Tratament impotriva caderii parului de la Yves Rocher


Din aceasta seara voi incepe un tratament pentru revitalizarea firului de par si a scalpului, format din doua produse Yves Rocher: sampon anti-cadere si fiole sub forma de sticlute, insotite de pulverizator.

Primavara, in special, ma confrunt cu o cadere mai mare a firelor de par. Nu este ingrijoratoare, dar pe zi ce trece simt ca tot mai multe fire se desprind si se strang vesele in perie. In fiecare an, in aceasta perioada incepe acest proces si se  incheie de regula prin iulie. Consider ca principala cauza a problemei mele este secretia ridicata de sebum in zilele calduroase. Apoi, pe parcurs, parul se obisnuieste si nu se mai ingrasa atat de rapid.

Revenind la produsele Yves Rocher, acestea se bazeaza pe micsorarea secretiei de sebum la nivelul scalpului si stimularea radacinilor firului de par. Samponul se maseaza timp de 2 minute pe pielea umeda a capului si are o consistenta cremoasa (la prima vedere, cel putin). Am citit numai pareri bune despre el si sunt sigura ca ma voi intelege cu el. Am avut un sampon anti-cadere YR intr-un alt ambalaj de care am fost foarte multumita, dar care se consuma extrem de repede, in 2-3 saptamani.


Fiolele sunt in numar de 4, iar in cutie se gaseste si un pulverizator/dozator din plastic, care se fixeaza pe fiola de sticla. O fiola este suficienta pentru 4 aplicari, iar intervalul de timp intre 2 aplicari trebuie sa fie de doua zile. Produsul se aplica pe parul spalat si uscat cu prosopul, dar si pe parul uscat (am auzit ca aplicat pe parul uscat l-ar ingrasa si incarca putin, asa ca eu voi evita aceasta modalitate).


Si ca sa ramanem la ingrijirea parului, vin cu un anunt! De curand Miniprix comercializeaza online si produse profesionale pentru par, marca Oyster. Preturile sunt cu 10-20 de lei mai mici decat pe Carespot.ro si cu 20-40 de lei mai mici decat in saloanele de coafura.

Mentionez inca o data ca nu sunt sponsorizata de Miniprix pentru a le face reclama si niciodata nu am recomandat un site/magazin urmarind anumite beneficii materiale. In cazul in care am participat la o campanie de promovare intotdeauna am specificat acest lucru. Am tinut sa fac aceasta precizare pentru ca in ultima vreme am tot vorbit de Miniprix si nu vreau sa se inteleaga gresit!

Pret standard sampon YR: 25 lei
Pret standard fiole YR: 95 lei
Preturi produse Oyster: intre 29 si 82 lei (sampon, balsam, fiole, tratament leave-in)

Comentarii

Gina Cristiana a spus…
Sigur vei simti anumite schimbari in urma acestui tratament :) samponul a fost ok, insa nu mi-a oprit deloc caderea parului,ci doar a rarit caderea.
Am incercat si cu calciu si a mers cat de cat.
Acum astept sa vad ce minuni fac uleiul de cocos si keratina lichida, poate nu o sa imi mai cada atat de mult par..

Pupici
Universul DADA a spus…
Sunt chiar curioasa ce efecte vor avea aceste produse. Poate vei reveni cu un articol sa ne mai dai cateva informatii in plus, dupa ce le vei folosi o perioada :)
Toma Aurora a spus…
Gina, multumesc pentru impresiile impartasite. Sper sa am ceva rezultate, macar in ceea ce priveste ingrasarea parului.

Sunt curioasa ce parere vei aveadespre uleiul de cocos.Mie imi place foarte mult si sper sa te incante si pe tine.:*
Toma Aurora a spus…
O sa revin cu impresii cand voi termina fiolele. O sa fac o comparatie intre acestea, cele de la Vichy si cele de la Bunica Agafia, pe care le-am folosit in anii trecuti.
Liliana a spus…
Aurora, noua chiar ne face placere sa ne spui ce a mai aparut nou sau ce se poate cumpara la preturi decente din unele magazine sau de pe unele site-uri. Datorita tie, eu am devenit un client fidel al Miniprix-ului :-).
Asteptam impresiile tale in legatura cu cele doua produse ;;)

Multumim ca ne-ai spus de Miniprix . Am intrat zilele acestea pe site , dar nu am observat produsele cosmetice . Te puup!
Dorina a spus…
Sa ne spui cum a fost tratamentul. Chiar sunt curioasa..
Stai linistita! Chiar daca ai face reclama nu ne-ar deranja, atat timp cat produsele sunt bune si mai ieftine, de ce ne-am supara?
Stiu ca mai sunt unii care nu au ce face si te acuza de una alta, dar cainii latra, ursul merge :))
Eu sunt incantata de genul de postari cu noutati, cu ce mai incearca persoanele in ale caror review-uri am incredere, pentru ca vad produse pe care apoi le-as putea achizitiona si eu.
In magazinul de la PAcii nu au adus produsele de par, nu?
Toma Aurora a spus…
Dorina, multumesc pentru cuvintele adresate. Nu, in magazinele fizice nu au cosmetice momentan. Din cate ma inteles acestea sunt livrate de catre magazine partenere. Pe mine ma tenteaza o masca de par, am citit numai lucruri bune despre ea si nu are un pret foarte ridicat.
Toma Aurora a spus…
It's Friday cosmeticele sunt la sectiunea Alte produse/Produse Cosmetice. Au mai multe marci de sampoane: Bunica Agafia, Natura Siberica si cele profesionale de la Oyster, dar si alte porduse de ingrijire. Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Liliana, atunci voi continua sa ma fac astfel de anunturi atunci cand aflu noutati. Am tinut sa fac acest anunt pentru ca de pe Miniprix iti poti lua o hainuta, accesorii, poti adauga si un produs cosmetics si imediat strangi suma de 100 de lei pentru a beneficia de transport gratuit. Pe alte site-uri,destinate exclusiv cosmeticelor, este mai greu sa ajungi la suma minima pentru livrare gratuita. Pe Aoro,spre exemplu, produsele profesionale pentru par au preturi bune, mai mici decat pe carespot sau hairzone, dar se mai adauga si transportul de 15 lei, pentru cumparaturi ce nu depasesc suma de 200 de lei.
Francesca a spus…
A avut vreun efect? Eu sunt dupa nastere si a inceput sa imi cada f tare parul si am cumparat acest tratament, sunt tare curioasa.....
Toma Aurora a spus…
Bună, Francesca. Nu am observat mari efecte in cazul fiolelor (incarca si putin radacina firului de par), dar samponul mi-a placut si chiar am observat ca stopeaza caderea parului. Un produs foarte eficient este lotiunea Chelstop. Costa in jur de 9-10 lei si o gasesti prin mai toate farmaciile. Dupa patru folosiri consecutive parul nu mai cade decat foarte, foarte putin.
Francesca a spus…
O sa incerc....mi s-a mai recomandat si tratemtnul de fiole+sampon anitcadere par de la Klorane. Eu folosesc gama de la Klorane pentru bebelusi la fetita mea si e f bun....ma gandesc ca o fi si tratamentul la fel, dar dupa YR voi incerca acest Chel Stop. Multumesc mult :D si Sarbatori fericite