Cumparaturile ultimei saptamani



De ceva vreme eram ingrijorata din cauza ultimei comenzi plasata pe dorothyperkins.com. Au trecut mai bine de 10 zile lucratoare si eu nu primisem inca pachetul la posta, ceea ce mi-a ridicat cateva semne de intrebare deoarece in 5-6 zile obisnuiam sa primesc coletul din UK. A fost prima data cand am comandat pe numele meu, folosind de obicei cardul si numele surorii mele.

Pentru ca luni si marti au fost zile libere, Posta Romana si-a deschis portile abia miercuri, iar in acea zi am primit mult asteptatul pachet. Am primit doua rochite, pe cea de mai sus si pe aceasta:


Imi plac amandoua, sunt frumos croite si sunt confectionate din materiale frumoase. Ma asteptam ca cea cu negru sa fie mai pe gustul meu, dar m-a dezamagit putin, pot spune, din cauza diferentei dintre texturile celor doua tipuri de materiale: cel negru este foarte subtire si alunecos, iar cel roz are stabilitate si este mai greu.

Sunt din nou multumita de calitatea produselor achizitionate, de aceea voi ramane si pe viitor fidela site-ului britanic. Alaturi de Asos si Miniprix raman cele mai bune site-uri de shopping online de haine si accesorii, in ceea ce ma priveste.



Am trecut joi prin DM, in cautare de apa termala. Numai apa termala n-am luat!
Am vazut un flacon de 200 ml la un pret de 27 de lei, daca retin bine si am zis ca mai bine imi iau produse de protectie solara Avon cu acei bani decat sa iau o apa pe care o voi consuma in 3-4 zile de stat la soare.
Ca sa vedeti cat de isteata sunt, acum vreo 3-4 zile am stat la soare fara sa ma dau cu crema cu SPF si azi de dimineata m-am trezit cu clasicele bubite mici, pe maini, care imi apar de fiecare data cand stau in soare fara sa imi protejez pielea. Mi-au aparut numai pe maini, unde obisnuiesc ele sa imi iasa de obicei, iar acum obligatoriu trebuie sa ma lotionez zilnic, pentru a mi se vindeca pielea cat mai repede. Eruptiile cauzate de soare pot lua forme diverse, de la bubite la pete albe, maronii si alunite in numar mare. Nu imi urmati exemplul si nu va bucurati de faptul ca va veti bronza mai repede fara crema de protectie. Va veti bronza foarte rapid, ce-i drept, dar pot sa apara si efecte secundare nedorite.

In DM am gasit servetelele Lactacyd la promotie- 2 pachete la 12 lei. In supermarket le gasiti si la 10 lei uneori, dar pretul este bun avand in vedere calitatea servetelelor. Mie imi plac foarte tare si le folosesc cu incredere de cativa ani.

Am luat vopsea-decolorant Garnier, cu care mi-am deschis parul cu cateva tonuri. Imi place acest decolorant pentru ca este foarte bland, nu decoloreaza foarte tare si nici nu inaspreste si deterioreaza firul de par. Pentru cele care doresc o decolorare puternica as recomanda utilizarea produsului de doua ori consecutiv, la un interval de cateva zile. Nici nu se compara cu clasica pudra decoloranta, nefiind cu nimic mai puternic decat o colorare obisnuita a parului. Pret: 11 lei.

Este promotie in DM la ojele Astor- 6 lei in loc de 10 lei. Ojele sunt foarte variate ca si culori si cu siguranta veti gasi una care sa va atraga. Eu am ales o nuanta liliachie, pe care nu am folosit-o inca, deci nu pot sa va vorbesc despre rezistenta sa momentan.

