si la co-wash. Este recomandat persoanelor cu par gras si nu incarca/imbacseste deloc radacinile.


De mare folos mi-a fost exfoliantul Pore Penetration de la Avon, pe care l-am imprumutat de la sora mea. Este foarte mentolat si curata foarte, foarte bine pielea. Senzatia de prospetime este foarte puternica....eu cand il clatesc ma simt ca si cum mi-as baga capul in congelator. Crema de fata preferata a fost Pure System de la Yves Rocher, din care nu mai am foarte multa si pe care o alternez cu crema Rejuvenate de la Avon. Imi place textura sa usoara si faptul ca lasa pielea catifelata.Nu are aroma puternica, precum alte produse anti-imperfectiuni si este delicata cu tenul iritat.



Parfumurile pereferate din aceasta luna au fost: Jasmin di Giava (miroase asemanator cu Angel de la Th. Mugler, este foarte persistent si puternic), Halloween Kiss (are o aroma fresh, de lamaine, iarba si piersici. Nu pot spune ca isi merita banii cu adevarat si as recomanda in locul sau apa de toaleta cu verbina de la L''Occitaine sau Naturelle de la Yves Rocher) si In Bloom de la Avon (cu aroma de gardenie si persici, discret si usor de purtat).



Despre produsele mele preferate de machiaj v-am mai vorbit si lunile trecute. Au ramas aceleasi, doar ca mai nou s-a infiltrat si luciul de buze pentru volum Yves Rocher, pe care eu il am in varianta mini si care imi place foarte tare. Este transparent, cu textura usoara, nelipicioasa si destul de rezistent.


Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Da, pacat ca nu ai un Auchan prin apropiere. Eu l-am luat din Auchanul de langa Miniprix Pacii, stiu ca mai mergi pe acolo :) au si varianta pentru gentuta la 4 lei cred ca era. In DM cand am mers nu am vazut ape termale chiar sunt curioasa si sper sa iti gasesti.

Mi-as dori foarte mult Jasmin di Giava, l-am vazut la 25 de lei (cred sau 35..) in Real.

:*
alecsandra** a spus…
gelul de dus cu rodie il astept si eu,sunt nerabdatoare:d
deodorantul bourjois...e un fel de dusman al meu,e bun,dar varianta asta ma seaca..miroase atat de puternic,de ma ia cu dureri de cap,pur si simplu ma irita...si eu de obicei nu sunt asa sensibila la mirosuri..in fine...
te pup :* sa ai o zi buna
Doua intrebari am pentru tine >:D<
1 .Cum este fondul de ten Ck?
2. Cat costa ( daca mai stii ) luciul de buze YR :)
Alina a spus…
si mie imi place mai mult Bourjois cu citrice decat acesta :)
Toma Aurora a spus…
Off, ce convenabil este pretul din Auchan. M-as duce o data cu tramvaiul la cel din Titan, cred ca as reusi sa ajung dupa mai multe incercari :))

Eu am vazut in DM un tip de apa termala, nu mai retin exact nume,nu m-am uitat cu atentie. Poate aveau mai multe tipuri (mai multe dimensiuni), o sa ma duc maine sa ma uit mai bine.

Iti recomand Jasmin di Giava. Nu o sa iti pararau, daca iti plac aromele dulci de iasomie!
Toma Aurora a spus…
Da, nici eu nu sunt foarte incantata de aroma acestuia. De aceea nu il voi recumpara si ma voi intoarce la varianta cu citrice.

Sper sa iti placa gelul cu rodie. Eu sunt indragostita de el! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Oana,fondul de ten CK este varianta pentru ten mixt. Arata natural pe fata, are putere medie de acoperire si uniformizeaza bine. Nu ofera tenului un aspect mat, ci mai degraba proaspat.

Luciul de buze Yves Rocher nu a fost inca lansat in Romania. Au existat doar variante mini care s-au dat cadou la unele comenzi, impreuna cu un mini-rimel. Eu am anuntat aceasta promotie cand a fost valabila (pentru cumparaturi online). Pupici!
Toma Aurora a spus…
Alina, o sa ma intorc la acela dupa ce il consum. Miroase mai frumos!
Anonim a spus…
Jasmin di Giava la ce pret este? Si,un fond de ten bun? acum folosesc Wake me up de la Rimmel London,imi place,dar dupa 9 ore am impresia ca se"innegreste"ca sa spun asa si nu mai acopera bine. Daca ai vreo idee spune.mi si pretul aproximativ te rog. te pup
Toma Aurora a spus…
Jasmin din Giava are un pret cuprins intre 25 si 60 de lei, depinde de unde il cumperi. Cel mai ieftin e in Real, sau online, pe Internationaltibecom.ro. In Sensiblu e cel mai scump.

Mie imi place foarte mult fondul de ten Ideal Flawless de la Avon (costa 20 de lei in ambalaj vechi, 40 de lei in ambalaj nou). In ambalaj vechi nu mai exista decat in ofertele pentru reprezentanti, asadar roaga un reprezentant sa iti comande din brosura respectiva, daca il doresti. Un alt fond de ten bun mi s-a parut 10 hours sleep effect de la Bourjois. Costa cam 60-70 de lei, uniformizeaza foarte frumos si arata natural pe fata.

Sunt multumita si de cel de la Calvin Klein. Are o textura mai groasa, dar se intinde bine si nu arata ca o masca pe fata. Eu l-am cumparat de pe internet cu 80 de lei. Nu stiu exact care este pretul sau in magazine.

Eu nu m-am inteles deloc cu fondurile de ten Lóreal, nu ti-as recomanda nimic de la ei, mai ales daca ai tenul mixt. Eu am avut Infaillible, Visible Lift, Age Reperfect, HIP si toate se strangeau in liniile de expresie si oxidau pe fata.
Lavender Thoughts a spus…
Jasmin di Giava,neaparat sa-l caut!Iasomia este parfumul primaverii mele...
Mi-a placut si mie la nebunie scrubul ala facial de la avon,dar am renuntat la el pentru ca alcoolul din compozitie imi provoca o mica iritatie si imi ``scormonea`` si sebuumul.
Pupici!
Aaaa , stiu de promotia aceea :D Mersi!
Maya a spus…
Gelul ala de rodie imi provoaca senzatii olfactive imaginare, trebuie sa il am si eu cat mai curand. In fiecare zi deschid cu sufletul la gura emailul, poate mai primit vreo oferta buna prin newsletter. :))
Unknown a spus…
trebuie sa incerc si eu neaparat Jasmin di Giava :X