Review: Oja magnetica Flormar


Buna, fetelor!

Azi va voi impartasi impresiile mele legate de oja magnetica Flormar,  pe care am primit-o in urma participarii la un giveaway realizat de Alice.

Eu nu suport sa imi fac unghiile cu modele, floricele, ornamente, desi recunosc ca am vazut foarte multe modele frumoase pe blogurile altor fete. Mie mi se pare prea mult, avand in vedere si faptul ca ma imbrac mai colorat si de aceea prefer unghiile vopsite simplu, de preferat in nuante pale.

Va spun sincer ca nu as fi cumparat acaesta oja din magazin, asa cum nu am fost atrasa nici de oja-crackle, pentru ca unghiile cu model/efecte nu sunt pe gustul meu.


Oja vine ambalata intr-o cutiuta din plastic si este insotita de un magnet, introdus intr-un suport din plastic. Pe mine acest suport mai rau m-a incurcat, asa ca am scos de fiecare data magnetul si l-am utilizat de unul singur.

Cum se utilizeaza aceasta oja? Se aplica un strat pe unghie, apoi se aseaza magnetul deasupra unghiei (fara ca cele doua suprafete sa se atinga, totusi) si se asteapta 10 minute, pentru ca liniile oblice sa apara. Din cate am observat eu, liniile se formeaza cam in 2-3 secunde, asa ca puteti micsora timpul de actiune.

Din pacate, nu ies toate unghiutele la fel, din cauza ca stratul de oja este diferit de la un deget la altul, iar timpul in care efectuati operatiunea nu e intotdeauna acelasi.
Rezistenta ojei este una buna, iar in cazul meu oja a ramas intacta 2 zile pe unghii. Probabil fetelor cu unghii tari o sa li se pastreze manichiura 4-5 zile, sau poate chiar mai mult.

Pretul unei oje magnetice Flormar este de 12-13 lei in magazin. Eu una nu voi mai incerca alta nuanta deoarece nu m-a convins nici ca efect, culoare,aspect, dar pentru cele pasionate de manichiura consider ca este un lac de unghii acceptabil ca pret si calitate.


Cu toate acestea voi ramane in continuare fidela ojelor Flormar din gamele Supershine si Plus Quartz. Am zarit pe site-ul lor si gama Selection si m-au atras cateva nuante din paleta de culori.

Comentarii

ilda76 a spus…
E chiar interesant efectul, imi place si culoarea...E-adevarat ca si eu prefer ca oja sa fie mata, asa si sunt cele 4 oje Flormar pe care le am; am si una neagra crackle insa nu m-a prea tentat sa o folosesc!
Stii ce ma intrebam?! Are magnetul acela ceva special sau acest efect se obtine cu oricare alt magnet banal?:))
Pupicei, Aurora!
Nici eu nu sunt atrasa de oja magnatica . Presimt ca o sa aiba acelasi sfarsit ca si oja crackle . Am folosit-o de 2-3 ori si dupa am uitat de ea . Acum e foarte groasa si cu greu o pot folosi :( Mie imi plac mult ojele din gama SUPERMATTE :) pup!
Alice wonders a spus…
Ce rau imi pare ca nu te-a incantat prea mult :(
Aurelia a spus…
Ce culoare.....mi se pare ciudata.O zi placuta!
Alina a spus…
nici mie nu-mi prea plac modelele pe unghii, dar oja magnetica mi se pare ok.
Toma Aurora a spus…
Ilda, magnetul este foarte subtire, dar nu cred ca se deosebeste de unul obisnuit. Am observat ca oja are niste particule fine metalice in interior, care sunt probabil trase de magnet. Dar, uitandu-ma la modelul de pe unghii, banuiesc ca magnetul din dotare e special creat pentru a forma dungile oblice. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Ma bucurca am avut ocazia sa o testez totusi. Asa, ca uitasem sa zic si de ojele Supermatte. Nu am avut niciuna pana in prezent, dar am vazut poze pe Google si am si salvate cateva intr-un folder.
Toma Aurora a spus…
Alice, eu iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa o testez. Oricum, de restul produselor am fost foarte incantata. Am descoperit ca ojele Essence sunt cele mai potrivite pentru mine (rezista extrem de mult pe unghiile mele), iar trusa de farduri este singura pe care o folosesc pentru machiajul ochilor.O sa ii fac si ei un review foarte curand.
Toma Aurora a spus…
Aurelia, culoarea nu a fost pe gustul meu, desi eu am ales-o din lista cu nuante. Am observat ca in general toate ojele magnetice sunt cam ciudatele.
Toma Aurora a spus…
Alina, da, nu este chiar atat de stridenta precum manichiura cu model, dar mereu aveam senzatia ca sunt raze pe soare pe unghiile mele, iar acest lucru ma facea sa ma uit la unghii din 2 in 2 minute :))
Simona Tucu a spus…
Mie imi place mult cum arata, desi nu prea cred ca as avea rabdare sa derulez toata procedura, insa imi place efectul... :)
Culoarea nu este insa prea pe gustul meu.
Universul DADA a spus…
Arata foarte bine. Am vazut oja aceasta si in alte nuante pe alte bloguri, dar pana acum culoarea asta imi place cel mai mult. Daca ai timp, m-as bucura foarte tare daca ai arunca un ochi si pe blogul meu :)
Toma Aurora a spus…
Simona, prima data nu mi-au iesit deloc dungulitele. Tinusem magnetul invers si ce suparata am mai fost. Dar apoi m-am luminat si au iesit ca pe cutie. Am vazut o nuanta mai interesanta de rosu pe un blog, cred ca aceea este cea mai draguta dintre toate.
Toma Aurora a spus…
Multumesc pentru invitatie. Imediat intru pe blogul tau si te adaug si in lista, casa te am aproape. Pup!
Gina Cristiana a spus…
Nu m-au atras niciodata ojele crapacioase si nici nu as vrea sa le port, la fel imi plac unghiile simple, intr-o singura nuanta si cat mai pastelate, insa pana acum ceva timp eram dispusa sa ma chinui cu cate un model pe unghiute :))
Ela a spus…
Daca nu vedeam aceasta postare habar nu aveam de aceasta oja!Asa ca multumesc mult!Chiar imi place efectul final si sigur o sa cumpar macar una sa o incerc.

Te pup!
Fluturash a spus…
Buna! Am vazut aceasta oja pe internet de mai mult timp, dar nu stiam ca a aparut si in Romania. Abia astept sa o incerc.
Anonim a spus…
nu se sta 10 MINUTE cu magnetul deasupra unghiei, ci 10 SECUNDE
Anonim a spus…
Magnetul nu e identic, altfel dungile ar fi haotice. atractia particulelor de metal din oja se face doar pe anumite portiuni, pentru a realiza modelul respectiv. incercati si cu magnet normal, dar probabil o sa faceti o mica galma de metal in mijloc =))))
Toma Aurora a spus…
Da, greseala mea. Am spus apoi ca sunt necesare 2-3 secunde. Probabil s-a inteles ca a fost vorba de o greseala.