De la standul Manhattan am ales un fond de ten matifiant, decare sunt multumita si caruia ii voi face un review pe viitor. Are o consistenta usoara, lichida si arata natural pe fata. Din pacate, standurile Manhattan arata ca dupa un razboi cotropitor, multe recipiente fiind desfacute, murdare, prafuite, amestecate. Eu o sa imi mai iau de la ei un corector lichid si o mascara, pentru ca sunt multumita de calitatea produselor. Recunosc ca fara sa fi fost la promotie probabil nu le-as fi incercat, dar ma bucur ca macar cu aceasta ocazie am indraznit sa le folosesc. Preturile intregi variaza intre 10 si 30 de lei si tuturor produselor li se aplica o reducere de 50% la casa de marcat.


Tot in aceasta saptamana am primit un colet de la Yves Rocher, de recomandare. Am facut o comanda impreuna cu sora mea si am impartit intre noi cadourile si taxele postale. Eu mi-am cumparat demachiantul bifazic de care sunt foarte incantata. Din momentul amestecarii celor doua straturi se pastreaza mult timp produsul omogenizat si straturile se separa greu. De obicei am intampinat probleme cu demachiantele bifazice, care imediat se separau si nici nu apucam sa umezesc bine discheta ca iar trebuia sa il agit. Cadou am primit apa de parfum Vanille Noire, la 30 de ml, un parfum dulce-vanilat, foarte pe gustul meu.

Foarte bune mi se par ofertele de recomandare si avatajoase pentru orice buget. Daca doriti sa rasfoiti toate ofertele disponibile nu ezitati sa urmariti topicul de pe forumul Elle:
http://www.elle.ro/forum/viewtopic.php?t=815


Comentarii

Simona a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Simona a spus…
Tocmai ce facusem si eu postarea cu shoppingul din DM, tot de JOI! Chiar ma gandeam joi ca poate dam nas in nas ... ( am fost in DM unirii, langa plafar). Mi-am ales si eu o oja Astor,verde :)
Universul DADA a spus…
Imi place ca iti cumperi lucruri pe care le treci pe wishlist. Eu desi imi fac unul, aproape tot timpul sfarsesc prin a da banii pe altceva
Liliana a spus…
Daca nu ma insel, rochitele se aflau pe lista de dorinte de Pasti. Sa le porti sanatoasa!
clara a spus…
Buna. Sunt bruneta (vopsita) si de cateva luni ma bate gandul sa-mi deschid nuanta parului cu 2-3 tonuri. Insa toata lumea mi-a spus ca nu se poate fara nesuferita pudra decoloranta...Asa ca, vreau sa te intreb daca pot folosi aceasta "crema" pt a-mi deschide nuanta parului. Multumesc.
fuchsia a spus…
Imi place mult a doua rochita! Cat a costat?
Toma Aurora a spus…
Simona, imediat intru sa vad cumparaturile tale :D
Eu am fost in DM in Tragoviste, m-am mirat ca am gasit stand Manhattan si acolo. Arata mai rau decat cel de langa Plafar, dar bine ca exista macar :))
tiff4mk a spus…
ma imbolnavesti cu rochitele de la DP, femeie :d
zi-mi te rog, cat te-a costat prima rochita si ce material are?
te pup
Toma Aurora a spus…
De cand fac liste ma vazut ca ma limitez de a lua altceva si mereu imi repet "Nu pot sa cumpar lucrul asta, am zis ca imi iau altceva". Si uite-asa scap de ispita! :D
Simona Tucu a spus…
Imi place muuuult prima rochita, este superba. Sa le porti cu placere pe amandoua!
Servetelele acelea umede le folosesc si eu si imi plac foarte mult!
Pupici! :)
tiff4mk a spus…
si am uitat sa te intreb, cum e cu marimile? ce marime porti? mi-e teama sa cumpar, pt ca dupa tabelul lor, eu sunt intre marimi :(
Toma Aurora a spus…
Da, ai dreptate, Liliana!
De atunci le astept. Le-am comandat in a treia zi de Paste si pe 3 mai le-am primit.:*
Toma Aurora a spus…
Clara, crema aceasta se foloseste fix ca o vopsea. Ai in interiorul cutiei un tub cu oxidant si un tub cu o crema-baza incolora, plus doua pliculete mici de pudra. Amesteci cele trei produse si aplici totul pe par pentru 30 de minute. Apoi clatesti si aplici balsamul protector, inclus si el in cutie. Este mult mai bland decat pudra decoloranta clasica. Eu m-am decolorat de cateva ori si de fiecare data mi s-a ars parul si cu greu am reusit sa il imblanzesc.
Toma Aurora a spus…
A cost 15 lire. Acelasi pret l-a avut si prima. Poate intre timp s-au mai modificat preturile deoarece au bagat reduceri suplimentare la inceputul lunii mai.
Toma Aurora a spus…
:))))) Prima rochita m-a costat 15 lire la vremea respectiva. Era bagata la reduceri. Este confectionata din vascoza, poliester si elastan. Materialul este mai gros si usor elastic. Eu mi-am luat masura 12 pentru ca are o croiala pe corp. In masurile europene port 36-38 la rochii, dar la cele mulate nu ma risc si iau de obicei o masura mai mare. La cele vaporoase aleg masura 8 sau 10.

