Review: Paleta de farduri Essence Sun Club


Acest produs l-am primit tot ca premiul la giveaway-ul organizat de Alice si este singura paleta de farduri de ochi pe care am folosit-o in ultima perioada, zilnic. Cand vine vorba de farduri de pleoape nu ma abat niciodata de la nuantele de maro sau roz inchis si doar vara indraznesc sa adaug putin fard sau creion turquoise pe pleoapa inferioara, la baza genelor, ca in imaginea de mai jos.


Pentru ca imi place sa am pielea mai inchisa la culoare (mai greu este iarna, dar un autobronzant aplicat o data pe saptamana tine loc bronzului estival) si de 10 ani  obisnuiesc sa imi pastrez culoarea pielii mai aramie, evid culorile stridente si ma limitez la cele neutre si la clasicul negru.
Trusa Essence a fost exact produsul de care aveam nevoie. Dupa cateva incercari esuate cu truse quad Avon (care erau de calitate buna, dar aveau culori destul de inchise fata dece imi doream) am gasit trusa perfecta pentru nevoile mele.
 

Fardurile nu sunt foarte pigmentate, sunt usor stralucitoare si ador faptul ca nu sunt sidefate. Fardurile sidefate vin foarte frumos pe tenurile neutre, dar pe al meu risca sa imi creeze o imagine de șatra ( si nu in sensul bun al cuvantului). Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu rromii, ba chiar in trecut imi doream sa fiu de etnie rroma. Evident, in imaginatia mea ma vedeam un soi de printesa a tiganilor, care se imbraca cu cele mai superbe fuste si bluze inflorate si se impodobea cu salbe uriase aurii. Din aceasta cauza, manifest in continuare o dragoste nebuna pentru bijuteriile aurii. In plus, am vazut atatea tiganci frumoase, atat pe strada cat si pe internet, prin alte tari, incat ar fi nedrept sa nu admir farmecul si mai ales, ochii extraodinari, foarte expesiv ai acestor femei.



Cam asa ma visam eu ca printesa rroma, plina de bijuterii si cu rochii inflorate, cu un par superb si des si evident, cu o piele superba.

Revenind la paleta Essence si cerandu-mi scuze pentru aceasta paranteza deschisa, tin sa va spun ca fardurile sunt putin prafoase, dar au aderenta si nu se se imprastie peste gene sau pe zona din jurul ochilor. Cel mai mult imi place faptul ca fardul devine cremos dupa o vreme si se imbina perfect cu restul machiajului. Aspectul este natural si foarte discret.


In aceasta fotografie am folosit o nuanta medie de maro, a treia de pe randul de jos al trusei. Este una dintre culorile pe care le folosesccel mai des, deoarece este cu un singur ton mai inchisa decat culoarea fondului de ten si se armonizeaza frumos. Astfel, creez doar o umbra usoara in jurul ochiului, iar machiajul este potrivit pentru zi.

Fardurile se consuma destul de greu. Desi le folosesc de cateva saptamani, acest lucru nu se vede. Eu le aplic cu ajutorul pensulei incluse in trusa. Pretul unei palete Sun Club este de 15 lei. O consider perfecta pentru persoanele care prefera un machiaj simplu, usor de realizat si cu aspect natural. Multe fete o considera drept varianta accesibila a trusei Naked de la Urban Decay si puteti cauta pe Google swatch-uri mai bine fotografiate decat ale mele. Lumina puternica a soarelui nu mi-a fost de mare folos si pozele au iesit foarte luminoase.

In plus, cea de-a doua nuanta de pe randul de sus este nunata mea preferata de fard- roz prafuit. De multa vreme caut o culoare asemanatoare si chiar mi-am luat un fard mono Bourjois care parea initial ceea ce  mi-am dorit, dar care, in momentul aplicarii, a devenit un roz destul de aprins.

Comentarii

An a spus…
Tigancile adevarate , pe vreumri , erau acele femei cu parul negru ca abanosul , cu ochii aceia negrii ce intrau in contrast cu pielea lor inchisa la culoare , si care dansau cu patima in jurul focurilor.
Paleta aia , dupa descrierea ta , despre asta imi aduce aminte , este foarte frumoasa , este o paleta de vara <3
Toma Aurora a spus…
Andra, da, ai dreptate, este perfecta pentru vara. Mai ales ca are si o nuanta de auriu strecurata printre culori! Te pup!
Deea a spus…
De cand ma tin sa ajung si eu la stand-ul Essence...! Acum chiar ca m-am convins ca TREBUIE sa dau o fuga pana acolo,am tot vazut review-uri pozitive si produse interesante,iar paleta asta e tare draguta:). Desi am Naked,mi-ar placea sa am o asemenea trusa pe care sa o "car" dupa mine si sa-mi pot retusa machiajul la nevoie...iar trusa asta pare perfecta:D.Sa o folosesti cu placere in continuare,este cu adevarat frumoasa!
Gina Cristiana a spus…
Da, exact ce imi place la o trusa de farduri, culoarea neutra. Are un pret mult prea mic sa nu ti-o doresti. :) Mi-am luat paleta Au Naturel de la Sleek si este ingrozitoare, de la faptul ca sunt prafoase pana la faptul ca nu au aderenta nici peste primer.
pup
Toma Aurora a spus…
Deea, dar si eu cat am amanat vizita standului Essence. Mereu ziceam ca ma duc, ma duc si niciodata nu era in drumul meu.Multumesc pentru urare!
Toma Aurora a spus…
Gina, imi pare rau sa aud acest lucru despre trusa Sleek, avand in vedere faptul ca era recomandata de unele persoane. Acum nu ma voi mai lasa ispitita de ea, de culorile ei neutre si frumoase.
Alice wonders a spus…
Fix la asta m-am gandit cand am ales-o, sa fie culori neutre care sa se potriveasca tuturor. Te pup!