Eu zic sa te ghidezi dupa marimea partii mai proeminente. Eu de exemplu sunt lata in solduri si e primul lucru dupa care ma ghidez cand iau rochii. Daca e vorba desacou sau bluze mi se potriveste masura 6, maxim 8. Dar la pantaloni, fuste si rochii trebuie sa iau 10-12, altfel nu ma cuprinde sau tipa pe solduri.
Toma Aurora a spus…
Merci, Simo! :*

Servetelele mi se par perfect umezite si miros foarte placut. Am mai incercat si alte marci, daracestea mi se par cele mai delicate si frumos parfumate. Iar pretul este bun daca le gasim la pachet promotional.
tiff4mk a spus…
iti multumesc mult pt raspuns :)asa port si eu, 36-38 la sacouri/bluze/tricouri.
si eu tot lata sunt in solduri :)) in talie sunt micuta, dar am fundul mai mare :P
mi-e un pic teama sa comanda, fara sa probez, dar imi plac asa mult :(
Maya a spus…
De fiecare data cand vad rochii postate de tine ma apuca un chef nebun de a purta si eu rochite tot timpul, dar lucrul asta nu se intampla. Imi place mult de tot prima rochita, ar merge perfect cu sandalele cumparate astazi de mine. :X
S.S a spus…
Buna. Cat e transportul pe dorothyperkins.com? foarte dragut site-ul,am gasit o multitudine de pantofi:x,dar din pacate nu ma descurc cu engleza si nu prea pot sa dau comanda.Oricum,alte site-uri online?
app,Foarte frumos blogul tau,ma atrage orice postare.te pup:*
AllexiSss' a spus…
Rochitele sunt superbe,sa le porti sanatoasa:*!Trebuie sa ajung si eu neapart printr'un DM cat mai curand sa vad ce oferte se mai gasesc si pe acolo:))te astept si pe blogul meu,pup:*
Simona a spus…
mai urat ca cel d langa plafar?! M-as mira :))
Toma Aurora a spus…
Maya, rochiile sunt foarte comode si nu trebuie sa te mai gandesti cu ce sa le asortezi sau combini, ca in cazul pantalonilor. Eu le-as purta in fiecare zi, indiferent de ocazie. Eu zic sa iti iei inima in dinti si sa le porti cat mai des!:D
Toma Aurora a spus…
S.S. transportul costa 6 sau 7 lire, din cate imi amintesc. Uneori au promotie cu transportgratuit la comenzi de peste 40 de lire. Eu de obicei ma unesccu sora mea si strangem repede aceasta suma, atunci cand exista promotiile.

http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.dorothyperkins.com/&ei=FRWmT8bPHo3FswbUnJiOBQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&sqi=2&ved=0CHkQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Ddorothyperkins%26hl%3Dro%26biw%3D1366%26bih%3D603%26prmd%3Dimvns

Intra pe acest site si vei gasi paginile Dorothy Perkins traduse in limba romana. Iti va fi mult mai usor.

Eu mai comand si de pe Asos.com, undetransportul e gratuit indiferent de valoarea comenzii si de pe Miniprix.ro, unde transportul este gratuit pentru comenzi de minim 100 de lei.

Multumesc pentru aprecieri!
Toma Aurora a spus…
Multumesc pentru invitatie! Imediat o onorez :D
Raluca a spus…
Foarte frumoase rochitele! Sa le porti sanatoasa, imi plac mult de tot postarile de genul acesta, defapt imi plac toate postarile tale...Si iti mai spun un secret: de cand am aflat (de la tine) de iaurtul grecesc din Lidl...nu mai ma pot opri din mancat..Cred ca am incercat aproape toate produsele descrise de tine si imi plac la nebunie....Asa ca...poti sa faci postari de genul si de acum inainte, pe mine chiar nu ma deranjeaza..ba din contra..imi fac placere..si pofta ce e drept

Ca sa revin la postarea aceasta as dori sa te intreb din ce oferta ai comandat la Y.R? Mi-as dori si eu acest parfum..sunt foarte crioasa sa il incerc! Pup
S.S a spus…
Mersi!esti o scumpa
S.S a spus…
Se poate platii doar cu cardul?
E superba prima rochita :) Apropo , ce oferta cu parfumul este la YR?
Toma Aurora a spus…
Raluca, mi-ai facut mare pofta amintindu-mi de iaurtul grecesc. Abia astept sa ajung in Lidl sa imi cumpar din nou.

Oferta YR este una de recomandare, o gasesti in link-ul de la finalul postarii. Pentru o comanda de minim 29 de lei, fara taxe postale, iti poti alege un cadou din catalog, printre care si acest parfum.
Toma Aurora a spus…
Oana este vorba de o oferta de recomandare a unui client nou. Pnetru orice comanda de minim 29 de lei iti poti alege un cadou din catalog. Taxele sunt gratuite la comenzi de peste 70de lei si pentru o valoare de 50 de lei atinsa mai primesti si un cadou surpriza. Oferta o gasesti scanata pe forumul Elle, in ultimele pagini din linku-ul pus.
ilda76 a spus…
Minunate rochitele, Aurora! Sa le porti sanatoasa!
Imi pare rau pentru supararea cauzata de razele soarelui, sper ca totul sa se rezolve repede!
Imi place Lactacyd-ul gel/emulsie pentru igiena intima (il folosesc in aceasta perioada), retin ideea cu servetele pentru perioada unor deplasari, vacante etc!
Si eu am demachiantul bifazic YR si-mi place mult comparativ cu cel de la Farmec...iar parfumul :))l-am primit de la soacra mea in acest weekend, mi l-a dat fara nicio ocazie, intamplator s-ar putea spune, zicand ca-l are primit de ceva timp si nu stia ca mi-ar putea fi pe plac (chiar e pe gustul meu, insa nu cred ca-l pot folosi in aceasta perioada, imi pare potrivit sezonului rece!)...
Apropos de parfumuri, ai vreo sugestie despre vreo oferta YR astfel incat sa mai primesc un Comme une evidence alocand sume modice? M-ai mai salvat tu si alta data!:)
Sa te bucuri de toate cele cumparate, Aurora!
Pupicei!:)
mania blog a spus…
Sa le porti si folosesti cu placere! Imi place foarte mult a doua rochita. Produse Lactacyd am folosit si eu; am fost chiar multumita.
Raluca a spus…
ok ..ms...cautasem dar nu gasisem nimic..sa mai dau o geana sa vad..
Scarlet a spus…
Imi place muuuuuuuuuuult prima rochita!!